Rdoann Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Merhabalar, Genel olarak MMORPG oyunlarda,kısmen fps ve strateji oyunlarda kullanmak üzere kaliteli ve kullanışlı profosyonel oyun mouse u aramaktayım.Razor serilerini vs inceliyorum şu anda daha önce kullandıkları veya şu anda kullandıkları mauselar hakkında tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz arkadaşlar? Şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paticik Ben buna hasta olmuştum da nereden bulacan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 gayet sikko bi fare o.. 2 vida gorunce hasta oluyoruz, kanimizda var bu =P mmo icin uzerinde makro tuslari bulunan g700 olabilir, razer naga olabilir. ama ikisinde de fps oynamak pek zor. sadece mmo istiyosan bunlar idu$unebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Ben de razor naga'ya yogunlasıyordum.Bu mouse'un performansı ve ergonomisi güzel gibi :) Daha da önerileri beklemekteyim ama cevaplayanlara teşekkürler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 logitech g500 tavsiye ediyorum ben, çok şahane bir mouse, baya uzun süredir de kullanıyorum. bol bol fps oynuyorum bunla. düğmelerinin konumuna ayrı hastayım. tutuşu da çok iyi geliyor bana. http://www.youtube.com/watch?v=aABdDhRzaxQ razer'in naga diye mmo için çıkarttığı bir mouse var, mmo'ya yönelik mouse istiyorsan bunu alabilirsin: http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=RZ01-00280100-R3G1 http://www.vatanbilgisayar.com/razer-rz01-00280100-r3g1-naga-5600-dpi-17-tuslu-laser-gaming-mouse/productdetails.aspx?I_ID=47106 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 acik ara en iyi mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 senko said: acik ara en iyi mouse Bu mouse mmorpg icin de kullanışlı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 mouse ustunde ekstradan 10tusa ihtiyacin yoksa mmo icin gayet kullanisli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Tamam :) Abartıya kacmıcak tuş sayısı bana yeterli.Teşekkürler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 1 senedir kullaniyorum, uzerine tanimam. WOW Mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 şekil gözüken bişi evet ama açık ara en iyisi demek çok abartı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 MMORPG için en önemli şey tuş sayısı. Özellikle ciddi pvp yapıyorsan fareye daha fazla ability atayabilmek önem kazanıyor. Tekerleğin arkasındaki tuşlar işe yaramıyor. Yana 2. tekerleği koymak kötü bir fikir çünkü tuş yerleştirmek için en iyi yer orası. Ben olsam Naga veya benzeri çok tuşlu, kaliteli bir fareye yönelirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 r.a.t.'i kastediyorsan o ikinci tekerlek değil. vidayla orasını burasını modifiye ediyorsun aletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Razer Naga kullanıyorum ve inanılmaz derecede memnunum. FPS oynayacagım dersen acıkcası bilemem ancak MMO icin biçilmiş kaftan diyebilirim. WoW Mouse'a gelince kullanan arkadaşlarımın hicbirinden olumlu yorum almıyorum. bir kere yüzeyi cok dandik soyuluyor uzun süre sonra diyorlar. Sonrasında ergonomisi filan Razer ile karşılaştırılacak mouse deil. Onun yenisi çıktı onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 rat 7 farklı bir deneyim olur diye aradım buldum ama fiyatı dudak ucuklatıcak şekildeydi vazgectim.razer naga aldım.Verdiğim para çok mu azaldı tartışılır ama naga da baya güzel gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Hayırlı olsun. Naga'ya alısması zor , ama alışırsan başka mouse ile oynayamazsın çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Logitech G9 Master Race. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Bone said: r.a.t.'i kastediyorsan o ikinci tekerlek değil. vidayla orasını burasını modifiye ediyorsun aletin. var bende r.a.t. 7, o ikinci tekerlek başparmak hizasındaki, modifiye ettiğin en arkadaki zımbırtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 g9 ve rat7 kullandım yurtdışından razer mamba geldi mouse nedir onu öğreniyorum şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 o niye ki hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Mamba da çok başarılı evet ama fiyatı uçuk.320 ytl flndı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 razer imperator abudik gubudik mouselara gerek yok. macro istiyorsan macro klavyesi alip onda yapmak en guzeli. bu mousel mmo fps herseyi oynarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Rdoann said: Mamba da çok başarılı evet ama fiyatı uçuk.320 ytl flndı mamba anlamsiz, yari fiyatina ms x8 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 hazır topik varken a4tech x7 fps için ideal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ya ben de çok pahalı olmayan(100 ün üzeri olmasın ama 50 makülümdür aslında) hem fps oynayabileceğim hem de webde gezinebileceğim(tabi burdan kastım ergonomi vs) bir mouse arıyor gibiyim çünkü elimdeki daha 1 sene önce aldığım logitech wireless mouse saçmalar gibi oldu. ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar