Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus - Gods of the Arena

Cystein

Öne çıkan mesajlar

Abi resmen aglayacaktim dizi tarihi boyle bir final görmedi. Mü-kem-mel!!!!!!

Edit

Ashur un o kadar ilerlemesi primusda. Neyesin su olup akması. Yani en çok merak ettigim seylerin biri d neyes in nasıl ağ ve tirpanla kapistigiydi onu da gösterdiler. Ashurun kolunun yanması ve bacağı da gösterdiler. Daegunun ölümü de epikti. Barca da olsa heralde hiç adam vermeden alcaklardi primusu. Resmen harika otesiydi. Batti kuyruğuna basınca salonious da gaza gelip üst üste geçirdi battiye aralarındaki meseleyi de öğrendik. Her şey olabildiğince tatmin ediciydi. Daha guzel bir sezon finali dusunulemezdi. Helals starz

Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

Nessaftw said:

Wispy said:

Diana

Abi en çok bizim pembe yanaklıya sevindim lan bu bölümde

Gladiatorler savaşarak özgğrlüğünü kazanıyor, bu kız tecavüz edile edile kazandı

kızın aslında double penetrationdan sağ salim çıkması sonrası özgürlüğünü kazanması lazımdı.

hakketten ha : )

Spoiler

:)

Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

abi ashur forever alone direk ya hahaha.

süper finaldi be. gannicius kral adam abi. delikanlı çocuk. spartacus 2. sezonda görücez zaten kesin. Gnaeus mükemmeldi ayrıca. Çok pis gaza getirdi be izlerken öyle böyle değil.

banada ole geliyo
gannicus spartacuse yanasip delikanli hata yapiyosun dicek
all this war
for what felan gibi
sonr katilcak
Sosyal ağlarda paylaş

efsane bir finaldi ya öyle böyle zevk almadım izlerken.

varya

gannicus'un özgürlüğünü alıp evden ayrılışı askerden teskereyi aldığım günü hatırlattı bana, bilirim o hissi az çok.

al yanaklı kızın idam edildiği yerde gözlerim doldu şaka maka.

ve finali ilk sezonun finaline bağlamaları da epic üstü epic olmuş.

Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

Beyler arkadaşla konusuyoduk bu arena olayı tek kişi cemberın ıcınde kalana kadar mıydı yoksa tek takım cemberın ıcınde kalana kadar mıydı yani ornegın soloniusun adamlar bitmiş ama daha gnaeus ashur gannicus crixus falan durdular yıne de bırbırlerıne gırıcekler mıydı? yoksa sans eseri mi gannicus tek kaldı?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...