dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 carlos roa vs millenium adam yaktı kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 bide fede ne hayallerle açmış BÜYÜK 2012 Anketi sonuç komikli şık. sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 3.sınıfa geçicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 2012 de hepimiz gülmekten ölücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 benim planım bir ay öncesinden kendimi eve kapatıp zecharia sitchin in kitaplarını bilim kurgu romanı niyetine okumak. bişey olsada olmasada baya zevkli olacak bence. bilim kurgu filminin icindeymiş gibi. kendisi bütün bu 2012 teorilerinin ana kaynağıdır. http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Zecharia_Sitchin?wasRedirected=true edit: 2 ay önce ölmüş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Şu anda 2015 yılındayız. Dördüncü yüzyılda rahibin biri Hz. İsa'nın doğduğu yılı dört yıl hatayla hesaplamış. Hepimiz gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Gün gelecek sabri en pahalı futbolcu olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 none of the above Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 yetmez ama komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 şöyle bi site buldum http://www.bluebox.bbs.tr/ gelişmeleri nasa ve uydu görüntüleriyle felan haber yapıyolar, öyle fantastik değil bilimsel diye algıladım siteyi bakıyorum arada ama bunlarda osuruktan nem kapıyor tarzı. twitterda, bugün bişeyler olabilir... ,havadaki bulutlar çok şeye gebe..., anladın sen onu ;) tarzı twitler atıyorlar. ama bakın arada bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 2012 konuşalım diye upladım kimse iplemiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 ölücem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 anlaşıldı rıza baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 komikli şıkkı işaretledik işte daha nası takalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 az bilinen teorileri felan yazalım. mitolojiden felan bahsedelim. masonlar girsin işin içine kabbala felan. enki neymiş mesela niye şeytan diyorlar ona. en son deriz amaan safsata bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 biseyler olsa da azcik heyecan yasasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Atın ölümü arpadan olsun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Marty said: biseyler olsa da azcik heyecan yasasak bende o kafadayım işte :D ama şu tanrıların gelip işçi olmamız için genlerimizle oynadığı teorisi mantıksız değil. ama şimdi gelseler demezmiyiz onlara, senden büyük allah var. ben derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 abi üstteki site çok komik okuyun kesin afds :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mal said: Marty said: biseyler olsa da azcik heyecan yasasak bende o kafadayım işte :D ama şu tanrıların gelip işçi olmamız için genlerimizle oynadığı teorisi mantıksız değil. ama şimdi gelseler demezmiyiz onlara, senden büyük allah var. ben derim. sonra üzerine ebabil kuşlarıyla yanan toplar atarlar, aman diyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 ama onlarada saygılıyım, seviyorum. teşekkürümü ederim beni insan yaptıkları için. o başka bu başka derim. zaten üstün yaratıklar anlarlar kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 adamlar kocaman kitap indirmişler lan bize secde etmezseniz yakarız diye. bence kan alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mala katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mal said: az bilinen teorileri felan yazalım. mitolojiden felan bahsedelim. masonlar girsin işin içine kabbala felan. enki neymiş mesela niye şeytan diyorlar ona. en son deriz amaan safsata bunlar. me gusta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar