cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 sağlık olsun=) akşama kadrolara el atarım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 kusura bakmayın valla gelemediğim için. dua edin yarına kar yağmasın bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 hava boktan yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 burda kar atıyo söyleyim. zekeriyaköy burda dediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertac Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 İptal olma durumu varsa; bu akşamdan kesinleştirirsek yarın ona göre plan yapabiliriz. Bir kaç saat kala iptal olunca tüm pazar günümüz boşa geçmiş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 oha kalecisiz bir hafta.. bu ilk oldu ahahah ulşan gelmek istiyorum da hâlen kesinleşmiş bir şey yok ona yanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 İldeniz gelmen lazım abi yoksa tabiri caizse maç piç olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Niye iptal olsun iptal olması gibi bir durum olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 boyle kar yagarsa oynanir da, $akir $akir yagmurda zevki cikmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 BabacumMostors said: ulşan gelmek istiyorum da hâlen kesinleşmiş bir şey yok ona yanıyorum bende de bu var. ilk mesajdan beri takip ediyorum hatta ama hala yarın mı gideceğim izmite pazartesi mi belli değil =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Ne iptali abi, soğuk diye iptal olursa alırım gırtlağınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Salı ve cuma iki kez maç yaptık. Tolga salı, çarşamba, cuma yaptı. Bir şey olmuyor beyler. Hayattayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Olm beni yazmamışsınız, NEDEN LAN Yeni geldim ben, ayağımın tozuyla maça gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 sen yoksun. uzgunuz yiit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Kaspar said: 16 tamamsınız galiba bu durumda. yeto arkadaşımızı saymayarak ben de yetoluk etmişim. kendisi ses etmemiş de o varsa 17. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Birde ben yerimi bırakabilirim, eşimin iyileşeceğini düşünmüştüm ama hala hasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ben gelir oynarım lan 21. kişi de olsam gelirim! topunuzu keserim ha SAKSI DEĞİLİM BEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 sercan sen de gel, eşine çorba yaparsın o içene kadar maçı yapar dönersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 holy shit. mo mo mo monster kill ill ll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 avrupa futbolu beni açmadı beyler, gün sayıyorum gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 gel gel ben anadoluya gitmiştim yarım sezon orda piştim geldim geri sen de gel=p yiğit yetosu da geliyo 16 ettik işte şimdi esas soru şu, yiğit ve görkem kaleci olacaklar mı olmayacaklar mı=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 cava benhur sertaç patpoker wish tolga emir güney kıvanç baki holy esh khelben arcane pha scheriff dracos bu dimi kadro yanlış fln yazmadım yani, eşi hasta olan sercanın yerine yeto yiğit tamamladı 16 olduk dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Kadrolar nasıl olcak kaptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Bir kişi de sallamamış şu adamı ya, ne kadar ayıp (:P) Ben yarım maç kaleye geçerim kabul ederseniz, 1 aydır hasretim futbola o yüzden tüm maç kalede durmayayım =/ Bir de tolga veya başka birinin emir güney'i darlayıp eldiven unutmamasını sağlaması lazım tabi, başka biri getirebilirse o da olur. edit : saatlerce sallamadıktan sonra tam ben mesajı yazarken tolga'nın da araya girmesi ne kadar yeto olduğumun göstergesi adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Emir eldiven getiriyor, kaleci işi cidden nasıl olcak ya bide son dakkaya bırakmayalım kadroları, sende hoşgeldin bro anlatırsın italyayı artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar