Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 sabrozada 31 abi ya tam olgun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 1. yarıda tek kale maç nasıl oynanır, futbol, şut, hücum dersi verdik. 2. yarıda o gol ilk dakikada gelmeseydi oyun ilk yarıdakinin aynısı olurdu. Daha dikkatli oynamaları gerekti. İlk yarı yeterince mest olmuştum zaten, çatlaması ve afedersiniz gut olması gerekenler haddinden fazla bile oldular. Buca kadrosuyla çıktık yine. Artık takımın oyunuyla ilgili bik bik bik edemezler. Almeida da golle buluştu. Bir Manuel Fernandes kaldı. O da atıyordu neredeyse, hırslıydı ama Onur da iyi çıkardı. Ooof of, oynanan şiir gibi oyuna mı sevinsem, cümle alemin ve özellikle sergen'in gut olduğuna mı? Karar veremedim hala. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 maç harikaydı, o değilde onu bunu geçtim, bu maçta Toraman - Aurelio ikilisi bir harikaydı. Özellikle Aurelio, savunmada harika işler yaptı. Lakin bu Quaresma'nın Portekiz'li kankalarını beslemeye çalışması biraz kötü oluyor. Ne bilim, Almeida olsa yoktan var edip oluşturacağı pozisyonla onu besleyebilecekken, aynı şeyi Bobo'ya, Guti'ye pek yapmadı. Yine de çok iyiydi, harikaydı Q7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Ersan sezonu kapatmış.. yapılan kontroller sonrası Beşiktaş Resmi Sitesinden yapılan açıklamaya göre Ersan'ın sol diz ön çapraz bağında yırtık tespit edildiği ve sezonu kapattığı öğrenildi. Ersan Adem Gülüm'ün önümüzdeki hafta ameliyat olması planlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ersan sezonu kapamış gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 kötü oldu bu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Kötü oldu bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Abi o giray kasabı nasıl kart almadan maçı bitirdi, hayret bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Keşke 2 sezonu kapattı şeklinde yalan haber yayıp, Adanaspor'un 5 milyon euro saçmalığını bertaraf etselerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 simao karsi karsiya kalcakti dusurmese bide hayvan topa vurdum dio :D cuneytin iyi gününe geldiler cok rahat 9 kisi bitirirdi trabzon.. ceyhun nasl tekmeledi öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Ceyhun, Cana'dan bile daha kasap çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 sunthewhich said: Abi o giray kasabı nasıl kart almadan maçı bitirdi, hayret bi olay. giray'a kart çıktı sonlara doğru ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 nese dün ki schustere vizyonsuz diyen arkadaşlar bugün nasıl top oynanacağını öğrenmişlerdir heralde. bi de zaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Vizyonun anlamini ogrenirsen Ersan'in sezonu kapatmasi ile bir baglanti kurabilme ihtimalin olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 evet aman ha bu kasaplar sakatlar diye işi bu olan hakem yerine shuster önlem almalı dimi. çok vizyonsuz bu adamda canım. geyik bi yana, yenilsek daha az üzülürdüm heralde. yetenekli genç yükselişte bir adam =/ bide şimdi bütün türk-yabancı kadro olayının içine limonu sıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 cılkını çıkardınız yalnız. adam gibi mesaj olsa da okusam diyorum 3 gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Eskiden yenilince veya durumu kötüyken dalga geçerdi diğer takım taraftarları. Normal karşılanan bişeydi de, şimdi yensen bile bi bok atma çabası başladı. Hatta maç başlamadan kötüleme çabası başlıyo zaten. Pozisyonları bile tartışmıyoruz, o derece oldu. Bi de yenilseydik ts'ye ne olucağını bile tahmin edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 nolur fener şu trabzonu yensin hatta 3-5 oyuncusunu da sakatlasın ya grrrrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 bak yaa tam da defans oturmaya basliyor artik diyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Apranax said: evet aman ha bu kasaplar sakatlar diye işi bu olan hakem yerine shuster önlem almalı dimi. çok vizyonsuz bu adamda canım. geyik bi yana, yenilsek daha az üzülürdüm heralde. yetenekli genç yükselişte bir adam =/ bide şimdi bütün türk-yabancı kadro olayının içine limonu sıktı. Yenilseydik de sakatlanmasaydı Ersan. Yedek stoper yok şu an zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 mehmetin ve fernandesinde stoper oynayabiliceğini unutuyorsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 mehmet çok yavaş, fernandes de yabancı zaten. daha ferrari ve sivok var ona gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 yani hadi onları geçtim furkan var ardinç var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Tecrubeli bir yerli stoper sart oldu artik bence. Avrupa Kupasi harici takimda surekli oynayabilecek kaliteli bir adam lazim. Isin kotusu en zor bulunan Turk oyuncu bu tip zaten, yurtdisindan gurbetci felan bakmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar