Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 yemeğimi yiyorum şu an ^^ öyle pis pis koyma lafları buraya. az bi suya tut bişe yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Tamam. Abi şimdi çok güzel anlatmışsın eyvallah, durum hakikaten de öyle. Ama bu tür konuları değerlendirirken şuan böyle böyle diye konuşmamız yanlış olur. Öncesine bakacaksın, 10 yıl öncesine de değil bu devletin kuruluşuna bakacaksın. Kürtlerin resmen kandırılmasına, Atatürk'ten sonra yoksayılmalarına, devlete "Türkler" tarafından el konulmasına da bakacakasın. Kurtuluş savaşı yapılırken birçok kürt isyanı çıktı, benim dediklerime karşı argüman olarak genelde bu isyanlar gösterilir. Ama kurunun yanında yaşı da yakmak milli sporumuz olduğu için bu isyanlar bahane edilerek çanakkale'de şehit düşen kürt kökenli askerler unutuldu, hain kürtler oldu. Şimdi bu insanlar aynı anatttığın gibi çok afedersiniz devleti nasıl si....riz kafasındalar, adamlarda devlet kavramı yok çünkü. Devlet adama göre ona silah çeken, onu aç bırakan, anasını babasını öldüren, onunla, tipiyle, diliyle vs. dalga geçen insanların devleti. Şuanki duruma bakıp da senin gibi YAAA HEPSİ YAVŞAK YEAAA demeye devam edersek durumu düzeltmekten ziyade daha da beter hale getiririz. Biz bu adamlarla bir arada yaşamak zorundayız ( YA SEVSİNLER YA TERKETSİNLER!!! diyen ülkücü tayfadan olmadığını varsayıyorum.) bu tip mavcut duruma yıkıcı eleştriler yapmak yerine, acaba nasıl bu durum düzelir diye kafa yorsak daha iyi olur düşüncesindeyim. Terörden önceki döneme bakmak, uygulanan faşist politikalara; kürtleri ve inanan insanları devlete karşı tehdit görmek neler yol açtı görüyoruz; terör ve radikal islam. Şuan AKP RERÖERÖ diye ağlayan arkadaşlara AKP'nin ve/veya sağ partilerin neden bu ülkede oy aldığını düşünmeyi öneriyorum, çünkü kürt-terör mevzusuyla aynı hikaye. grş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 empati eksikliğinden bahsetmek iyi güzel tabi de karşı tarafın da empati yapması gerekiyor. hep bana rabbena dememek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 e yakında laik aydınlıkçı terör başlarsa ne yapılacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Karşı tarafın bize empatiyle yaklaşmasını beklemek şu durumda saçma. Şartlar eşit değil çünkü. Devlet bizim, ordu bizim, sermaye bizim. Sonra kalkıp da yok range rover ları var yok x6 ya biniyolar demek saçma. Adam cahil abi, parayı bulunca X6 alacak tabi. O adamın cahil olması da senin suçun. Kürdün x6 sına, elektriğine gelene kadar bu ülkede koçlar sabancılar doğan'lar var asıl parazit onlar. Resmen çökmüşler tc'nin üzerine, elini oynatsan onlara para kazandırıyosun. Beni şahsen daha çok rahatsız ediyor kaçak elektrikten, adamın bindiği arabadan vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 gene mi hepimiz hrant dinkiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 yok daha hepimiz olamadık zorla oldurmaya çalışıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 can seni de mutlu etmek mümkün değil. atatürk döneminden bu yana tamamen devletçi ekonomi modeli güdülmüş olsa "ama özel teşebbüs yok yeaa, hani girişim özgürlüğü, özel sektör yapsın ne yapılacaksa, devlet çok hantal reröre liberalizm isterim bean diye mızırdanacaksın. sermaye birikimi sağlansın özel sektör gelişsin diye devlet eliyle zengin yaratılmış bu sefer de türkiyenin kanını emiyolar yeaağ diye mızırdanıyosun. elinde hiçbirşeyi olmayan bir devletten nasıl bir ekonomik model nasıl bir sistem çıksaydı mutlu olacaktın birader? yani sabancı koç değil toper kocataş olsa mıydı güzeldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 bigün diyarbakırspor barcelona gibi oynasın ayrılmalarını desteklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 sabancı koç kan emiyo da hiç mi yemyeşil sermayeli holding yok bu ülkede? ihaleleri sabancı koç mu alıyor yeşiller mi alıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Hala kan emiyor demek ülkenin en büyük firmalarına biraz demode oldu yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 her 19 ocakta biseyler oluyo, bu tariihi yazalim, acaba hatirlayan olucak mi, bak biz biliyoruz noldugunuz gizemi neden? hrant dink oldu de direk. hrant dinkin oldugunu unutmadik, ne gun oldugu onemsiz. bi de baslik duzeltilebilir mi, 19 ocak ta diye bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 şükrü pms? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 tesekkurler Abso bap. saol Estel, kullanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 lol 20 Ocakta ne olmuştu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 19 ocak babamın doğumgünü, ne olmuştu diye sorman gereksiz unutmuyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 20 ocakta yanvar vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar