MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya olm zaten benim de tanıdığım bi othranx var bi de geçen toplaşmadan tanıdıklar o kadar yani.[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 cogu kı$ının elde 0 gene sende varmı$ bak :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bırımız alsın elıne bır kagıt yazsın ustune patıcık dıye :) gıdleım onun yanına hemen[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 yakamıza kırmızı gül takalım. ya da kravat bağlayalım kafamıza. ya da küpe takalım sağ kulağımıza. ya da kolumuza elbise askısı geçirelim. ya da.. (öehh)[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Saeros, 26 Ağustos 2004 15:39 tarihinde demiş ki: . ya da küpe takalım sağ kulağımıza. sora hibne olarak tanınalım :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Saeros, 26 Ağustos 2004 15:39 tarihinde demiş ki: yakamıza kırmızı gül takalım. ya da kravat bağlayalım kafamıza. ya da küpe takalım sağ kulağımıza. ya da kolumuza elbise askısı geçirelim. ya da.. (öehh) Insanın böyle bir derdi olmaması çok güzel. Hemen tanıyorlar beni ehehe. Hatta geleneksel pati taksim buluşmasına gittiğimde kafamda şapka gözümde gözlük olmasına rağmen itinayla tanındım. Ilginç tabi.[signature][hline]Bad Motherfucker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Bi dakka küpe niye sol değil de sağda burda bi garip durumlar vaar :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 burnumuza piercing yapalım o zaman garanti olsun :p[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi [Bu mesaj Saeros tarafından 26 Ağustos 2004 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Yok yok, onunla alakası yok. Paticik selebritisiyiz ya =P.[signature][hline]Bad Motherfucker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hmm öö ben diğerlerine cevap şeetmiştim alexi =)[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 othranx mecburen gelcek zaten gelmezse evini basarız ;) ya daha önce 93402 kişiyle buluştum ben tanımadığım insanlarla, rahat anlaşılıyor. şimdi o 1 eylüldekini kabul ediyor mu herkes.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] métboy | suitfly (9:00 PM) : garbage'a neden açtın öküz Ispensalar (9:00 PM) : nereye açaydım métboy | suitfly (9:00 PM) : konu dışına Ispensalar (9:00 PM) : ne fark eder [Bu mesaj metboy tarafından 26 Ağustos 2004 17:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 $uana kdr herkes kbl etti.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 yup.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 tamam herkes birbirini msnine icqsuna falan eklesin. sharky gelmez heralde işi vardır onun, othranx gelicek. keşke kemal abi olsaydı da gelseydi :( not:biri icqdan izin istemiş ama kapadım yanlışlıklan bir daha istesin =p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] métboy | suitfly (9:00 PM) : garbage'a neden açtın öküz Ispensalar (9:00 PM) : nereye açaydım métboy | suitfly (9:00 PM) : konu dışına Ispensalar (9:00 PM) : ne fark eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 [email protected][signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ben o gün dersanede öğlenci olabilirim ya :/ yarın bakar söylerim. en kötü siz buluşursunuz ben arkadan gelirim.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] métboy | suitfly (9:00 PM) : garbage'a neden açtın öküz Ispensalar (9:00 PM) : nereye açaydım métboy | suitfly (9:00 PM) : konu dışına Ispensalar (9:00 PM) : ne fark eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Kordonda Icıcez ıste oraya gelırsın zatı senle gorusmustuk bızım cafede :D [Bu mesaj Llama tarafından 26 Ağustos 2004 18:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 biyerden biraları alalım büyüğümüzü yapana kadar içelim. othranx yanımda benim param yok diyo, fatura ödemek için bile metboydan borç almış:)[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya para birleştirip othranx'ın biraları biz alırız =p ilk önce kıbrıs şehitlerindeki 394009324 tane kafeden birine gidip oturup orda kaynaşıp sonra gidip içelim isterseniz. saat 6.30 daha erken oluyor içmek için. hem kola mola içeriz isteyen de nargile içer kafede. sonra da sahile çıkıp içeriz işte. iyi mi?[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] métboy | suitfly (9:00 PM) : garbage'a neden açtın öküz Ispensalar (9:00 PM) : nereye açaydım métboy | suitfly (9:00 PM) : konu dışına Ispensalar (9:00 PM) : ne fark eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 plan güzel..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 plan,proje guselde in$ hayata geciriris :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 tabi o da var... biz böyle istte minik miink uluşuyoruz bizde o sorun olmuyo valla :D[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 dumana boğmayın beni rica edicem. ferah bi ortama gidelim. isteyen nargilesini sigarasını okaliptüs otunu neyi isterse içsin yaksın ama dumanaltı olmasın ortam.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bencede ya,hiç dumana gelemem ben sevmem dumanı,sahilde böle ayyaş ayyaş takılırız fena mı olur=))ben othranx bu arada=)la metboy alacan dimi biraları=)))[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Cthulhu_, 26 Ağustos 2004 21:49 tarihinde demiş ki: plan güzel.. kımın planı olum :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar