Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 senko said: kocaelinde de 4yildan fazla okumak bayar hakketen. 5 olduk. birsürü arkadaşım 7 oldu 8 oldu. napıyonuz olm siz diyip dövüyorum adamları. eskişehirde falan olsan neyse uzat da uzat ama kocaeli lan. çok sıkıcı valla buralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 SeaGle said: kocaeli kötü de çevresi iyi lan KARTAL ÇOCUUYUZ. çevresini yiim izmitin ben.. (kocaeli'nde çok kalınca ilin adıymış gibi izmit kullanılır. örnek 1.1) SeaGle said: Kutulu bayrağı sana devrettim abi. Çıtayı yükseltirsin sen de hadiekieki raad ol. adam hem bizim okulda hem endüstrici. şenol şahin derim kaçar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 BURASI IZMIT MERKEZ AKILLI OLSUN HERKEZZ!! bak izmit degilde degirmendereyi seviom hala, boyle gec balkonuna otur deniz manzarasi, hafif essin, karsida petkim tuttursun fln, guzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bu arada Endüstri Mühendisliği'nin en güzel yanı şu oluyor. sadece sınav için kocaeline gidiyorum. Yoklama yalan, dersler kek. bir öğrenciyi cezbedecek başka ne olabilir. İşe gidiyorum istanbul da. hem işimi öğreniyorum hem kocaeli ni görmüyorum. yiyosa siz yapın Makineciler. Şenol Şahin öpmesin sonra sizi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 senko said: BURASI IZMIT MERKEZ AKILLI OLSUN HERKEZZ!! bak izmit degilde degirmendereyi seviom hala, boyle gec balkonuna otur deniz manzarasi, hafif essin, karsida petkim tuttursun fln, guzel oluyor. sonra masa avize falan sallanmaya başlasın derken bi bakmışsın 7.4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 İşte bölümün tırt oluşu oradan belli oluyo agachev. Bir işletmeci misali vizeden vizeye, finalden finale okula gidip geçiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Ulan herkes de tutturmuş izmit sıkıcı da sıkıcı. Mis gibi yer ey key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 df said: bu arada Endüstri Mühendisliği'nin en güzel yanı şu oluyor. sadece sınav için kocaeline gidiyorum. Yoklama yalan, dersler kek. bir öğrenciyi cezbedecek başka ne olabilir. İşe gidiyorum istanbul da. hem işimi öğreniyorum hem kocaeli ni görmüyorum. yiyosa siz yapın Makineciler. Şenol Şahin öpmesin sonra sizi:D aha! isletmeci argumanlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 "roket adam" said: Ulan herkes de tutturmuş izmit sıkıcı da sıkıcı. Mis gibi yer ey key. haci yapcak bisi yok, ben soyle bi 14sene fln yasadim, i-ih yapcak bisi bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 "roket adam" said: Ulan herkes de tutturmuş izmit sıkıcı da sıkıcı. Mis gibi yer ey key.durduğun 2 sene. gelmişin artistlik yapıyorsun bi de. burda tecrübeliler konuşuyor, otur kenara da bişeyler kap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 SeaGle said: İşte bölümün tırt oluşu oradan belli oluyo agachev. Bir işletmeci misali vizeden vizeye, finalden finale okula gidip geçiyosunuz. Baştan beri söylediklerimi anlamamakta ısrar ediyorsun hala. Zaten asıl mesleğimizi iş hayatında öğreniyoruz. Okul bittiğinde 2 yıllık iş tecrübem olacak. Gayet yeterli bir eğitim :) ------------------- m.a : neden girmiyorsunuz sinifa evladim? ogr.ler : senol hoca cikmiyor siniftan. m.a : olur mu oyle sey, ders saati geldi, acilin bakayim soyle. ----kapi calinir----- m.a : hocam sizi bekliyoruz, benim dersim var bu sinifta. s.s : henuz saat 16.58, benim saatim ntv'ye gore ayarlidir daha 2 dk. var. m.a : o zaman saatinizi benim saatime gore ayarlayin. ogr.ler : buyuksun hocam. Mustafa Ateş, Şenol Şahin diyaloğu. Mustafa Ateşin yanında Şenol Şahinin esamesi bile okunmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 70 yaşındaki araştırma görevlisi kılıklı adamı gelmiş burda argüman diye sunuyorsun yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Neyse yarın iş var ben kaçayım. :) Geyik amaçlı koydum Mustafa Ateşi. Pek haz etmem kendisinden ben de:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 anaaaaa bu mühendisler amma kafalardaymış lan abovvv :D dışardan en kötü durumda endüstriciler gözüküyor ama darlanmak kızmak, kompleks yapıp biz işletme ekonomi de biliyoz hatta tüm mühendislik derlserini de aldık dünyayı biz yönetcez biz olmasak siz kar bile kaznammazsınız rörörörörö yapmak nedir abi savunulan analitik düşünceye ve vizyona falan ters bi kere sdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 vazcaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Ya iş tecrübesi dediğin sadece endüstri mühendisliğinde önemli olan bişey değil. Kaldı ki sadece endüstricilerin elde edebildiği birşey de değil. Dersleri, insani ilişkileri ve kafa yapısı uygun olan her mühendislik öğrencisi zaten 3. sınıftan itibaren bi iş tecrübesi edinebilir. Elde edilemeyecek kadar mükemmel bi yetenek değil iş tecrübesi. Hele hele endüstriciyi makinecinin üstüne çıkarabilecek bi özellik hiç değil sdfg. Mühendis dediğin analitik düşünür problem çözer vsvs, e bunu biliyoruz da. Sanki bunları sadece endüstri mühendisi yaparmış gibi konuşmak mantıklı olmuyor :D Ha olay başarıysa, iki mühendislik dalının genel olarak başarı grafiğine bakacaksak, evet endüstri yüksektir. Lakin bu başarı oranını eğitim sürecinde alınan dersleri ve bu derslerin konu ağırlıklarını göz önüne alarak analiz edersek yine endüstrinin pek bi esprisi kalmıyor. EXCELEXCELEXCEL sdasdsadsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 barnacle said: verim neydi endüstrici arkadaşlar söyleyebilir mi? giren bölü çıkan mıydı? çıkan bölü giren mi? o ders yok bizde de. mesela bu Topicteki mesajlardan senin gibilerin mesajlarını çıkarıp toplam mesaj sayısına bölersek başlığın bilgi edindirme verimini bulmuş oluruz. özel ders verebilirim detaylı olarak istersen. Her yerde verimi düşürmemen için. ----------------- @SeaGle Ben analitik düşünce fln Endüstri'ye özel birşey demedimki. Hatta diğer Mühendislikler 'mühendisliğin yanında' meslekte öğrenebiliyor çoğunlukla dedim. Ben o açıklamayı tam olarak spesifik bir meslek öğrenmiyoruz diye Endüstri Mühendisliğini çakma mühendislik olarak gören adama dedim. Mühendislik eğitimi ile Mesleki eğitimin farklı olduğunu ve Mühendislik eğitimini fazlasıyla gördüğümüzü. Hala dediklerimi anlamadan yorum yapmayın bir zahmet. İş tecrübesi de bölümün biraz daha kolay okunduğu için zamanımız olduğu, o yüzden okul sürecinde çalışmayı artı bir özellik olarak görüp yazdım. Tabiki bölümden bağımsız olarak herkes çalışabilir ama bizim bölüm için çok bir çaba sarfetmeye gerek olmuyor. Hem okul devamsızlığı sorun etmiyor hem de fabrikalar gelipte kendisi isim topluyor mülakat için. Biz bile gitmiyoruz adamların yanına aramak için. aynı okuldayız istiyorsan çalışma oranlarını araştırabilirsin sizin ve bizim. Tabiki siz de çalışacaksınız uzun vade de fark olmayacak bu konuda. Ama sadece okul içindeki mesleki eğitim eksikliğide giderilmiş oluyor dedim. Her mühendisliğin önü açık gerçekten işi öğrenene. Daha üstünüz fln olayları kendinizi yorumlarda çok abarttığınız için geyik olarak yazıyorum. Sizde geyiktir belki bilemiyorum ama size cevaptı onlar. Ben kendi sınıfımdaki 50 kişiden en az 30 unu mühendislik yapabilecek düzeyde bile görmüyorum ki sizinkinin de öle olduğuna eminim. @yav dışardan nasıl görünür bilmem ama önü yeterince açık olduğu için seçiyoruz bölümü. Bilgisayar, makine fln bölümlerine gözüm kapalı girerdim aynı puanla. Benim açımdan daha iyi olduğu için tek tercihle girdim Endüstriye. herhangi bir programlama dilini daha üniversiteye girmeden gözüm kapalı öğrenebiliyordum. şu an zaten Endüstriyel Yazılım sektöründe çalışıyorum. Mesleki eğitim öğrenmek kolay. okuldaki öğrenilen herhangi bir mesleği gereksiz detaylarından sıyırıp pratikte 5-6 ay da öğrenebilirsin. Sadece öğrenebileceğin işe girmek için etiket gerekiyor. Endüstri Müh. de her sektöre rahat bir şekilde girebiliyor. (Y. Dil vs gibi artılarla tabiki) Bölüm isminin spesifik bir alanda olmaması benim için en büyük artı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 not topiği bura yahu git başka yerde mastürbasyon yap siyıgıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ahahahahaha ulan kutulu, satış koyma teknikleri-101 dersini AA ile verdin sanırım sadsadsadsadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 beden eğitim 5 gelseydi teşekkür alıyodum ya şerefsiz hoca 4 vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 df said: bu arada Endüstri Mühendisliği'nin en güzel yanı şu oluyor. sadece sınav için kocaeline gidiyorum. Yoklama yalan, dersler kek. bir öğrenciyi cezbedecek başka ne olabilir. İşe gidiyorum istanbul da. hem işimi öğreniyorum hem kocaeli ni görmüyorum. yiyosa siz yapın Makineciler. Şenol Şahin öpmesin sonra sizi:D Sadece sınavlara gidiyorum ben de ee? Açıktan nasıl makina bitirilir tezimi yayınlayacağım yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 @df Bu arada tabi esprili şeyler yazıyoruz, bakma her zamanki mühendis geyiği işte ehüheh. Bizde 100 öğrenciden 95'ini "makine mühendisi" olabilecek yeterlilikte görmüyorum ben de. Tabi bi öğrenci olarak bunu söylemem biraz egoistlik gibi gelebilir ama benim onlara karşı doğuştan elde ettiğim bi şans var, babam bu alana hitap eden bi mesleği icra ediyor 40'a yakın senedir. Ben de gözümü o işin içinde açtım, halen de işlerin içindeyim, her geçen gün ufak tefek de olsa bi tecrübe kazanabiliyorum. Tecrübenin yanında, biraz da kafa yapısı var. Öğrenmekle, araştırmakla zerre ilgisi olmayan adamlar sırf "mühendis" ünvanı alabilmek için giriyorlar bu yola. Öss'ye çalışmaktan çok daha fazla anlam içeriyor mühendislik dalları, ama anlayan yok. Öyle işte. Ek olarak kutulu sen koca bir ibresin bebeyim. sdsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Bu arada, http://img222.imageshack.us/img222/3476/ekranalntssui.jpg Şerefsiz termodinamikçi biraz daha yüksek verseymiş teşekkür alacakmışım kanka ehüeahaha. 2.5 olsun isterdim ortalama, termo dc olmaz demiştim emme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 not ortalaman kaç olması lazım lan koşullu geçebilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 1.8 gökalpcim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar