Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kopruyu cezali gectim

matama

Öne çıkan mesajlar

yazın rent a car yaptığımızda ogsden geçmiştik yanlışlıkla. hatta ben olm yanlış geçtin lan dediğimde adam geri gelip bir yan taraftaki ogsden geçmişti.

dükkan sahibi 1-2 hafta sonra aradı gençler yaramazlık yapmışsınız diye. gidip 20lira gibi bir rakam ödeyince kapandı mesele. herhalde araç kullanan bir İNSAN tekrar geri gelip yan ogsden geçmez bi hata olmuştur diyip silmişler cezalardan birini. ahahahah.

eğer rent a car yapan firmalar cezayı hemen ödeyip, daha sonra ceza yiyenden istemiyorlarsa öyle yüklü bir faiz yok gibi sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Aracinin plakasina kayitli bir OGS varsa otomatik dusuyorlar diye biliyorum.

Simdiye kadar cihazin malligi sebebiyle bi 15-20 kere gecmisimdir cezali. Hic birini odemedik sanirim.

OGS ve arac ustume kayitli olmadigindan sanirim diyorum tabi.

bi ara 3 günde bir alarm ötüyordu ben geçtiğimde.. 4-5 kere oldu bu olay, sonra kendi kendine düzeldi. ceza olarakta plakada hiç birşey yok aradan 1 yıl civarı bir süre geçmesine karşın.. sonuçta kayıtlı ogs var, kamerada da OGS cihazı çok net ön camda gözüküyordur diye tahmin ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Vodan said:

@di,
Ön camında filtre olabilir. Camda siyah petekli bir bölge varsa oraya tak OGS'yi.

Yok abi denyoluk OGS'de. Takma yeri falan da kirilmis zaten. Hizli gecince okumuyordu. Yavas yavas agir agir gecince sorun olmuyor.

Bir ara gidip degistiricem ama firsatim olmadi bir turlu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...