Absolut Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 WoW MMO Gaming Mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 bu kasımda piyasaya çıktı diye biliyorum ama trye geldimi bilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 gelmemiştir, gelmez de bu tarz şeyler genelde abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 geldi hepsiburada da vardi bi ara, ama felaket pahalliydi 300 mu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ha yok farkliymis bu yeniymis bi onceki evrsiyondu dedigim turkiyeye yolliyorlar ama 20 euro shipping ile, DHL ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Sparkcaster said: gelmemiştir, gelmez de bu tarz şeyler genelde abso abi bunun eski modeli su anda kadikoyde uygar elektronik de var.. hatta burda onerilen bir cok baba gaming hedesi var onlarda, bence acip telefon bir sorun, mutlaka gelir veya getirtirler sizin icin.. www.uygarelektronik.com web siteleri, Bora bey veya Cem bey ile gorusursunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Logitech g500 yeter de artar abso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ilk versiyon http://guidesk.com/wp-content/uploads/2010/04/steelseries-wow-mouse-480x404-300x252.jpg 2 ay kullandiktan sonra ilk versiyon http://guidesk.com/wp-content/uploads/2010/04/aprilsteel.png cidden demin bakiniodum alsammi turkiyeye yolliyro diye ama su resmi grodukten sonra olsem almam en tiksindigim sey mouse un boyasinin soyulmasi, TBC de aldigim g6 hala goturuyor beni logitech ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 abi bendeki G9 un da genis olan kabinin uzerindeki suet gibi bolum tam bas parmagin altinda yer alan yani.. bir gecelik battlefield macerasi sonucu soyuldu.. tamam steelseries cok iyi degil ama Logitech iyi onada lafim yokta.. bu biraz sans sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Bendede G5 var ama bi maymun iştahı oldu bi an şimdi geçti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ii olmus.. git bi su ic.. bi serinle hava al gel sen :D gereksiz masraf yapma sdfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 çok güzel ps olmuş üstteki mouse yapanı tebrik etmek lazım. öle bişey olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 g500 ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 aynen g500 = win sonsuza kadar falan kullanırım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 http://www.logitech.com/en-us/mice-pointers/mice/devices/7244 bu cok gzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 g500 kablosuz olaymış çok iyi olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Bende de Logitech G9x var. baya memnunum valla süper bi mouse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 6 yıldır mx518 var sadece avuç içinde kalan yuvarlak logitech logosu silindi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 G700 hakkında ne düşünüyorsunuz ? G700 Bimeks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Razer Naga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Aldım 10 numara. Ayrıca Logitech G510 klayve de muhteşem. Makro da yapabiliyorsun. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Fefe said: G700 hakkında ne düşünüyorsunuz ? G700 Bimeks bi onceki sayfada link verdigim bu alet iste.. ben cok begendim, kullanma sansim olmadi, olmasini umuyorum.. kullaninca iletirim deneyimlerimi de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 G500, G700 falan hiç tereddütsüz alabileceğiniz aletler. Yalnız g700'ün üzerindeki ekstra 4 tuş pek kullanışlı değil haberiniz olsun. Soyulma olayı da tamamen elin terlemesi ve kaplamanın cinsiyle alakalı. Mesela bendeki g500'ün süet kısmında başparmağımı koyduğum yer soyuldu çünkü çok fazla sürtünme var orada, yan tuşlara basarken sürekli başparmağım hareket ediyor. Ama avuç içim de mouse'un üstünde sürekli hareket etmesine rağmen en ufak bir değişiklik yok üst zeminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Wow Mouseun ilk versiyonunda bariz soyulma hedesi var. Benim kullanan arkadaşlarımda aynı sorundan şikayetçiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Fefe said: G700 hakkında ne düşünüyorsunuz ? G700 Bimeks rollerın sağ sol özellği nedir? ayrıca mouse tuşu mu var? alayım ben bunu, a4 tech x7 var memnunum ama 3. tuşu bozuldu. yeni modellerinde de roller sağ sol yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar