aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Lan actim okudum spoileri yeaaa pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Bence (ki bu spoiler sayılmaz tahmin bu) batiatus her zaman yaptıgı katakulli işlerden birini yapıcak ve o babasının oksurmesı hafif hafif zehirlenmesi cıkıcak ortaya sonra obur herıfe de bır cozum bulur babası ortadan kalkınca asıl ben can ciger dostu solius mudur nedır sonradan dusmanı olup öldürttügü adamla neden arası bozuldu onu merak edıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mithat said: Bence (ki bu spoiler sayılmaz tahmin bu) batiatus her zaman yaptıgı katakulli işlerden birini yapıcak ve o babasının oksurmesı hafif hafif zehirlenmesi cıkıcak ortaya sonra obur herıfe de bır cozum bulur babası ortadan kalkınca asıl ben can ciger dostu solius mudur nedır sonradan dusmanı olup öldürttügü adamla neden arası bozuldu onu merak edıyorum. ikiside aynı bal ın soyu, çıkarları için her yamyamlığı yaparlar en nihayetinde. muhtemelen bu olanlar karşısında solius ikili oynamış yada tamamen batiatus un karşısında öbür herifi destekleme çalışmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 o değilde ev harbiden kerhaneye döndü bu ne len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Batiatus is depicted having an ambition to become a magistrate or a senator. Historically this would have been impossible, as lanistae (and ex-lanistae), being infames through virtue of their profession, were not permitted to serve either as magistrates or as senators. A lanista was regarded as both a butcher (lanius) and a pimp (leno). wiki'den.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 aquila said: Lan actim okudum spoileri yeaaa pfff barış yazdığı için çok büyük bi spoiler olmaz die düşündün di mi! ama yanıldın DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 solonious beyler şu adamın adı. solius ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 abhaha good solonius kahpe adamim ashur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ashur geçen sezondan beri favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ahha ne pisliyorlar ama yemeklerin içine:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 baba çok yaşadı yalnız acil dönüş kararı verince öldürür yolda heralde dedim gerçi koruma var neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 baba sezonu tamamlayacak bence, sonda kalp krizi ya da kaza kurşunuyla gider. batiatus reyis ne kadar şerefsiz bir insan olsa da babasına kıymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 bölüme tırt sıkıcı falan denmişte hakkaten öyle sanmıstım bende gayet güzel bir bölümdü son 2 bölüm iyice kopacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Kaç bölümdür küskü içinde kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 barca tren yapıyordu bi sahnede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Evet barca bu bölüm de boş geçmemiş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 aquila said: Lan actim okudum spoileri yeaaa pfff Sen bunu yazınca ben de okudum hepsini izledim sanıyordum of allah kahretsin ya ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 kari oldurcek babayi kari adam deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 solonius da forever alone lan. paspal slaveler bile nasiplendi dionadan, ama bizim solonius; http://www.galocego.com.br/wp-content/uploads/2011/01/forever-alone-face.jpg http://www.youtube.com/watch?v=XOOMcJ5zC3M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Harir said: Evet barca bu bölüm de boş geçmemiş sdf. Aktif değil miydi Barca? yazık ettiler dağ gibi yiğide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 solonius solonius babanın adamı olabilir. bizim jr batiatus babayı bi şekilde öldürünce, solonius la yolları da ayrılmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 tulius yuzunden diziden sogudum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 SoulCube said: solonius solonius babanın adamı olabilir. bizim jr batiatus babayı bi şekilde öldürünce, solonius la yolları da ayrılmış olabilir. evet öyle de olabilir. bence zaten hepsi son bölümde olacak her ne olacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ULAN ipnetor ashur sen nasıl bi adamsın ya herif ne diyo bu nasıl çeviriyo arenada da bi bok yaptığı yok nasıl sevinyo yendim diye piços acaip kıl oldum gerçek hayatta görsem ağzını burnunu kırarım itin o değil ilk sezonda da ölmedi yine izliycez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 aşur reyis ne isterse yapar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar