Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kötüyüm kötüsün kötü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bi arkadaş var bizde kalıyor bana geçen gün uyuduğumda suratıma pudra dökmüş bilerek burnuma kadar her yerim doluydu ben ne yapayım bu adama bi kaç önerinizi bekliyorum uyurken su mu dökeyim ne yapayım bekliyorum onerinizi
Mesaj tarihi:
Yüzünü falan boyamayı dene :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..| ....|.....|.....|
./ ./ ../ ../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
[/spo]
Mesaj tarihi:
Ayakkabılarını birbirine bağla çaktırmadan yapıcaksın ama.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
Traş köpüğü okul gezilerinde otobüste uyuyanlar için birebir denenmiş ve onaylanmıştır.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
Buz gibi su dökmeyi dene.
Buda güzeldir :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|....|....|.....|
./ ./ ../ ../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
[/spo]
Mesaj tarihi:
Yuha !!! Benim aklıma başka bişi geldi ama :) !!! :) !!![signature][hline]:rock:Bateristim Bateristsin Baterist:rock:

:rock: Ateist Değil Baterist ama asla şarz olmadım:rock:

:rock:Battery:rock:
Mesaj tarihi:
:) çok büyük bi pislik yapmak istiyosan git sir ağda al ve uyurken göğsüne sür :) bi kız arkadaşım abisine yapmışti :P hehe sir ağdanın özelliği yıkandığında çıkmamasıdır :) her türlü çekmek zorunda :D Tabi bunu temizlemenin tek yolunun bebeyağı olduğunu bilmiyosa ;)[signature][hline]W.M.
Mesaj tarihi:
Oha abi silin şu resmi işin ... unu çıkarmayın iğren.ç[signature][hline]:rock:Bateristim Bateristsin Baterist:rock:

Mesaj tarihi:
ohannesburg o resimdeki herife napmıslar lan ole?=) uyurken o kadar sey yapmazsn bır ınsana =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
en güzeli yatağa bağla :) yatağa dik ya da zordur ama manyak bi numara. ağda olayınıda tuttum yanlız ehe[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki:
İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur
Mesaj tarihi:
Az insan takliti yap kaldır şu iğrençliği[signature][hline]:rock:Bateristim Bateristsin Baterist:rock:

Mesaj tarihi:
said:
Gazanfer, 01 Eylül 2004 11:30 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Gazanfer tarafından 01 Eylül 2004 11:39 tarihinde değiştirilmiştir]

abı bune ya super bı sey[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Afterdeep, 01 Eylül 2004 12:15 tarihinde demiş ki:
Uyurkan poposunu siyirip, aradaki bolume ozenle yumurtanin beyazini dok. Sabahleyin aklini kacirabilir..

evet süper bi numaradır.[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath
Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki:

pink metalse bende illithidim zaten
  • Yeni Oluştur...