khalad Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 batakta,tavlada kazanırım ısmarlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Vidar said: çay da içmem kahve de. aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Narstil said: (türk kahvesi yasak olduğundan ) , ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjid Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 çay içmem, kahve de ne olursa, sigarayla her türlü gidiyo hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaWitchyCode Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 damla sakızlı, orta şekerli türk kahvesi iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 throine said: starbucks'tan falan mı çektiriyorsunuz napıyorsunuz. başka nereler var böyle kaliteli kahve bulabileceğimiz? starbaks çekiyo çekirdekleri, ivet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 throine said: french press diyen insanlar kahveyi nerden nasıl temin ediyorlar onları da yazsalar? herhalde gidip filtre kahve kullanmıyorlar? starbucks'tan falan mı çektiriyorsunuz napıyorsunuz. başka nereler var böyle kaliteli kahve bulabileceğimiz?starbucks dışında diğer kahve zincirlerinde (gloria jeans vs.) de var böyle olanaklar. çeşitli büyüklüklerde çekebiliyolar aldığın çekirdekleri. tabi çok kaliteli olduklarını iddia edemem ordan bulacaklarının, ama kolay ulaşılabilir. varsa öyle şurda güzel kahve vardır, rahat çektirirsiniz diyen, paylaşsa öğrensek güzel de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Red said: menengiç yapmasını bilmiyorum dışarda içerim.türk kahvesi orta içerim asdh vikiye baktım da anladım niye içtiini çakaaal http://tr.wikipedia.org/wiki/Menengi%C3%A7_kahvesi said: Faydaları [değiştir] #Nefes darlığına iyi gelmesi #Ses tellerine faydası #Solunum yollarını açması #Mide ağrılarını azaltması #Göğsü yumuşatması #Böbrekteki kumların dökülmesine yardımcı olması #Afrodizyak etkisi yapması #Öksürüğü kesmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 tr'de her şey böbrek taşı düşürür, mideye iyi gelir, karaciğere faydalıdır ve afrodizyak etkisi yapar. hepsi! çay da, ot da, çekirdek bile yapyordur inan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 http://www.ulker.com.tr/documents/Ulker/images/CC_ActionDispKutu_2_1_n1_yeni.jpg Ginseng Guarana %20 fazla kafein ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 kafein cok yararlı bişimiş gibi özendirilmiş bu topikte silinsin komple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 kafein olmasa bu çocuklar nasıl okullarını bitirirdi ki? ya işini son güne bırakan sen sedat? evet sen.. sen ne yapıcaktın? ya sen melih. o proje kendi kendine biter miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ama ben kahvesiz ve çaysız bitirdim okulumu :/ çok şey kaçırdım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 çook.. çok şey kaçırdın sen arif.. gençliğinin tazeliğinin en güzel zamanını kahvesiz bitirdin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 escape said: kafein cok yararlı bişimiş gibi özendirilmiş bu topikte silinsin komple 24 yaşından küçüklere satılmasın hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 dasaaa said: çook.. çok şey kaçırdın sen arif.. gençliğinin tazeliğinin en güzel zamanını kahvesiz bitirdin.. bak bize, kahvenin tadını çıkarmak için okul bitirmiyoruz biz maç trt'de izlenir, kahve sıçtın mavisinde içilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 o kahvenin getirdiği huzuru başka bi yerde bulamazsın. bir de kantin kahvesi... toksik atık gibi ama bi o kadar da gerekli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 kahveyi nerden alıyorsunuz diyen olmuş. Starbuckstan çektiriyorum diyenler, tchibo diyenler... topic açınca herkes gurme olacak diyene ilk başta olamaz mı diyecektim sonra hak verdim. elinizin altında internet. Kaliteli kahve diye aratın. Sonuç :" illy " Nerede? : "Migros" Türk kahvesi de incecik çekilmiş kahvenin cezvede pişirilmesiyle... İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ne güzel reklam virali gibi olmuş bu hehehe 15 milyarlık makine aldık diyen vardı ben onu bekledim esas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Turk kahvesini orta sekerli ve Gullu/Nanenli karisik nargilenin yaninda icerim..ayni anda gelsinler diye talimat veririm.. Gloria yada starcocks tarzi yerlerde aromali kahveler denerim ayda bir buyuk bardakta solerim hava soguksa karamelli biraz daha agir basar..yazlari ise frappe .. kahve dunyasi gibi yerlerde ise brazilya - endonezya - irlanda tarzi degisik tatlari denerim kucuk kucuk notlar alirim surprizler yaparim kendime.. evde cay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Biz memurus soyundan gelen varlıklar olarak 3 ün 1 i karışımı olan Nescafe veya Jacobs içiyoruz an itibarı ile finallerden kalan 10 a yakın paket duruyor masamın üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whyko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 koltukaltıma emdiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Illy'nin kağıt filtreleri çok başarılıydı ama kahvesinin olduğunu bilmiyordum, evdeki kahve bitsin de alayım gidip. Sonra memleket memleket baristasepeti'ne dadanacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 khalad said: Biz memurus soyundan gelen varlıklar olarak 3 ün 1 i karışımı olan Nescafe veya Jacobs içiyoruz an itibarı ile finallerden kalan 10 a yakın paket duruyor masamın üstünde maddi açıdan mı dedin bunu bilemedim ama 20-30 liraya aldığın bi paket kahveden french press ile 25 bardak falan çıkıyor yani. 3 in 1 ler ne kadar bilemiyorum ama öyle lüks bi olay değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 whyko said: koltukaltıma emdiriyorum bu ne lan ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar