Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 http://www.haxball.com/?roomid=f65619b653ea5571a85d9bee9e8fa8d64e103909c8c508d091e4ddd329e5d652&pass=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 off fena iyi takımlar bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ben giremiyorum failed to connect sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Attığım goller ve assistler ders olarak okutulsun ve yaptığım assistleri kaçıran escapeden de ibret alınsın.Kayıtlarda her şey gözüküyor.Özet görüntüler birazdan gelicek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 jardel akımından mı gidiyorsun harir, biraz kendine özgü bir şeyler yap bee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Harir said: Attığım goller ve assistler ders olarak okutulsun ve yaptığım assistleri kaçıran escapeden de ibret alınsın.Kayıtlarda her şey gözüküyor.Özet görüntüler birazdan gelicek sanırım. estel-ezekiel >> escape-harir-zaugna ( sonradan malkas ) 2vs3 , sonuç değişmedi estelle harcadık yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 O maçta blood rpsi yapıyordum lan ben.Kayıtlarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Olm kurun veriim elinize adfasdf arkamdan konuşmayın öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Gece gel işte kuruyoruz hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 çok pis geliyorum bu gece dönüşüm muhteşem olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 maviler güçsüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 harir dün sattı abi istemediği takımda olunca satıyor net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Nalakası var.Gayet iyiydi kadro.Ama bazen böyle oynamak daha zevkli sdf.Bir de spike oluca soğuyorum. Ezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Wait for the night! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bu gece herkes hazır olsun arkadaş, herkes iddaalı buna son vermek lazım!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Bende geliyorum, dandik kadroyu verin bana, yoktan var edicem. Red Harir bir köşede olsun, karşımda istiyorum onları, bana ezekiel escape verin yeter. bir total futboldur tutturmuşsunuz, tarih kupaları yazıyor. oynanan futbolu değil ! ( ki lan bende pas veriyorum ama gel gelelim totalcı imajına sahip olamadım bir türlü, adamların ismi çıkmış ) Edit2 : Bir daha okudumda lan dandik kadro demişim de ardından escape, ezekiel diyince sizi kastedmişim gibi olmuş. Yok lan, saygı duyuyorum size, respect. Ama şımarmayın. Edit3 : @red, sende oynamadan önce her seferinde ronaldo nazario videosu seyredersen, sende pas vermessin :) Edit4 : 1 saate burdayım kurucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 death senin olay topla vedalaşamıyosun atıcan pası boşken.yoksa geçmiyor top abi oyundan zevk almak için.futbol heryerde futbol ahaha.yuvarlak adamlar kocaman toplar olsada böyle paslı maslı dan dun oynamadan 3 kişi göt göte gezmeden iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 abi hadi go go ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Az sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ben bu kez bastan hazirim.. cok pis konsantre oldum.. satmicam :D faktör,integral,türevv göruceksnz arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 hadi abi uykum geldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 8x islemci bilgisayar geliyo lan yakinda, onunla geliyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 escape korktu kacıo laa cabuk harir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 abi arenadayım biraz daha geç başlayalım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 kitap okuyup uyucam hacı hadi ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar