DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 normalde antivirus kullanmıyorum, fakat 3-4 aylığına evden uzakta olacağım. bu sürede bilgisayarı annem dahil bir çok kişi kullanacak ve ben başına bişi gelsin istemiyorum. hızı kastırması falan hiç önemli değil, şöyle bana en sağlamından bir antivirus programı tavsiye ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 en sağlam anti virüs kullanmadığın antivirüstür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 norton kur pc yi bile acamasinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 norton kullanabilirsin. yeni sürümü baya başarılı duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Norton +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Microsoft'un kendi programı en iyisi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 GERGE said: Microsoft'un kendi programı en iyisi bence. işte cevap burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 avira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 iyi bir pc varsa norton'un yeni sürüm baya başarılı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 valla ben kisisel bilgisayarlar icin, - microsoft taki cozumu, nihayetinde bizim engine i kullaniyorlar. - symantec endpoint protection i. hem yeni kullaniciyi korkutmaz, hemde isini sessiz sakin yapar. - yeni norton u kullanmadim bilemiyorum. - yeni nod dan uzak dur. ha bedava olsun diyosan avira.. ne yazikki bizimkiler home version calismiyorlar.. :( olsaydi bizimki varken baskasi kullanilmaz derdim.. eheh minik reklam yapim.. "sophos" rulz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Hangisini kullanırsan kullan, ayalarını iyi yapmalısınki, mesela biri virüslü bişi açıp alet uyarı verince, uyarıyı kapatıp yola devam etmesin yani. Annem çok yapardı bunu. Sonra Avirayı ayarladım direk hallediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 benim bilgisayar nette dolasirken bir sure sonra hep kasilmaya basliyordu. nedeni kasperskymis hem de 2011'di. baslarim dedim avira yukledim. ama sorunun yanitina gelince: best antivirus is the human brain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 en iyi antivirüs benim. 9 senedir antivirüs kullanmıyorum 1 kere virüs girdi bilgisayara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 symantec in alayina +2, hem endpoint, hem norton. ilacli oscu arkadaslara avira, digerlerine MSE +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Norton'un son sürümü gayet başarılı. Başkasına bakmana gerek yok. Eset zamanında iyi idi şimdi kendine hayrı yok. MS'in kini denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 kaliteli makinelere kaspersky oneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 internet security yeterli ama pure da alinabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 norton internet security çok başarılı ama işte bilgisayarın açılıp kendine gelme süresine +1-2 dk ekliyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 nod32 niye kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Avira derim ben, promosyon code diye google a yaz bedava kullan. Yanınada Comodo Firewall çekersin, bişeycikler olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 @Deathblade sana çok pis kanım ısındı, aynı ben avira + comodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Kaspersky'den memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Avast kullanıyordum kötü galiba kimse yorum yapmamış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar