Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 gold nen var dökül açıl bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Red seni istiyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 güzel maçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 geçirdik. haririn takım patates oldu 5-1 den geldik. ezekiel, gold ve death a teşekkrler. gold canımsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Sorumsuz golcü yine iş başındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 harir, bana öykünmen hiç hoşuma gitmiyor, bilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Niye lan.Geçen de dedin bunu üzüldüm:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Abi CNR roketti di mi Ya pardon öle ping diip üstüne afk takılınca gönderiverdim. Bileydim kollarımı açardım gitme derdim :( Daha yeni yeni isimleri öreniyorum. Kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ping de diildi zaten, mesaj yazıyodum sdf. bi ara 3k ya çıktı o ciddiydi ama. harir canın sağolsun gardaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Abi normal o yurtdışındasın, escape'le ezekiel'de normaldi, harir zaten yenildiği her maç spike ping dio alıştık ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ahha abi bi öğrenemediniz.Benim wireless bozuk sdf.Başkasının kurduğu oyunda spike oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 escape said: geçirdik. haririn takım patates oldu 5-1 den geldik. ezekiel, gold ve death a teşekkrler. gold canımsın. abi 5-2 ye kadar ben wow da arenadaydım zaten, death aradı hemen abi yardıma ihtiyac var dedi geldim kazandık mutluyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ezekiel sabah akşam antreman mı yaptın naptın abi nası öğrendin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Harir said: ahha abi bi öğrenemediniz.Benim wireless bozuk sdf.Başkasının kurduğu oyunda spike oluyor. Abi bişi dicemde senin kurduğun oyunda peki bizde problem olmaz mı ? Ha ? Sana soruyorum, bunu hiç düşündün mü ? Ha ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 goldbären said: ezekiel sabah akşam antreman mı yaptın naptın abi nası öğrendin sdf 1vs1 yaparak genelde :) escapele aynı takımda olmakta bana çok şey kattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Deathblade said: Harir said: ahha abi bi öğrenemediniz.Benim wireless bozuk sdf.Başkasının kurduğu oyunda spike oluyor. Abi bişi dicemde senin kurduğun oyunda peki bizde problem olmaz mı ? Ha ? Sana soruyorum, bunu hiç düşündün mü ? Ha ? :) İyi ki dün lag oldu ha.Genelde lag olmuyor benim serverda.Oluyo mu lan yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 olmuyo bea lag felan death yine çirkefe yatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 death rage quit atıp oyunu bıraktım dememiş miydi abi niye döndü ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Lan ne lag'ı ne çirkefe yatması, yendik abi oyunu. Buraya geliyonuz bide yalan yanlış yazıyonuz sdfsfsfs :) Ayrıca Madrid vs Barca öncesi ne dersiniz ? 2 el ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 çakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 http://www.haxball.appspot.com/?roomid=46454f4b6e3b43f9c5a7e9a04b04e7fe12b880fecae45494c09ce228e510cf84&pass=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 harir sen kocaman bir cocuksn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 yine harir yine hüsran apple rage quit çekti 4 kişilerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Yıldız olunca insanın üzerine çok geliniyor.Hep bi karalama çalışmaları falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar