Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Matrix 4'e hazır olun

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

The Senior Administrator for the London International School of Performing Arts informed me that Keanu Reeves made no appearance there, assuming that's the correct school. We're waiting on WB for more info.

Keanu's rep and the studio confirmed that this is entirely fabricated. The only somewhat true part is about the future Robin Hood script, which we knew about already, but it didn't cost anywhere near as much as $5 million.

deli tas olayina donmus sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

matrix 1 de bitse efsane kalcaktı

2 de iyiydi biraz ama 3 çok kötüydü

bu yorum ciddi mi?

hikayenin 6 yıl önceden yazılıp, oyunculara 3 yıl boyunca dövüş eğitimi verilmesi ve filmin 7-8 yıl önceden zaten 3 filmlik seri olarak çekileceği karalaştırılmış olduğunun herkes tarafından bilinmesine rağmen 1. filmde kalsaydı efsane olcaktı demek... helal team..
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:

Red said:

bu yorum ciddi mi?

hikayenin 6 yıl önceden yazılıp, oyunculara 3 yıl boyunca dövüş eğitimi verilmesi ve filmin 7-8 yıl önceden zaten 3 filmlik seri olarak çekileceği karalaştırılmış olduğunun herkes tarafından bilinmesine rağmen 1. filmde kalsaydı efsane olcaktı demek... helal team..
http://forum.paticik.com/read.php?25,3662174,3662174#msg-3662174
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

Dragonmax said:

Red said:

bu yorum ciddi mi?

http://forum.paticik.com/read.php?25,3662174,3662174#msg-3662174

topike yazdigin mesajin ilk kismini okuyip biraktim
ilk film cok iyiydi denmeyecek o kadar cok film wsar ki
terminatorden tut godfathera
Sosyal ağlarda paylaş

mevzu o değil bonapart. arkadaş orda ilk filmden sonra baktılar para geldi 2. 3. çektiler demek istemiş, yorumu ona yaptım.

bi senaryo yazıyosun. diyosunki bunu film yapıcam ve anlatmak istediklerimi arka arkaya ancak 4 filmde seyirciye aktyarabilirim. sonra başlıyosun çekmeye. 4 film yapıyosun. biri çıkıyo diyoki, "agali 1. film iyiydi orda bırakcaktın, parayı görünce 3 film daha çekmek yakışmamış". onu diyene o.O na böle bakarsın.

her seri kitabın ya bda filmin her partı müthiş olcak diye bişiy yok. o ancak geleceğe dönüşe falan has bir özellik.

para için devamı çekilen film serisi: Blade örnek olarak. o laf blade için söylenir. tek filmlikl senaryosu vardı zaten. sonrası para kasmak için çekildi biliyoruz.

ama baba serisi, lotr serisi, matrix serisi.. bunlar zaten masaya yatırlırdıında 3 film olcek arkadaş aşşası kurtarmıyo denilen seriler. bu tür serileri 1.den başlayıp 3.üye kadar aralıksız izlediini düşünerek izliceksin ve 3lemeyi bütünüyle değerlendiriceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

4. filmden sonra bişi diyemem ^^ çünkü dediim gibi filmin 3 parçada çekilmesi tasarlanmıştı ve vaçoskilerin 3. filmden sonra yaptıı açıklamada: "kesinlikle bir matrix 4 - 5 gelmeyecek. bu seri3 film olarak tasarlandı ve projeyi tamamladık. 3leme efsane olarak kalacaktır" dedilerdi. artık gelcek filmler için para maksatlı da dese bişi diyemem asdsa
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:

"kesinlikle bir matrix 4 - 5 gelmeyecek. bu seri3 film olarak tasarlandı ve projeyi tamamladık. 3leme efsane olarak kalacaktır" dedilerdi.

dediler mi demediler mi bilmiyorum ama üçüncü filmden sonra "neo öldü." "yok olm ölmedi neo, kendinden geçti sadece." falan diye tartışma çıkmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

oha benim o yorumumdan nasıl para için devamı çekildi lafını cıkarmısın helal ahaha

ayrıca dorukun düşünceside yanlış.

recep ivedik 3. filmi diğerlerinden daha iyiydi :)

jurassic park 2. film favorimdir

her filmin 1. güzel olacak diye birşey yok.ama matrix serisinde 1. film bana göre tam bir efsanedir

2. filmide çok beğendim ama 3.de boku cıkmıstı

isterse 100 yıl önceden belli olsun 3 film olacagı ne farkediyor
Sosyal ağlarda paylaş

Valerius said:

Dragonmax said:

"kesinlikle bir matrix 4 - 5 gelmeyecek. bu seri3 film olarak tasarlandı ve projeyi tamamladık. 3leme efsane olarak kalacaktır" dedilerdi.

dediler mi demediler mi bilmiyorum ama üçüncü filmden sonra "neo öldü." "yok olm ölmedi neo, kendinden geçti sadece." falan diye tartışma çıkmıştı.

e neo ölmedi zaten.

ps: babanın 3. filminde de alpaçino ve lotr'ın son filminde de frodo ölmediydi asdas. ölmesi gerekmiyo. yaralı kurtulsun yeter asdasd
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

oha benim o yorumumdan nasıl para için devamı çekildi lafını cıkarmısın helal ahaha

ayrıca dorukun düşünceside yanlış.

recep ivedik 3. filmi diğerlerinden daha iyiydi :)

jurassic park 2. film favorimdir

her filmin 1. güzel olacak diye birşey yok.ama matrix serisinde 1. film bana göre tam bir efsanedir

2. filmide çok beğendim ama 3.de boku cıkmıstı

isterse 100 yıl önceden belli olsun 3 film olacagı ne farkediyor

ama 2 ile 3 direk tek parçanın 2 yarısı. 3ü beğenmedim dersen filmin sonunu beğenmedim demiş olursun.

kaldıki 3. filmdeki zion'daki son savunma hattı müthişti. goliathların savaşşı harika. son geminin ortama açılın laaan diye dağılmış bi vaziyette girmesi müthiş.

öte yandan filmin dini felsefi bağlantılarını da 3. filmde çıkarıp masaya vuruyo adamlar.

2. filmde de otoban sahnesi o ye beybi ^^

bence seri pahabiçilemez
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...