mokoko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 http://www.promoskop.com/img/medium_big_thumb/Deal/347.0208269552470888629e47a27d7dfb3f.jpg oh ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 xaty said: napae said: BİRİ FISTIKLI KROKAN DEMİŞ. Canımı veririm onun için. Ama öyle pastanın içinde falan değil. tek başına da olur, hatta çikolatalıları satılıyor sağda solda onlardan olmicak. pure fıstık krokan (bkz. pelit), küp küp atcaksın ağzına insan mısın lan çıhk dışarı çıhkk !! canım çekti :S beşiktaş ta varmıdır lan bu saatte açık bir eyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 canım kivi ve çilek çekti birden :D tatlısı kalabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 napae said: Suşi bana göre dünyanın en güzel yiyeceklerinden biri. Ama mesela bi Cafe de Paris soslu bonfileyle kıyaslayamam tabi. bonfile dedin +5 sevap point geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Geçen gün bitter çikolatayı eritip çilekleri içine batırıp dondurdum. Çok güzel oluyo num num. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 madonun antep fıstıklı dondurması mmmffmssf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Onun hazırı da satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 vay arkadaş yeni bi gıda topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 http://www.balkayapastaneleri.com/urunler/8_b.jpg şunun yanında profiteröl, waffle filan profitörel, waffle gibi kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Saeros said: çok allahsız bi topic olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 FISTIKLI DOLAMA MI NE DENİYODU Dİ Mİ BUNA? Ben de çok seviyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 fede said: http://www.balkayapastaneleri.com/urunler/8_b.jpg şunun yanında profiteröl, waffle filan profitörel, waffle gibi kalıyor ahahahahha gerçekten öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 baklavayı bi türlü sevemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 napae said: Suşi bana göre dünyanın en güzel yiyeceklerinden biri. Ama mesela bi Cafe de Paris soslu bonfileyle kıyaslayamam tabi. suşi yiyenlerin gerçekten suşiyi sevdiğine inanamıyorum ben hani ben suşi yiyorum sosyetikliği yapmak için yediklerini düşünüyorum.ki böyle olması bana göre daha iyi.cunku gerçekten bir insanın suşi sevebilme ihtimalini aklım almıyor ahha heleki türk mutfağı gibi bir mutfağa sahip bizlerin elin japonu yiyebilirde.ne bilim çok kötü ya suşi.elle tutulur bir yanı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 http://www.mado.com.tr/images/fistikli-dolama-Kesme-dondurma-ile.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 öff bi tane yedin mi fena bayıyo bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 napae said: FISTIKLI DOLAMA MI NE DENİYODU Dİ Mİ BUNA? Ben de çok seviyom. ORTAK SEVDİĞİMİZ BİŞİ ÇIKTI!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 cerebralis said: öff bi tane yedin mi fena bayıyo bu da 2 tane yedinmi duvardasın zati ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 burcunu sor olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 napae said: Suşi bana göre dünyanın en güzel yiyeceklerinden biri. Ama mesela bi Cafe de Paris soslu bonfileyle kıyaslayamam tabi. cafe de paris soslu sidik benimde favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 valla yarım kilo fıstık sarmayı tek başıma yediğimi bilirim. hemde bir oturuşta. sonra verdiğim para aklıma geldi ve gözüm sulandı sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 rahat 20 tane yerin bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 fede said: http://www.balkayapastaneleri.com/urunler/8_b.jpg şunun yanında profiteröl, waffle filan profitörel, waffle gibi kalıyor bu tek başına çok bayıyor, yanına sakızlı veya vanilyalı dondurma lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 gerek yok ya dondurmaya. yenir her türlü. dondurma olursa daha da iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar