Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Ya adamın bıyığını inanılmaz taramak istiyorum. Dağınık da değil gayet düzgün bıyıkları var ama o bıyıkların arasından tarağın geçişini görmek istiyorum. iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 abi hahahaha loopa sardim videoyu muhtesem. birisi editleyip trollface eklese bi de melihin yerine. o gülüs... o mouse tutustaki endam, aman allahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 şu videodan sonra ankaralı arkadaşlarımın neden melih başkanıma oy attıklarını anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 adam twitterı en iyi kullanan siyasetçi açık ara hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 sipeyskeyk said: abi bende stockholm sendromu başgösterdi çünkü galiba ben bu adamı sevmeye başladım +1:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Chris_Metcalf said: Ya adamın bıyığını inanılmaz taramak istiyorum. Dağınık da değil gayet düzgün bıyıkları var ama o bıyıkların arasından tarağın geçişini görmek istiyorum. iyi geceler. AHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 kendine çok iyi bakıyosun, öpüyosun asdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 o video ne AHAHAHAHAH http://static.funnyjunk.com/pictures/630d0741_80fa_5228.jpg direk surat filan ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 selam Ankaragüçlüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 olm ankara şu adamı bırakmasın lan başlarım ideolojisine partisine ben anlamaz adam süper beynim yıkandı pürupak oldu resmen şerefisizm AHAHHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Turkiyenin boyle siyasetcilere ihtiyaci var. Ayakta alkisliyorum baskani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 kendinize cok iyi bakiyosunuz,opuyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 benjani said: sevilmez mi abi şu adam ya. film gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Chris_Metcalf said: Ya adamın bıyığını inanılmaz taramak istiyorum. Dağınık da değil gayet düzgün bıyıkları var ama o bıyıkların arasından tarağın geçişini görmek istiyorum. iyi geceler. LSJADHKJALSHDKLSDJFKLHAJSLKDHSDLKJFASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Estel_Anorien said: şu videodan sonra ankaralı arkadaşlarımın neden melih başkanıma oy attıklarını anladım. adam sevdirdi lan resmen kendini nası bişey lan bu piii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ayrıca grandmaster troll yazınca google imagesda çıkan ikinci resim melih gökçek ve paticik sitesi hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 incisözlük adamı trollese ya yüz yüzelli kişi mal mal küfürlü nikler almadan, başganım süpersiğiz goril çok sevimli beş tane daha dikin, daha çok avm istiyoruz falan desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 said: Düşündümde, bundan sonra polis kardeşlerim göz yaşartıcı bomba yerine, öyle bir zaman geçerki dizisinden sahneler izlettirseler eylemcilere AHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 said: "değerli arkadaşlar bugün biraz geç geldim galiba. inanin bugün çok yoğundum. bir dakika boş vaktim olmadi..hadu sohbete başlayalim.." hadu başganım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 arkadaşlar başkanın küçük bir süprizi varmış said: BU GECE SAAT 01.00'DE TWİTTER DA SİZLERE BİR SÜRPRİZİM VAR. İNANIYORUM Kİ GÜZEL BİR GELENEĞİ BAŞLATACAĞIZ. sÜRPRİZİ SAAT 1'DE AÇIKLAYACAĞIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 mgs = melih gökçek sözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ben de sevmeye başladım bu adamı valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 benjani said: arkadaşlar başkanın küçük bir süprizi varmış said: BU GECE SAAT 01.00'DE TWİTTER DA SİZLERE BİR SÜRPRİZİM VAR. İNANIYORUM Kİ GÜZEL BİR GELENEĞİ BAŞLATACAĞIZ. sÜRPRİZİ SAAT 1'DE AÇIKLAYACAĞIM. kişisele topik açtı da biz mi görmedik ya acaba. aldığı tavsiyeyi uyguluyor bence sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 @06melihgokcek Melih Bey siz aşırı derecede sevimli bişeysiniz. Öyle kelimelerle tarif edilecek gibi değil.. DSFKLJSLŞDFKŞSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar