aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 adam ortaokul terk hacker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 yeni eğlencemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 bu adamın ne kadar boş zamanı varmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 kendisi değildir hacım. adamları vardır, elemanlar yazıyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ben bile 3tane stajer reklamcı çalıştırıyorum. o da bulmuştur birilerini yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 beni de al dasaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 gerçekse çok komik şakaysa hiç komik değil mi ne derler ya... edit:yok lan vazgeçtim her türlü çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 seni başka bi forum için alabilirim ancak ama. omuzlarından tutar ve gözlerini kısarak bakar sen bu forum için çok önemlisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 he öyle mi. tamam ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 abi adam işsiz ya paso twitterda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 dasaaa said: kendisi değildir hacım. adamları vardır, elemanlar yazıyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 inanmayanlara numarını mesaj at arıycam diyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 melih falan dinlemem gizliden ararsa açmam ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 melih gökçek efsane ya harbiden 4chanda falan da takılıyordur bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ben bile bu kadar online değilim be, gerçek mi bu ahahah 7/24 nette herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 dasaaa said: dasaaa said: kendisi değildir hacım. adamları vardır, elemanlar yazıyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 adam behzat ç mi izilyio şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 yok, daha geçen gün gazeteye çıktı adam "bizzat kendim yazıyorum, geçen gece saat 3e kadar başında oturdum, çok zevkli iş ama vaktim kısıtlı her zaman bakamıyorum" falan dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 dasaaa said: ben bile 3tane stajer reklamcı çalıştırıyorum. o da bulmuştur birilerini yahu. dasaaa'nın bodrumundan bildiriyorum. gelin bizi kurtarın. o postların hepsini kendi mi atıyor sanıyosunuz? bi yandan tezi için günde 500 sayfa bilimsel makaleler okuyor bu adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 onlari da okutuyor aslinda okumalari icin 3 kisi tutmus, yan bodrumda onlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 tam 15kişiye ekmek sağlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Gökçek değil ama yine bir siyasimizin twitter faciası: http://www.odatv.com/n.php?n=gerizekali-kus-beyinliler-1501111200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 uyduruk bir bürokratın yalakalığını bu kadar dert etmenin amnası yok. müşavirler hiç bir iş yapmayan adamlar. akşama kadar iş takibi yapan lüzumsuz insanlar. erdoğan bayraktar'ın dün akşamki konuşması daha büyük ayıptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 hehe sataştım adama :). tabi dava açamayacağı cinsten söylemeye çalıştım. Çok kötü ya, şu hale bak. Bilinç altım resmen korkmamı emrediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ipv6 ya gecilsin , iceri dogru sicmak neymi$ gorecek herkes asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar