Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HaxBall

throine

Öne çıkan mesajlar

Harir said:

Attığım goller ve assistler ders olarak okutulsun ve yaptığım assistleri kaçıran escapeden de ibret alınsın.Kayıtlarda her şey gözüküyor.Özet görüntüler birazdan gelicek sanırım.

estel-ezekiel >> escape-harir-zaugna ( sonradan malkas ) 2vs3 , sonuç değişmedi estelle harcadık yine :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bende geliyorum, dandik kadroyu verin bana, yoktan var edicem. Red Harir bir köşede olsun, karşımda istiyorum onları, bana ezekiel escape verin yeter. bir total futboldur tutturmuşsunuz, tarih kupaları yazıyor. oynanan futbolu değil !

( ki lan bende pas veriyorum ama gel gelelim totalcı imajına sahip olamadım bir türlü, adamların ismi çıkmış )

Edit2 : Bir daha okudumda lan dandik kadro demişim de ardından escape, ezekiel diyince sizi kastedmişim gibi olmuş. Yok lan, saygı duyuyorum size, respect. Ama şımarmayın.

Edit3 : @red, sende oynamadan önce her seferinde ronaldo nazario videosu seyredersen, sende pas vermessin :)

Edit4 : 1 saate burdayım kurucam.
Sosyal ağlarda paylaş

death senin olay topla vedalaşamıyosun

atıcan pası boşken.yoksa geçmiyor top

abi oyundan zevk almak için.futbol heryerde futbol ahaha.yuvarlak adamlar kocaman toplar olsada böyle paslı maslı dan dun oynamadan 3 kişi göt göte gezmeden iyi oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...