Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 mascio said: hd indirenler nerden idnirdilerse link pls Spartacus.Gods.of.the.Arena.Part06.720p.HDTV.x264.IMMERSE şeklinde arat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ben 1080 yolladım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Gannicus reis ya mutlu oldum lan adamı öyle görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Abi resmen aglayacaktim dizi tarihi boyle bir final görmedi. Mü-kem-mel!!!!!! Edit Ashur un o kadar ilerlemesi primusda. Neyesin su olup akması. Yani en çok merak ettigim seylerin biri d neyes in nasıl ağ ve tirpanla kapistigiydi onu da gösterdiler. Ashurun kolunun yanması ve bacağı da gösterdiler. Daegunun ölümü de epikti. Barca da olsa heralde hiç adam vermeden alcaklardi primusu. Resmen harika otesiydi. Batti kuyruğuna basınca salonious da gaza gelip üst üste geçirdi battiye aralarındaki meseleyi de öğrendik. Her şey olabildiğince tatmin ediciydi. Daha guzel bir sezon finali dusunulemezdi. Helals starz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Gannicus hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 abi ashur forever alone direk ya hahaha. süper finaldi be. gannicius kral adam abi. delikanlı çocuk. spartacus 2. sezonda görücez zaten kesin. Gnaeus mükemmeldi ayrıca. Çok pis gaza getirdi be izlerken öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Llama said: Nessaftw said: Wispy said: Diana Abi en çok bizim pembe yanaklıya sevindim lan bu bölümde Gladiatorler savaşarak özgğrlüğünü kazanıyor, bu kız tecavüz edile edile kazandı kızın aslında double penetrationdan sağ salim çıkması sonrası özgürlüğünü kazanması lazımdı. hakketten ha : ) Spoiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 man of the match : gnaeus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Crixus Kaymakus :D. Traş olunca resmen süt olmuş hehe. Güzel finaldi bencede. Blood and Sand sezonunu baştan izleyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Abi muhteşemdi ya, kendi dizi tarihimde ki en efsane izlediğim finallerden biriydi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 crixus reis falso yapti ama la dur once buyugu dovelim desene ayi direk caldi kilici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 mani said: abi ashur forever alone direk ya hahaha. süper finaldi be. gannicius kral adam abi. delikanlı çocuk. spartacus 2. sezonda görücez zaten kesin. Gnaeus mükemmeldi ayrıca. Çok pis gaza getirdi be izlerken öyle böyle değil. banada ole geliyo gannicus spartacuse yanasip delikanli hata yapiyosun dicek all this war for what felan gibi sonr katilcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ulan film gibi bölümdü be,çok keyif aldm.. gannicus,allahsal bişiysin abi crixusta kolpa şampiyon ansaını satiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Oha neyes gnaeus olarak mi yaziliyomus alt yazıyla mi izlionuz lan fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 sen de izlesen iyi olcak gibi, bak yanlış duymuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 adamlar iki sezondur final nasıl yapılır dersini veriyorlar resmen. 3. sezonda lost senaristlerini arenaya koyup kapıştırmak lazım bunlarla, zevkle katledilişlerini izlerim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 efsane bir finaldi ya öyle böyle zevk almadım izlerken. varya gannicus'un özgürlüğünü alıp evden ayrılışı askerden teskereyi aldığım günü hatırlattı bana, bilirim o hissi az çok. al yanaklı kızın idam edildiği yerde gözlerim doldu şaka maka. ve finali ilk sezonun finaline bağlamaları da epic üstü epic olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Spoiler Beyler arkadaşla konusuyoduk bu arena olayı tek kişi cemberın ıcınde kalana kadar mıydı yoksa tek takım cemberın ıcınde kalana kadar mıydı yani ornegın soloniusun adamlar bitmiş ama daha gnaeus ashur gannicus crixus falan durdular yıne de bırbırlerıne gırıcekler mıydı? yoksa sans eseri mi gannicus tek kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Spoilera alın lan Ashur da diyo ya temizleyelim saloniousun adamı ganni sen ben arasında olsun şampiyonluk savası (crixusa diyor) so... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 gannicusun son halini görünce falan bildiğim mutlu oldum yau. bi an arenada ölecek de öyle crixus şampiyon olcak falan sandım. 2. sezon da spartacuse katılcakmış gibi his var içimde. katılsın zaten ya adam çok imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 sen iyisi mi altyazi ile izle cystein hayir abi tam tersini diyor. gannicusu sansimiz varken indirelim fiyor. crixus da en son onunla dovusmek icin ashurun bacagini kesip atiyor disari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Cystein said: Spoilera alın lan Ashur da diyo ya temizleyelim saloniousun adamı ganni sen ben arasında olsun şampiyonluk savası (crixusa diyor) so... hacıt sen çok yanlış gelmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 smarthan said: gannicusun son halini görünce falan bildiğim mutlu oldum yau. bi an arenada ölecek de öyle crixus şampiyon olcak falan sandım. 2. sezon da spartacuse katılcakmış gibi his var içimde. katılsın zaten ya adam çok imba bu olay olursa efsane olur,sayet spartacus reyiz de ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 4-5. bölümü affettirdiler. Çok iyi sondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 EFSANEYDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar