Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Ankara Rakı + Balık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Herkese uymazsa da bira içebilirsin ben hiç uyar mı diye sormadım dayadım birayı geçtim 🙂 Bir aksilik olmazsa katılırım diye düşünüyorum yalnız bir gün önceden alkol yasağı geliyordu fln gibi şeyler mi vardı yoksa seçim günü mü yasak oluyordu sadece

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Alkol almayan gelmesin ne o dinci gibi ayıp

"Meze sohbet aracıdır, rakı sofrasında amaç doymak değildir."

DareJedi tarafından düzenlendi
  • Like 2
Mesaj tarihi:

içilecek şeyden ziyade etkinlik mekanı olarak meyhane olmasa mı demek istedim aslında ama epey kapalı bir şekilde söylediğimden dolayı, "ne içersen iç" yedim, haklısınız. ama fark etmez rakı olsun sdfg.

Mesaj tarihi:

Üst kat var kıtır'ın üstünde başka uzun soluklu oturmalık yer aklıma gelmedi ODTÜ'ye girebilen varsa ben de girebiliyorum 2 araçlık daha nezih ve boş ortam olarak ODTÜ Central'a gidebiliriz.

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

gecen @Marl0_on la karsilastik abi bir tane daha patlatmasak mi dedi su alkollu bulusmadan dedim oke ama malum yaz geldi nisan dugun tatil vs pek baskentte olmuyor insanlar bir soralim madem kim gelir nereye gidilcek fln onlari konusuruz sonra ama son mekan bence hic fena degildi evet ne diyorsunuz ?

Mesaj tarihi:

Ben gelirim yine, Tunalı civarında olursa sevinirim tabii ama uzaklardan gelenlere haksızlık olmasın ümitköy çayyolu derseniz yine okeyim. Gün olarak bi şey demem bu aralar zor, düğün hazırlığı sürekli bi iş çıkabiliyor ama ayarlamaya çalışırım. 

• Like 1
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...