matama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Kopruyu cezali gecince iki gun icinde odeyebiliyorsun cezasiz diye birsey vardi tam detayini bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 oyle demisti birisi bana da, odemezsen de inanılmaz bi hızla zamlanıyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Aracinin plakasina kayitli bir OGS varsa otomatik dusuyorlar diye biliyorum. Simdiye kadar cihazin malligi sebebiyle bi 15-20 kere gecmisimdir cezali. Hic birini odemedik sanirim. OGS ve arac ustume kayitli olmadigindan sanirim diyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 trafik cezalari odememek gibi bi prensibim var, ama ogsler yakaya yapışabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 arac plakasina kayitli ogs var mi? varsa sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 yazın rent a car yaptığımızda ogsden geçmiştik yanlışlıkla. hatta ben olm yanlış geçtin lan dediğimde adam geri gelip bir yan taraftaki ogsden geçmişti. dükkan sahibi 1-2 hafta sonra aradı gençler yaramazlık yapmışsınız diye. gidip 20lira gibi bir rakam ödeyince kapandı mesele. herhalde araç kullanan bir İNSAN tekrar geri gelip yan ogsden geçmez bi hata olmuştur diyip silmişler cezalardan birini. ahahahah. eğer rent a car yapan firmalar cezayı hemen ödeyip, daha sonra ceza yiyenden istemiyorlarsa öyle yüklü bir faiz yok gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 @di, Ön camında filtre olabilir. Camda siyah petekli bir bölge varsa oraya tak OGS'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 PhysX said: ... herhalde araç kullanan bir İNSAN tekrar geri gelip yan ogsden geçmez bi hata olmuştur diyip silmişler cezalardan birini. ahahahah. ahuauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 di said: Aracinin plakasina kayitli bir OGS varsa otomatik dusuyorlar diye biliyorum. Simdiye kadar cihazin malligi sebebiyle bi 15-20 kere gecmisimdir cezali. Hic birini odemedik sanirim. OGS ve arac ustume kayitli olmadigindan sanirim diyorum tabi. bi ara 3 günde bir alarm ötüyordu ben geçtiğimde.. 4-5 kere oldu bu olay, sonra kendi kendine düzeldi. ceza olarakta plakada hiç birşey yok aradan 1 yıl civarı bir süre geçmesine karşın.. sonuçta kayıtlı ogs var, kamerada da OGS cihazı çok net ön camda gözüküyordur diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 [video]http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=2&vid=13065&bid=1?feature=oembed" width="459"> Bide böyle gidenler var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 kayitli ogs yada kgs yok 5 gun icinde ogs alirsaniz siliniyormus onu yapacagim yarin @prozzak ogs ile ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 OGS kaç para bide nerden alınıyo? KGS sıktı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 150 falan olması lazım ama 150 milyon içinde bakiyle geliyor. ücret ödemiosun hesapta sanırım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 yuh o ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Vodan said: @di, Ön camında filtre olabilir. Camda siyah petekli bir bölge varsa oraya tak OGS'yi. Yok abi denyoluk OGS'de. Takma yeri falan da kirilmis zaten. Hizli gecince okumuyordu. Yavas yavas agir agir gecince sorun olmuyor. Bir ara gidip degistiricem ama firsatim olmadi bir turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Selam, Ben Garanti Bankasının internet sitesinde başvurdum. Dışardaki tipler kredi kartı bilgisini istiyorlardı, güvenemedim :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Onu ben de gördüm, başvurmayı düşünüyorum. Yükleme internet üzerinden yapılabiliyor de mi oradan başvurunca? Daha rahat olur öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 paramecium said: Selam, Ben Garanti Bankasının internet sitesinde başvurdum. Dışardaki tipler kredi kartı bilgisini istiyorlardı, güvenemedim :) Saygılar. valla bu iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 neyse cozdum, 5 is gunu icinde ogs alirsaniz, cezaniz siliniyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 xaty said: Onu ben de gördüm, başvurmayı düşünüyorum. Yükleme internet üzerinden yapılabiliyor de mi oradan başvurunca? Daha rahat olur öyle.. bittikçe karttan yüklüyor kendine devamlı. otomatik yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ya 20 post olmu$ biri de cikip sormami$ "nasil, rahat gectin mi kopruden?" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Selam, Min bakiye tanımlıyorsun, OGS bakiyesi o tutara düşünce yine belirleyeceğin tutarda kredi kartından çekim yapılıyor. Bende min bakiye 20TL, otomatik çekim tutarı ise 40TL. Accayip rahat oluyor :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Peki başvurunca ne kadar zamanda eline ulaşıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Selam, Özel kurye ile yanılmıyorsam 1 hafta gibi bir sürede gelmişti. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar