Shean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 evet beyler yardımınıza ihtiyacım var :( sınıfımda hoşlandığım bir kız var adı a ile başlıyor a ile bitiyor. fazla gösterişten hoşlanmaz ve geniş bir çevresi var yani rezil olursak şak diye yayılır. arkadaş çevremizde aynı. arkadaş grubumuzda genellikle böyle ezilen bir kız değilde arkadaşlıkları iyi olan bir kız yani sen de t ben diyim w yani. kızda yalnızmış ilişkisi yokmuş şu sıralar. ne yapmamı önerirsiniz beyler nasıl açılıyım kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 çıkart masaya vur bu sürpriz onun çok hoşuna gidecek cosmo, kasım 2010 garbage diye trolledim. okumadım bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 hiç etik değil diyip ayrılmasın kız. kız entel yani yapar mı yapar. ssg dan güneş gözlüğü aldım desem benle ilgilenir mi acaba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 http://www.legaljuice.com/flasher%20son.jpg şu şekil dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 A ile q arasında bir takım espriler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 yoksa.... ArdA hanım??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 seviyorsan çıkar göster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ayça sert erkeklerden hoşlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 hepsi söylenmiş. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 asya benim, kimseye vermem. ayrıca sizin hikaye çok bilinmeyenli denklem sorusu olmuş. benim matematik yetmez ı ıh <:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 kızın senden hoşlandığından emin olmadıkça bence açılma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Ayla senin bacın olur...bir daha duymıyım bunları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Bi de evet..yıllar boyu unutamayacağın bir deneyim olmaması için emin olmadan açılma..hatta bence hiç açılma, sinsi sinsi yakınlaş, yavaş yavaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 anons geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 açılmican tabiki. muhabbet ederken anlarsın elektrik var mı yok mu. yoksa zorlama dengin bişey bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 başkası demeden; seviyosan git konuş! alımlı mı peki ? çay var ocakta.. soğumasın. -can yücel- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 fiziksel yakınlık kur, tepkiye göre devamını getir veya odanda anathema dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ANGELICA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 one last goodbye daha iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 saçını çek sora özür dile ben böyle biri değilim aslında de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 of tam bitmişken ölmüşken böyle başlıklar yine yeni yeniden karşımızda. bekliyorum devamında gelebilecekleri. hoşlandığını ifade etmek bu kadar mı zor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 ifade etmek zor degil gelecek tepkilerin sonucuna katlanmayı goze almak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 oncelikle acilabilir kisimlarinla ve kizla ilgili bilgi vermen lazim, sonra uygun ortam ve kosullarda nasil acilicagini anlaticaz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 seviyosan git konuş abi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 isminin arzu seda oldugunu biliyoruz bi de cevresi genismis yani kilolu biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar