Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus - Gods of the Arena

Cystein

Öne çıkan mesajlar

Bence (ki bu spoiler sayılmaz tahmin bu) batiatus her zaman yaptıgı katakulli işlerden birini yapıcak ve o babasının oksurmesı hafif hafif zehirlenmesi cıkıcak ortaya sonra obur herıfe de bır cozum bulur babası ortadan kalkınca asıl ben can ciger dostu solius mudur nedır sonradan dusmanı olup öldürttügü adamla neden arası bozuldu onu merak edıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Bence (ki bu spoiler sayılmaz tahmin bu) batiatus her zaman yaptıgı katakulli işlerden birini yapıcak ve o babasının oksurmesı hafif hafif zehirlenmesi cıkıcak ortaya sonra obur herıfe de bır cozum bulur babası ortadan kalkınca asıl ben can ciger dostu solius mudur nedır sonradan dusmanı olup öldürttügü adamla neden arası bozuldu onu merak edıyorum.

ikiside aynı bal ın soyu, çıkarları için her yamyamlığı yaparlar en nihayetinde. muhtemelen bu olanlar karşısında solius ikili oynamış yada tamamen batiatus un karşısında öbür herifi destekleme çalışmış olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Batiatus is depicted having an ambition to become a magistrate or a senator. Historically this would have been impossible, as lanistae (and ex-lanistae), being infames through virtue of their profession, were not permitted to serve either as magistrates or as senators. A lanista was regarded as both a butcher (lanius) and a pimp (leno).

wiki'den..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...