Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 var mı ya harbiden 2011in paticğinde
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 cidden lan tv izleyen var mı, nba tv dışında kanal açmıyorum insanlar dizi falan izliyo ya yuh diyorum.
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 zuhal topal izliyorum her gün nerdeyse. çok iyi. bugün de yeteneksizsiniz izledim baştan sona, sanırım hep izlerim bundan sonra. bi de cumartesi akşamları kanal d izliyorum işte okan bayülgenli programı. disko kralı mı ne.
mep Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 starda sabaha doğru bi pembe dizi çıkıyor. onu izleyin. izlemezsiniz bi daha tv falan.
xunn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 TV'yi kaldırdık, ps 3 alınca iner herhalde.
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 yemekteyizi yeni kapadım, ders arasında yemekteyiz.acıktım ama şimdi
throine Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 in soviet russia, television watches you!
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Nat Geo TV'ye bakıyorum arada. Ama hep aynı şeyler başa sarıyor. Herifler kasedi başa alıyor sürekli.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 nat geo çok iyi. discovery channel de öyle. yanında tv var, 1. kanal discovery, 2. kanal national. sıkıldıkça onları izlemek için açıyorum.
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 bütün gün belgesel kanalı izlemeyi deneyin izledikleriniz 3 kere izleyeceğiniz için hiç birini unutmazsınız
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Nako said: sizi ayakta yemekteyiz uuuuu
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 yalnız bu zuhal topal ve atvdeki izdivaçı düzenli olarak izlediğimi söyleyebilirim ahah.çok iyiler lan onun hariic jazz opera nat geo history channel travel&lvinig haha
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 89/4 tertipler ne açarsa onu izliyoruz. Akasya durağı falan.
throine Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 tabi hepimiz televizyonda belgesel izliyoruz. ayrıca boş zamanlarımızda da hep kitap okuruz, tiyatroya gideriz. ayrıca en sevdiğimiz şair can yücel, en sevdiğimiz şarkıcı da sezen aksu.(tu)
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 throine said: in soviet russia, television watches you! ahahah
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 throine said: tabi hepimiz televizyonda belgesel izliyoruz. ayrıca boş zamanlarımızda da hep kitap okuruz, tiyatroya gideriz. ayrıca en sevdiğimiz şair can yücel, en sevdiğimiz şarkıcı da sezen aksu.(tu) belgesel izlemekle dalga geçiyor insanlar klişe buluyor belki ama hakikaten belgesel kanalları çok iyi. digiturkteyken üç tane kanala bakardım, biri dizimax, ikincisi natgeo, diğeri de natgeo wild. şahane belgesel oluyor onlarda. şimdi kablo tv olunca natgeo wild çekmiyor ama discovery çekiyor. diğer kanallarda dram dizileri, kadın programları ve bol bol reklam oluyor. belgesel izlemeyeceğiz diye onları mı izliyelim...
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 aksine belgesel kanallari cok kotu, sadece arada guzel seyler cikabiliyor. neymis efendim 2haftada araba yapcaz, nasi belgesel lan bu? yok mike babasina kizdi atarlandi babasi cam pencere indirdi araya girdiler vs vs onu begenmediysen kopeklerle muhabbet eden adam var, her saat her dakka hemde, yok mario ile artik iyi gecinemiyoruz kendi kakasini yiyor saga sola saldiriyor, bilmemne aman ne guzel belgesel. haksizlik etmeyelim arada guzel seyler oluyor, ama gidisat iyi degil.
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 digiturkte natgeo falan orjinal dilinde mi yoksa türkçe mi ? kablotvye uyuz olmaya başladım da ben. megayapılar var geçen hangi bölüm olduğunu hatırlamıyorum. bende bi yandan bişeylere bakıyorum netten, kulağımda orda. sivil bir mühendis olan bilmem kim diye bi cümle geçti. noluyo lan dedim. güldüm geçtim. üzüldüm ama sonra.
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 tv izlemeyi bırakmak istiyorum, hatta önümdeki 3 ay izlemicem galiba.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 köpeklere fısıldayan adam ve mythbusters çok eğlenceli.
Öne çıkan mesajlar