Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SSL Beşiktaş - Bucaspor 21 Oca 2011 20:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Neyse abi 3kupada da 0 çekiceksiniz.Yani hiç birini alamıcaksınız.

Ligde max 3. olucaksınız.

Şu yazdığım böyle dursun en geç martın ortalarına doğru alıntılarım.

diyorum ya... iste bunu anlatmaya calistim.. öyle bile olsa besiktas daha basarilidir gs'den.. spor yorumcusu diil skor yorumcusu herkes ülkede.. onlari okuyan insanlarda böyle oluyor haliyle..
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

iyi bir futbol olsun sağda yeter biz tatmin oluruz
11 kişi ile kapanan varsın olsun ayaklar böyle kalksın
http://2.bp.blogspot.com/_TCc9KHnB740/TKj-YAFPHAI/AAAAAAAAAGc/TFMDFrgRsiw/s1600/gutieg.png

ama yinede takım adam gibi oynasın biz bunu istiyoruz
kupada gözümüz yok
bende şunu diyim trabzonu yenelim kupa bizim bende bunu alıntılarım
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Dartanian said:

diyorum ya... iste bunu anlatmaya calistim.. öyle bile olsa besiktas daha basarilidir gs'den.. spor yorumcusu diil skor yorumcusu herkes ülkede.. onlari okuyan insanlarda böyle oluyor haliyle..

Bu sene içinse kastın bjk 17.olup küme düşse yine daha başarılıdır.Ancak ben bu seneki gs ile bjkyi hiç bi zaman kıyaslamadım :)
Mesaj tarihi:
Başarılı değilsiniz henüz işte abi.Futbolda başarı sportif başarıdır.Olursunuz eyv deriz tebrik ederiz ama henüz değil..

Kadromuz daha iyi dersen geçen seneki gsden senin yorumun der ona da eyv derim ama başarıdan söz etme abi :D
Mesaj tarihi:
Liderin 14 puan gerisindeki BJK için şampiyon olamayacaksınız. Uefa da ilerleyemeyeceksiniz gibi yorumlar yapıyorsunuz.. Aslında konuşurken ne kadar saçmaladığınızı anlamıyorsunuz 14 puan gerideyiz diyorum ve rakip takım taraftarları hala şampiyon olmanız zor diyor.. Bu BJK nin aslında ne kadar büyük olduğunu gösteriyor sizlerin gözünde..

Başkana protesto olabilir genel GS yönetiminin aksine BJK taraftarı övmesinide yermesinide bilir. Bakın yönetimde eleştirilerden dersini almış demekki.

Geçen seneki biz derken neyi kastediyorsunuz aslında övüyorsunuz takımınızı heralde. Yoksa geçen seneki sizden aklımda kalan sadece Jo var oda inşallah rakibimiz olacak bu turu geçersek. (Gerçi oynuyormu oynamıyormu hiç bilgim yok)

Transferlerle övünmeye gerek yok önemli olan sizinde tek dayanağınız olan takım olabilme olayı bakalım oda olacakmı olmayacakmı göreceğiz. Bunun yanında BJK nin kadrosundaki rotasyona giren genç oyuncu sayısı FB+GS nin kadrosundaki genç oyuncu sayısına hemen hemen eşittir. Tam olarak bakmadım ama isterseniz bakın..

Bence sizlerin kaldıramadığı Bjk liderin 14 puan gerisinde iken hala nasıl bu kadar içiçe sağlam duruyor oluşu. BJK taraftarı olarak ben BJK nin oynadığı futboldan çok memnunum 15. olmusuz 2. olmusuz çok önemli değil önemli olan takımın oynadığı futbolun keyif vermesi ve oyuncularında bunun için çabalaması.. Örnek vermek gerekirse Arsenal diyebiliriz (Şu cümleyi okuyup siz kim arsenal kim diye saldırmak için salyalarını akıtan düşük zekalı insanları önlemek için ben futbolu değil bir kültürü kıyasladım)

Siz takılın ve hala kendi kendinize geçen seneki biz 14 puan geridesiniz ama şampiyon olmanız imkansız fln diyin sonra birdaha düşünün acaba benim takımım için hiç böyle cümleler kuruldumu diye..

Birde BJK camiası içinde kimse şampiyon olacağız tarzı birşeyler söylemez iken rakiplerin bu kadar strese girmesi nedir anlamadım. Herkes söylüyor ana hedef Şampiyonlar ligi diye.
Mesaj tarihi:
Geçen seneki biz derken lütfen şunuda aklınızda tutun..

Yektanın bonservisine ne kadar verilmiş. Beşiktaş devre arasında aldığı yabancıların bonservisine ne kadar vermiş. Ondan sonra konuşalım aynı siz biz fln diye..
Mesaj tarihi:
geçen seneki gs 3-5 kuruş görünce takımın en iyisi keitayı sattı, bjk 20+m teklife quaresmayı satmadığı söyleniyor, bu duruşla geçen seneki gsnin bi sene sonrasıyla bu seneki bjknın bi sene sonrası aynı olmayacak gibi, gs o kadroyu sindiremedi taşıyamadı.
Mesaj tarihi:
Yenerk85 said:

geçen seneki gs 3-5 kuruş görünce takımın en iyisi keitayı sattı, bjk 20+m teklife quaresmayı satmadığı söyleniyor, bu duruşla geçen seneki gsnin bi sene sonrasıyla bu seneki bjknın bi sene sonrası aynı olmayacak gibi, gs o kadroyu sindiremedi taşıyamadı.

AHAHA

Bu arada 3-5 kuruş değil, Keita ayrılmak istedi aldığımız fiyata sattık.
Mesaj tarihi:
gellidus said:

Esh said:

sportif ba$ari = uefa kupasi+super kupa

Tabiki türkiyedeki en büyük ve tek başarı ama biraz mazide kaldı sanki ne dersiniz?

ya bu olay göztepe amatörde oynarken arkadaşları kızdırırdık biz
bunalrda bize avrupada ilk çeyrek final oynayan türk takımıyız naberr derlerdi güler geçerdik
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Herhangi bir sportif başarı görmediğiniz ve buna alıştığınız için olabilir :)

Tamam siz gazla çalışmaya devam edin umarım 1ay sonra takım oynamıyor rehavet var mücadele etmiyor, isteksizler reröre schuster gitsin demezsiniz.

Ayrıca ben geçen seneki biz derken sportif başarıyı kastettım gazımız fena sönmüştü, yoksa istediğin kadar destekle banane.O beni ilgilendirmez sadece gazınız sönücek biz tecrübe edindik ordan biliyoruz.

He tabi sönmeme ihtimali var umarım da sönmez uefada bi başarı eden 2.bi kulübümüz olur.

Bizim yabancılarda öyle bi rehavet yok ki. Yerlilerden daha azimliler. Ben şahsen bıktım GSlilerin sene başından beri aynı şeyi söylemesine. Yok sönmüyo gazımız küme düşsek de sönmez.
Bir kere yabancılar yatmıyo, herkes kadar koşuyolar. İkincisi 14 puan fark var sönmedi çünkü aslında takımın kötü oynamadığını, yeni bir sisteme alışmaya çalıştığının farkındayız.
Yok yani umutlarınız boşuna.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Dartanian said:

Herhangi bir sportif başarı görmediğiniz ve buna alıştığınız için olabilir :)

Tamam siz gazla çalışmaya devam edin umarım 1ay sonra takım oynamıyor rehavet var mücadele etmiyor, isteksizler reröre schuster gitsin demezsiniz.

Ayrıca ben geçen seneki biz derken sportif başarıyı kastettım gazımız fena sönmüştü, yoksa istediğin kadar destekle banane.O beni ilgilendirmez sadece gazınız sönücek biz tecrübe edindik ordan biliyoruz.

He tabi sönmeme ihtimali var umarım da sönmez uefada bi başarı eden 2.bi kulübümüz olur.

Bizim yabancılarda öyle bi rehavet yok ki. Yerlilerden daha azimliler. Ben şahsen bıktım GSlilerin sene başından beri aynı şeyi söylemesine. Yok sönmüyo gazımız küme düşsek de sönmez.
Bir kere yabancılar yatmıyo, herkes kadar koşuyolar. İkincisi 14 puan fark var sönmedi çünkü aslında takımın kötü oynamadığını, yeni bir sisteme alışmaya çalıştığının farkındayız.
Yok yani umutlarınız boşuna.

Sen çok yanlış gelmişsin kardeş.

Gs'de Neill, Kewell, Santos, Baros hatta Lincoln vs hep canına dişine takıp oynamıştır. Yerlilerin kalitesizliği yüksek maliyetli yabancılara patladı.

Futbol bu, Beşiktaş da yeni überalles transferler ile başarılı olamazsa Schusterden başlarlar yollamaya taksit taksit.
Mesaj tarihi:
Yahu GS geçen sene iyi bir çıkış yakaladığında bu kadar sakatlık yaşadımı benmi yanlış hatırlıyorum. Bir Baroş fener maçında sakatlandı, geri kalan adamlar çoğunlukla oynadı. Karşılaştırma yaparken bu noktayada dikkat edelim lütfen.
  • Yeni Oluştur...