DoruK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 ya bu minecraft gibi taşın toprağın her bişeyin kullanılabildiği bi oyun değil galiba :/ ben hep öyle hayal etmiştim halbuki minecraftım geldi bugünlerde hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 yok öle dğeil yani toprağı falan yükseltip alçaltabipliosun bişeyler kuruosun her yere falna da minecraft gibi hızlı bi şekilde tüm dünyayı kazmiosun uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 ultimanin herkesin craft oldugu hali gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 fazla betası olan varmı.yada inv oluyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 öffffffffffff bu ne be 10 kere tinder drill kırıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 staminan fullken yap abi o işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Red said: fazla betası olan varmı.yada inv oluyor mu. ne yazık ki öle bi sistem yok şu an. invite vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 aquila said: ultimanin herkesin craft oldugu hali gibi.benim için yıllarca öyleydi ultima zaten. arada madene gelip duvar atanlar olurdu, o zaman dış dünyada farklı bir şeyler döndüğünü düşünürdüm, geçerdi sonra. Mortis said: yok öle dğeil yani toprağı falan yükseltip alçaltabipliosun bişeyler kuruosun her yere falna da minecraft gibi hızlı bi şekilde tüm dünyayı kazmiosun uheuhehe o zaman iyiymiş yine, hani fixed bir şey olmasın, varsa da çok az olsun her şeyi değiştirebilelim. şu anki beta faslı çabuk geçsin bir dahakine kadar diyeceğim de, muhtemelen open beta çıktığında ben oynayamayacağım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 cekirge kesti =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 combat mı öğrendin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 ben de giriim bitirdim paperımı peki kesilebilio mu bişeyler self defense ile sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 small game hunting lazim, cekirge kesicem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 öldüm lan çekirgeye nasıl kalkiorum hueuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 abi şükrüü ölünce gidiomuş skiller 1 puan hammer and nailım 10 du 9 a düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 olm beaver da yatırdı hueuhe ve 2 vuruşta yatırdı ne kesecez olm biz belki de bi üst backalley pugilism varya unarmed başka skiller verio onla kesiliodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 hammer and nail bu sefer 7 e düştü 9 dan 2 düşürdü lal bi durum mevcut huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 lan cekirgeden dayak yiyoruz, gidip beavera niye daliyosun, agac keseriz anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Killboard'a dönmüş burası. huehue Şaka bi yana, nasıl oyun ? Hoş gibi di mi ? Facebook ve sitesinden takip ediyorum belki 2. bir parti açarlar betaya girişi diye. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Ya oyun "hoş" evet. bir sürü skill var her şeyi tamamen sen keşfediosun, tamamen bombmoş bi arazi istediini yapabiliosun kuruluosun yeri düzeltip kazabiliosun ağaçları tamamen kesebiliosun. Tamamen bir craft oyunu. Karakterin geliştikçe kurulduun evin veya bölgene bişeyler koydukça yeni hoşuna gidio sürekli yeni abiltyler yeni craft edilecek şeyler çıkıo skillere bakıp aa bunu aliim falna diosun heyecanlı oluo kasiosun ediosun fakat kötü yanlarına gelince, oyun çooooooook zaman alio, kesinlikle casual bi oyun değil zaten amaçları da o. Standart bi sandbox oyunu gibi de değil hardcore sandbox bi oyun hehe. Öle UO gibi değil yani. O yüzden bazen yoruo. Onun dışında şu an oyunda hiç ses yok, sadece 1-2 ses efekti koymuşlar, yürüme sesi yok ağaç kesme sesi yok, ambient ses yok müzik yok. Böle bomboş takılıo gibisn interfacei çok ilkel. Bi chat sistemi var felaket, alt tab yapıp msnden konuşmak daha rahat. Abilityi toggle edip etmedini deneyerek falan anliosun. O yüzden arkadaşlarınla rahat girip şu an hadi buluşalım beraber bilmemne yapalım şekliden oynayamiosun, o bakımdan kötü. Onu en kısa zamanda düzeltmeleri lazım Deneyip görmek lazım, ama herkese göre değil, ben ki sandbox seviorum yorabilio. Mesela dün çok temiz oynadım, böle wood lore carpentry falna filan hedefliodum onları aldım, workbench falan kurdum bulunduum yere bi kaç şey craft ettim bilmemne hoşuma gitti. öle çıktım bugun girdim, dedim self defense ve small gamed hunting skillini aliim çünkü anca o şekilde etrafta gezen çekirgelere beaverlara saldırabiliosun başka türlü combata giremiosun. PVP için bile skill var, the rights of english men die huehue onu alınca başka oyuncuya saldırabiliosun. neyse aldım skilli, statlarım da hafif artmıştı neyse saldırdım full canla direkt yattım. yatınca şehirden 0dan başliosun eşyaların gidio. ve bi baktım bazı skiller düşmüş sonra gititm beaver denedim ona da çat die yattım, yine gitti, sonra baktım dier alacağım skiller için tekrar onları attırmam gerekio falna başka zaman yaparım dedim çıktım böle durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Anlattığın kadarıyla güzel görünüyor ama. Interface'dir, sound actions'dır onlar sonradan hallolabilir şeyler ki zaten bu daha ilk beta, release öncesi oyun cilanana kadar yeni beta dalgaları olur, eksikler yamanır vesselam. Crafting'i güzelse, oynanabilirliği iyiyse en kötüsünden 3-4 ay keyifli vakit geçirtse yeterlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 patch yaptı sanırım, dün olmayan Childish Things diye bir skill geldi. Yeni hint ve basit craftlar açıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 oo sağlam post kasılmış başlıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Baya ilerlettim karakteri, açılıyor ileride baya bi inspirational item. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar