Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 baya güzel bitişti yahu, ben de hiç beklemiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 aynen. ama önceki çizimine benzemiyo hiç tipi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 795 LANNNNNN Vander Decken'den hallice bildiğimiz Kaidou bildiğin yaşayan karizma çıktı beee ne bok yicek ki şimdi bu çömezler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 796 Guzel bolumdu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ana virüs gözlerim yaşardı avatar olmayınca dikkat çekmiyormuş demekki. Bölüm meh, bişey olmadı. bundan sonraki bölümler güzel olur umarım. Joker arcı çok sıkmaya başlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ilginc olan senarious uyarincaya kadar kendimi avatarsiz goruyordum. yeni arch guzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 İlk Rebeccaya koşunca luffy aha bunu çağırcak tayfaya diye hayıflandım iyiki öyle bişi olmadı :D Fujitora neci tam olarak oturacak heralde 2 hafta içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 aha beklemediğim anda kombat çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Badass king luffy. Son sahne epic otesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 799 luffy the boss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Yazmaya gelmiştim yazılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 çok fenaaaaa :D Hoş kabul etmeyecek muhtemelen de ama güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 harikaydı bence bi şekilde kabul edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 müthiş ya tüylerim diken diken oldu. "do whatever you want" durumu olur diye düşünüyorum, ümit ediyorum. 799 çünkü böyle bi gelişme animenin işlenişinde çok farklı çeşitlilik, yenilik imkanları yaratır. Oda'nın bunu düşünmüş olacağını umuyorum. her ne kadar her zaman zevkle takip etsem de fightlar genelde aynı biçimde işleniyor. biraz dayak yiyip, didinip sonra pat dövüyor luffy. bu durum animeye yeni boyut kazandırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Ohyş 799 Mükemmeldi ya. Bence kesin kabul edecek. Önce bi mızmızlanır filan ama orda onu ikna edecek çok kişi var. Ki şu koca arc boyunca çok yer verdi tek tek bu kadar karakter tanıttı bize Oda. Açıkçası bu sayıdan önce biraz gereksiz bulmuştum. Şimdi herşey oturdu yerine. Division Liderleri olarak çıktılar sonuç olarka karşımız. Bayıldım gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Ben bu bölüm başladığında düşünmüştüm aynısı olmasada bunların luffye yardım edecekleri çok aşikardı bu şekil boss olması bence çogyi olacaktır gelecek açısından çünkü bundan sonraki düşmanlar sadece tayfa ile yıkılacak cinste değiller bariz belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 o kadar adamla başa çıkamaz abi, herifler zaten sorunlu be. Alt guild kurarlar belki ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 işte ana crewe bağlı alt crewler olacak whitebeard daki gibi. Bi shanks'ın crew küçük birde Gol D. Rogerin ki sanırsam kayda değerler arasındakiler. Daha çok fazla işleyecekleri karakter var bunun daha bir 5 senesi rahat çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 800 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 YOHOHOHOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 iyi güzel de, sanji lere ne oldu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Yemişim sanjileri kaidou kısmına geçsin direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 801 abavvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 şu teori doğru çıkıcak heralde :D about sanji http://www.youtube.com/watch?v=jU2YTDD-vnI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar