Llama Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ne konuştu bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Harir said: O değil de bu bölüm solonius'un son şansı sdf.Böyle bir diziyi boş geçti adam resmen ehue di mi bi de Barca'ya bak hiç bir bölüm boş geçmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Llama said: ne konuştu bunlar "benim karıyı kütlediğin gibi kütlet rakibi" diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bilmiyodur abi. sonuçta melitta gannicus ve doctore baya sıkı dostlardı. fight for her diyerek gazlıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Masquerade said: bilmiyodur abi. sonuçta melitta gannicus ve doctore baya sıkı dostlardı. fight for her diyerek gazlıyor işte. aynen öyle. öbür türlü olmasının imkanı yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 evt evt bana da öyle geldi yoksa adamda hiç godoş tipi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 arkadaş oldukları için ahasdh, o seni izliyor diğer tarafta onun için dövüş anlamında söyledi. benim hatunu kütletiyodun anlamında söyleyebilir mi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 hatta hiç öğrenmiyor doctore o olayı. blood and sand de spartacus kaçma planı yaparken şarap içirmeye çalışınca red etmişti içmeyi makus bir olaydan dolayı. hala yasını tutuyor işte karısının. bilse içkiye vururdu kendini dasdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Aynen öyle abi. Godos olsa adam delikanlılar listesinden silmek zorunda kalırdik ama i-ih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 yalnız bilse bile, Batitatus hanesine kötülük edeceğini bildiği için birşey yapmazmış gibi geliyor. O kadar da bağlıdır eve diye düşünüyorum. Biz köleyiz, bizim hayatımız, düşüncelerimiz önemsiz kafalarında bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 he lan baya bagli gorduk blood and sandin sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bu gladyatör milletinin kafasını gözünü kır, al kılıcı orasını burasını kes, batiatus evinde orta yere meze et gıkları çıkmaz, karısına dokunmayacan ama. anca öyle akılları başlarına geliyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 off harika ötesi bir final daha ne bölüm oldu ya, iyi ki 60dklık final hazırlamışlar tam kararında olmuş. ulan ashur yine yapıyordun ibneliğini ama crixus reis aldı paçanı aşağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 güzeldi ya. mantık hatası abi arenada bir sürü adam öldürüldü yaralandı falan, son sahnede nerdeyse hepsi sapa saglamdı yara bile yoktu yav. nereye gitti bunca adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 mantık hatası yok öyle birşeyi es geçmezler çünkü ufak bir detay değil. kalabalık görünmesinin sebebi hanedeki her gladiatorün arenaya götürülmemesi. nihayetinde listeler hazırlanıp seçilenler gönderiliyor arenaya. ölenler öldü yara alanların da yarası gayet yerinde duruyordu son sahnede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 demek ki adam harbi ordu besliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 barca reisi hep tren yaparken gördük ben aha bu bölüm arenada şöyle esaslı bir şekilde görürüz diyordum yine kısmet olmadı. bi prequel daha iyi gider aslında legends s1e3 bölümünde anlatılan hikayeleri görmüş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Off bu Crixus'ın tripleri beni benden alıyor ya ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bulamadım daha nette of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 buldum by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 yavaş yavaş izleyin, 7 ay birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 hd indirenler nerden idnirdilerse link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 6 mı çıkmış ? Diziportta yok stream nerde var başka^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Torrentlerde var 6. Hdyi halledeyim hadi ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 cekmek istemiyorum ben hiç direk stream izliyordum hep ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar