Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Saeros said: "roket adam" said: Hak var hukuk var bu ülkede. ksdjfk ahahah hangi ülke bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 arkadaşlar açıklıyorum. bütün eğlenceyi roketadam kaçırdı. yine de komik bir şakaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ne gereği vardı site ismi karıştırmanın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Açıklıyorum, Melih Gökçek benim dayım. Dalga geçilsin istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bi grup zeki arkadaşımız melih gökçek'e twitterdan mesaj atalım diyor. sonra bunların içinden daha bi üstün zekalı olan ayparçası çıkıyor adama "Hocam şu adreste sizinle ilgili ileri geri konuşuyorlar" diye link de veriyor.. ha bi ara trollenirse forum, birisi gelip fake account ile bişi yazarsa sorun olmaz diye mi düşünüyor bu forumun pırlantası bilemiyorum tabii.. lan benim 6arkadaşım davalık oldu nette yazılanlardan. büyük bir kısmı borsa forumundan gitti. şirket hakkında "bunlar çok oyuncu!!!" falan tarzında bişiler yazdıkları için uğraştılar durdular. bi tanesi "hoca bize feci geçirdi bugün" yazdığı için 31aralıkta avukatı ile görüşüyordu. ne sanıyorsunuz bilmiyorum ki? çocuk oyunu mu olm bu? benim işim orada sizi hizada tutmak. gidin inciye. orada yapın hacım. ben izin vermem. onu da mı beğenmedin git dyna'ya falan şikayet et beni.. saçmalık, sadece saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 oha dasaaa kızdı ss mi alsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 "roket adam" said: Melih Gökçek'e attığım bir mention'da "Hocam şurda hakkınızda ileri geri konuşuyolar: ling" tarzı bi şey vardı, sanırım onun için. Rahat olun o kadar da değil. Hak var hukuk var bu ülkede. O topicte ne hakaret vardı ne başka bişi. Forum gitmez yani merak etmeyin. o pırlanta buymuş meğer.. o anda hakaret yok.. peki sonrasında olup olmayacağını, bir aptalın gelip de sahte bir hesap ile hakaret etmeyeceğini garanti edebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 sen hem konunun ortasina mic, hem de gel cok sinir ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 dasaa +1 internetin şakası olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 beyler bi saniye sessiz olun dasaa ciddileşti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 abi aynı bok geçen de oldu işte fake hesap açtığınızda. yarım saat sürmedi muhabbetin suyunun çıkması. burdaki de an meselesiydi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Fake Twitter hesabı topiği ile bu olayın alakası yok, o olayın sonunu tahmin edemedik, kabul. Forum sitelerinde yazılanlardan tamamen "kullanıcılar" sorumludur. Bizzat bir örnek geçirmişliğim var benim de, bi dünya soruşturmayla şeyle uğraştım yani ki buraya da yazmıştım. Bir tecrübem var yani bu konuda ki o yüzden yazdım ben de. Fake hesap açıp küfür eden olursa yapmanız gereken tek şey IP bilgilerini iletmek oluyor bu durumda ki yapmayın abi, o kadar da gerizekalı insanlar yok aramızda ya. Edit: Gerçi var ya cidden. Düşününce var yani, ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 roket haksızsın kanka zorlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Ya benim yaptığım gereksiz bi hareket kabul de, bunu yaparken "evet burada sıkıntı olacak bişi yok" diye düşünerek yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 abi kötü niyetlisin diyen yok ki, adamlar silmekte haklı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 vaaar... olmaz mı? en azından henüz bir seviyesizlik olmayan ve açılan konuda da taraf olmasına rağmen konunun linkini "sizin hakkınızda ileri geri konuşuyorlar!" diye verecek kadar olayı süzmeden hareket edenler var işte. yoksa o sırada ileri geri konuşma vs yok hani. garanti bi sorun çıkacaktı. önlem alındı. bi daha da görmek istemiyorum böyle saçmalıkları. tamamen saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 cidden roket kasma. kablet hatalı olduğunu tatlıya bağlansın, unutalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 abi dasaaa cidden kızmış lan. Fuck You! (lanet olsun) falan diyecek neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 dasaa'yı da sinirli gördük lan. 2012! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 abi çocukça davranıyorsunuz. nasıl sinirlenmeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 tamam şımarma hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 maksat ortam yumuşasın (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 dasaa sinirlendiğinde ingiliz bürokratlar gibi konuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 adamın normal tarzı o ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar