Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Not Topiği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
endüstri mühendisliği garip bir bölüm. işletmecilerin kendilerini biraz daha değerli hissetmesi, mühendislere bende mühendisim diyebilmek için açılmış heralde
Mesaj tarihi:

endüstri mühendisliği okuyanlar açmasın

endüstri müh. tırt bölüm endüstri müh. tırt bölüm endüstri müh. tırt bölüm endüstri müh. tırt bölüm endüstri müh. tırt bölüm endüstri müh. tırt bölüm endüstri müh. tırt bölüm endüstri müh. tırt bölüm endüstri müh. tırt bölüm endüstri müh. tırt bölüm endüstri müh. tırt bölüm endüstri müh. tırt bölüm endüstri müh. tırt bölüm endüstri müh. tırt bölüm endüstri müh. tırt bölüm endüstri müh. tırt bölüm endüstri müh. tırt bölüm endüstri müh. tırt bölüm endüstri müh. tırt bölüm endüstri müh. tırt bölüm endüstri müh. tırt bölüm endüstri müh. tırt bölüm endüstri müh. tırt bölüm endüstri müh. tırt bölüm endüstri müh. tırt bölüm endüstri müh. tırt bölüm endüstri müh. tırt bölüm endüstri müh. tırt bölüm endüstri müh. tırt bölüm endüstri müh. tırt bölüm

Mesaj tarihi:
Fin said:

mq ortalamayi 3 e cikarmam lazim 24 krediye mahkum kalmadan seneye okulu bitirmem lazim :£

x ışınları ne lan ahahahdahdahdahad
ahahasdasdas of çok iyi ders ismi ahaha
Mesaj tarihi:

sabahları kalkamayınca istatistik patladı bıraktım
mineralci hocalarımız sağ olsun hep curve yaptıkları dersi notlarımız çok düşük diye kataloğa çevirip sınıfın %80ini bıraktılar zor geçtim ehuhe
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Abi X ışınlarından kaldım yaa
SDFKLSLŞFLİSDF

x ışınları gibi kötü adı olan bir dersten kalmak daha kötüymüş. bunu bilerek yaşa bundan sonra.
Mesaj tarihi:
patrickstar said:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150093632769034&comments

içler acısı.
hangi filmin müziğiydi bu ya dilimin ucunda ama çıldırcam bilemedim
  • Yeni Oluştur...