pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 gold fotograflara sigamadigi icin qisqanmis duygucuk sen ona bakma bana bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 büyüteçle bak ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 yikanirken vucudunun bazi yerleri islanmayan birisi olarak iyi bilirsin 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 tüylü ve göbüşlü iyidir ya peluş ayıcık gibi 1 1 1 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 (düzenlendi) hayin domdom hep en önde (göbek farkıylan) asdfsdf Nisan 25, 2023 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 arkadaslar konu etil alkol ve eglenceden gereksiz kalori deposuna nasil geldi anlamadim ama secim aksami bir bulusma daha patlatmasak mi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 Seçim gecesi zor ya, büyük çoğunluğun TV karşısında içmece planı vardır diye tahmin ediyorum, ben öyle yapmayı düşünüyorum, kazanırsak da sokaklara inmece gfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 dogru bir de sandik gorevlisi durumlari da olabilir o zaman bir onceki aksam olsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 bana uyar, ama herkese uyarsa bu sefer bira içelim dsf 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 Herkese uymazsa da bira içebilirsin ben hiç uyar mı diye sormadım dayadım birayı geçtim Bir aksilik olmazsa katılırım diye düşünüyorum yalnız bir gün önceden alkol yasağı geliyordu fln gibi şeyler mi vardı yoksa seçim günü mü yasak oluyordu sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 secim gunu diye biliyorum sadece ayrica isteyen istedigini icsin aga alkol icmesi bile sart degil yani maksat muhabbet edip keyifli vakit gecirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 (düzenlendi) Alkol almayan gelmesin ne o dinci gibi ayıp "Meze sohbet aracıdır, rakı sofrasında amaç doymak değildir." Nisan 27, 2023 DareJedi tarafından düzenlendi 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sequoi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 Biz en son bunun istanbul versiyonunu yaptığımızda gezi olaylaıı başlamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 içilecek şeyden ziyade etkinlik mekanı olarak meyhane olmasa mı demek istedim aslında ama epey kapalı bir şekilde söylediğimden dolayı, "ne içersen iç" yedim, haklısınız. ama fark etmez rakı olsun sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 Üst kat var kıtır'ın üstünde başka uzun soluklu oturmalık yer aklıma gelmedi ODTÜ'ye girebilen varsa ben de girebiliyorum 2 araçlık daha nezih ve boş ortam olarak ODTÜ Central'a gidebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 benim ogrenci karti var odtu ye giris sikinti degil de nasil olur bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2023 gecen @Marl0_on la karsilastik abi bir tane daha patlatmasak mi dedi su alkollu bulusmadan dedim oke ama malum yaz geldi nisan dugun tatil vs pek baskentte olmuyor insanlar bir soralim madem kim gelir nereye gidilcek fln onlari konusuruz sonra ama son mekan bence hic fena degildi evet ne diyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2023 Ben gelirim yine, Tunalı civarında olursa sevinirim tabii ama uzaklardan gelenlere haksızlık olmasın ümitköy çayyolu derseniz yine okeyim. Gün olarak bi şey demem bu aralar zor, düğün hazırlığı sürekli bi iş çıkabiliyor ama ayarlamaya çalışırım. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2023 bayram sonrası için planlara varım 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2023 Bu ankarada insanlar neden otobüslerin peşinde koşuyorlar sürekli arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2023 soferler hic beklemiyor cunku durakta imelihten kalma aliskanliklari galiba degisemediler hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2023 melih zamanı akli dengesi bozuk itin teki trafiğe sinirlenip kasten durağa dalmıştı. pedal sıkıştı falan kolpa yapıp aklamışlardı adamı sanırım. aklıma geldi sinirlendim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2023 Marl0_on, 15.06.2023 11:32 tarihinde dedi ki: bayram sonrası için planlara varım Bende aynı şekilde. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Haziran 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2023 Ben de gelirim, belirlenecek gün/tarihte acil bişey çıkmadığı sürece. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 hadi ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar