Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyük 2012 Anketi

Öne çıkan mesajlar

• 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
şöyle bi site buldum

http://www.bluebox.bbs.tr/

gelişmeleri nasa ve uydu görüntüleriyle felan haber yapıyolar, öyle fantastik değil bilimsel diye algıladım siteyi bakıyorum arada ama bunlarda osuruktan nem kapıyor tarzı. twitterda, bugün bişeyler olabilir... ,havadaki bulutlar çok şeye gebe..., anladın sen onu ;) tarzı twitler atıyorlar. ama bakın arada bir.
Mesaj tarihi:
az bilinen teorileri felan yazalım. mitolojiden felan bahsedelim. masonlar girsin işin içine kabbala felan. enki neymiş mesela niye şeytan diyorlar ona. en son deriz amaan safsata bunlar.
Mesaj tarihi:
Marty said:

biseyler olsa da azcik heyecan yasasak

bende o kafadayım işte :D

ama şu tanrıların gelip işçi olmamız için genlerimizle oynadığı teorisi mantıksız değil. ama şimdi gelseler demezmiyiz onlara, senden büyük allah var. ben derim.
Mesaj tarihi:
Mal said:

Marty said:

biseyler olsa da azcik heyecan yasasak

bende o kafadayım işte :D

ama şu tanrıların gelip işçi olmamız için genlerimizle oynadığı teorisi mantıksız değil. ama şimdi gelseler demezmiyiz onlara, senden büyük allah var. ben derim.

sonra üzerine ebabil kuşlarıyla yanan toplar atarlar, aman diyim...
Mesaj tarihi:
ama onlarada saygılıyım, seviyorum. teşekkürümü ederim beni insan yaptıkları için. o başka bu başka derim. zaten üstün yaratıklar anlarlar kesin.
Mesaj tarihi:
Mal said:

az bilinen teorileri felan yazalım. mitolojiden felan bahsedelim. masonlar girsin işin içine kabbala felan. enki neymiş mesela niye şeytan diyorlar ona. en son deriz amaan safsata bunlar.

me gusta
  • Yeni Oluştur...