Frantic Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bursa'dan, gol haberi mi var yoksa; iki iki mi? -can yücel- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Abi ünversitede türk dili ve edebiyatı okuyan liseden arkadaşım like'ladı. Eğitim sistemimiz mükemmel. toplam 3 like aldım ya, bence daha iyisini hakediyor benim şiirim! yürürken arnavut kaldırımından çizgilere basmamayı, düşünmezdim gideceğim yer aklımdaysa durmazdım. -can yücel- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 büyük patron, milyarder, para babası, fabrikalar sahibi. sen mi büyüksün? hayır, biz büyüğüz, biz. sen bizim yanımızda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç. - can yücel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Ellerindi ellerimden tutan, Ellerimdi ellerinden tutan... Bıraktığı anda ellerimiz, ellerimizi. Gökyüzüne vuracaktı gölgeleri ellerimizin. -can yucel- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Zeus güya, rüzgâr Koşuyor karşıki ağacın ardından Yakalayamıyor ki ama Daphne değil çünki o yeşil kızın adı Can Yücel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 http://www.incicaps.com/resimler/ecemcim.jpg aaahahahauhafuhwqeywafwafuhawfelşias,fd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hincludex Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 SpiderS_DangeR said: http://www.incicaps.com/resimler/ecemcim.jpg aaahahahauhafuhwqeywafwafuhawfelşias,fd ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ahahahahah yyuh yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 seni sevecek sanki bir sineğin seni bir daha asla sevmeyeceği gibi bir daha can yücel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 http://img716.imageshack.us/img716/9719/adsz3or.jpg arkadaşla beraber çalışmamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Frantic said: bursa'dan, gol haberi mi var yoksa; iki iki mi? -can yücel- lol'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 al dedi git, dedi; çocuklarını istiyorsan dedi... nolursun geri dön, ama tülay; ...al kırdın kırdın kalbimi... Can Yücel böyle yazdım bende. ama kimse düşmez. bu kadar salak arkadaşım varsa da silerim lan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Ölüm bize ne uzak, bize ne yakın ölüm... Ölümsüzlüğü tattık bize ne yapsın, ölüm... -can yücel- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Al bitanede benden Portakal ve gunes Turuncudur herzaman bize, Sen ise yesil idin bana hep. Sonra bir isik. Gördum, ve ben bilmiyorum Kayboldum.. -Can Yücel- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 ahaha bazilari cok basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 yüzbin lira... sevdan için verdiler kabul edenler kabul; etmeyenler! kabul... edilmiştir. -can yücel- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 başından beri başımdan Büyük!. "İşler"e mi kalkışıyorum? kalkış zamanı, uçuş zamanı, kaçış zamanı. kendime ne? çok karışıyorum - dunno - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 abi incisözlükle dalga geçerdim 3 tane liseli toplanıp kendi çapında eğlenmiş falan diye bu çok iyi ama AHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Zaman tersten işliyor sanki Sessizlik sağır edici Sensizlik Akan bir musluğun altında kupkuru beklemek gibi Islanmadan -can yücel- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Sensizlik; Hayatın vurdumduymazlığı, Haz vermez oldu, Umarsızca ? -Can Yücel- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Flameoffear said: Zaman tersten işliyor sanki Sessizlik sağır edici Sensizlik Akan bir musluğun altında kupkuru beklemek gibi Islanmadan -can yücel- haha bende "sensizliği" kullanmışım. Neyse zaten aynı kişiyim. Can Yücel'im ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 olmuyor abi daha hissiz olmali az daha zorlasaniz harbici siir olcak nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Cons said: yüzbin lira... sevdan için verdiler kabul edenler kabul; etmeyenler! kabul... edilmiştir. -can yücel- Liked. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 aquila said: Ellerindi ellerimden tutan, Ellerimdi ellerinden tutan... Bıraktığı anda ellerimiz, ellerimizi. Gökyüzüne vuracaktı gölgeleri ellerimizin. -can yucel- Kimbilir kaç martılar halinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar