Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus - Gods of the Arena

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence (ki bu spoiler sayılmaz tahmin bu) batiatus her zaman yaptıgı katakulli işlerden birini yapıcak ve o babasının oksurmesı hafif hafif zehirlenmesi cıkıcak ortaya sonra obur herıfe de bır cozum bulur babası ortadan kalkınca asıl ben can ciger dostu solius mudur nedır sonradan dusmanı olup öldürttügü adamla neden arası bozuldu onu merak edıyorum.
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Bence (ki bu spoiler sayılmaz tahmin bu) batiatus her zaman yaptıgı katakulli işlerden birini yapıcak ve o babasının oksurmesı hafif hafif zehirlenmesi cıkıcak ortaya sonra obur herıfe de bır cozum bulur babası ortadan kalkınca asıl ben can ciger dostu solius mudur nedır sonradan dusmanı olup öldürttügü adamla neden arası bozuldu onu merak edıyorum.

ikiside aynı bal ın soyu, çıkarları için her yamyamlığı yaparlar en nihayetinde. muhtemelen bu olanlar karşısında solius ikili oynamış yada tamamen batiatus un karşısında öbür herifi destekleme çalışmış olabilir.
Mesaj tarihi:
Batiatus is depicted having an ambition to become a magistrate or a senator. Historically this would have been impossible, as lanistae (and ex-lanistae), being infames through virtue of their profession, were not permitted to serve either as magistrates or as senators. A lanista was regarded as both a butcher (lanius) and a pimp (leno).

wiki'den..
Mesaj tarihi:
solonius da forever alone lan.

paspal slaveler bile nasiplendi dionadan, ama bizim solonius;

http://www.galocego.com.br/wp-content/uploads/2011/01/forever-alone-face.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=XOOMcJ5zC3M
Mesaj tarihi:
SoulCube said:

solonius

solonius babanın adamı olabilir.
bizim jr batiatus babayı bi şekilde öldürünce, solonius la yolları da ayrılmış olabilir.

evet öyle de olabilir. bence zaten hepsi son bölümde olacak her ne olacaksa.
Mesaj tarihi:

ULAN

ipnetor ashur sen nasıl bi adamsın ya herif ne diyo bu nasıl çeviriyo arenada da bi bok yaptığı yok nasıl sevinyo yendim diye piços
acaip kıl oldum gerçek hayatta görsem ağzını burnunu kırarım itin

o değil ilk sezonda da ölmedi yine izliycez

• Yeni Oluştur...