Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne kadar uzağa zıplıyorsunuz? (Neil Hodgson's SuperJump)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
285 üzerine çıkamadım. bu tür şeylerin hep bi limiti oluyo ama. penguende de öyleydi
böyle belli bi rakamın sonrası baya zor. tam bi rakamdan sonrası da imkansız, zaten olmuyo =)[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
274.7 :)

"rampalardan atlarım, manitaları kaparım" gibi bi laf sarfetsem çok mu tiksinç gözükür.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi
Mesaj tarihi:
mouse un sol tuşuna basılı tutuyorsun tam rampanın ucuna gelince bırakıyorsun tuşu ne kadar geç bırakrısan o kadar çok ileri uçuyor ama fazla geç kalırsanda otobüs üstüne çakılıyorsun[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Mesaj tarihi:
Cthulhu_ şimdi mouse un sol tuşuna basınca yürüyor , elini tuştan çekincede zıplıyor . hepsi bu :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Admin
Mesaj tarihi:
ding dong![signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Mesaj tarihi:
Radyo frekanslı mousela 291 yaptığımı söyliim hemen, oyun mousem olsaydı, karşımda hiçbiriniz duramazdınız, belirtmeden geçemeyecem. :)[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır.
(Kuran 2/39)
  • Yeni Oluştur...