nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Guildimiz Ally factionda bulunmaktadır. Çok çekirdek bi kadromuz var uzun süredir beraber oynadığımız. Uzun süre pvp yaptık ama oyuncuların çoğu da Denovo da uzun süre pve yapmış kişiler. Kişiler dediğime bakmayın şu an 6-7 kişi falanız. Daha önce arena tecrübeniz olması önemli. Pvp nin yanında 10 man casual olarak raid de yapmak istiyoruz çünkü arena sonrası rage olunca pve de rahatlamak iyi oluyo. Ara sıra heroic falan yapıyoruz rep için. Muhabbetimiz zaten 10 numara, gayet gırgırlı falan. Biizmle birlikte geyik yapabilecek, yaparken de rated bg dir, tol barad da world pvpdir, 10 man raiddir yapabilecekseniz bekleriz. Yüksek ego ve rage quitlere tahammülümz yoktur, baştan söyleyeyim. Saygılar. http://eu.battle.net/wow/en/guild/twisting-nether/relax%20take%20it%20easy/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Sayı kötüymüş ya. Hep birlikte bir yere gidip orada buluşsak nasıl olur? benimde 2 arkadaşım var. Hpala ve dpriest. Gidecek yer bakınıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 sayı çok önemli değil aslında, yani 2-3 farklı setupta farklı bracketlarda takım çıkması yeterli. yine rated bg ye yetecek kadar oyuncu olması da yeterli. öyle çok çok büyük bi pvp guildi iddiamız yok. mesela tol barada 3-4 kişi gidip tüm hordeları öldürüyoruz, sonra 10-15 kişi toplanıyo falan, ölsek de tarzımızı belli ediyoruz eğlenceli oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 isim güzel ama di mi. arenada kapılar açılmadan önce de veriyoruz müziği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 rated bg 2 haftada 1 15 kişi. Ayarlanan günde işi olacaklar vs. de olur her türlü. İstediğiniz gibi olur inşallah. Sayınız artarsada buraya not düşerseniz iyi olur. Gerçi bizim için geç olabilir. Bugün yarın gitmeyi düşünüyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 nomsaR said: isim güzel ama di mi. arenada kapılar açılmadan önce de veriyoruz müziği. Abi o müzikle arenaya baslayan takım cıksa keske hep karsımıza, biz böyle momentumu oturtup cc chainlere başlamışız onlar take it easy lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Ben bunu dinliyorum arenada(n önce) http://www.youtube.com/watch?v=iCNQpdt7_9Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Ben arms warrior kardesim frost mage uzun suredir boyle pvp agirlikli arada pve yapan guild ariyoruz. 2mizde cok eski oyunculariz. Misal ben ilk ciktigindan beri oynuyorum. Gearimiz full pvp bende 3.3k resi war. Ancak Sylvanasa migrate ettik. Server gercekden cok guzel kalabalik istegin herseyi bulabiliyorsun. Buraya gelmeyi dusunurseniz araniza katilmak isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Bu ne gay club şarkısımı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 menem 66 mageim vardır maine kasabilirem şuan. isterseniz gelebilirim ama ısrar etmeniz lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 tabi faction change atarsanız yoksa hepinizin sonu ellerimde ölmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 harbi ally ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Vidar said: harbi ally ne ya. horde iyi ya ÇÜNKÜ HORDE KÖTÜ SİZLER PKSINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 pvpci iseniz ally olmak gayet mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ally göz zevki içinde mantıklı götümüze diken batan şehirlerimiz yok. heryerden diken fışkırmıyo şehirlere baktığında uuu diyosun. ayrıca yaş ortalaması 24+ allylerde horde ise 22 yi geçememiş henüz. araştırmada böyle diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bence allyda daha çok bebe vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 "ben kötüyüm, ben hordeum, acımasız katilim" mantığı ile karakter açıp kasan çok bebe var. belgeler sizin yaş ortalamanızın 22yi geçemediğini söylüyo sen hala daha çok bebe var diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 o araştırmayı yapanın ally çarı varmış öle diollaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 araştırmayı blizzard yapmış acc alırken doğum tarihi falan soruyolar biliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 hadi ya. olsun 22 de iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 alliance yaş ortalaması 13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 kermit said: ally göz zevki içinde mantıklı götümüze diken batan şehirlerimiz yok. heryerden diken fışkırmıyo şehirlere baktığında uuu diyosun. ayrıca yaş ortalaması 24+ allylerde horde ise 22 yi geçememiş henüz. araştırmada böyle diyor. adam estetik kaygılarla oynuyor wowu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 sizin gibi nerde bağlamıyorum hiç değilse oyunu oynarken heryerin kıpkırmızı parlaması yerine sadeliği seçiyorum böylece göz sağlığımı koruyorum. nerdlik kötü bişi azizim. tabi hak veriyorum sizede yapacak bişeyiniz olmadığı için doğru yoldasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 vanillada alliance bebe, horde pro diye diye bütün loserları horde'a getirdik. belf buna tuz biber oldu, ME SMASH ME BAAAAAAAD YEAAAH diyen bebeler hala akıyor horde'a. batırdıkları gibi factionu, bg sıralarında içine sıçtılar. 2005 yılında ally bebe, horde pro söylemi doğruyken şu an malesef tersi söz konusu. bir horde olarak söylüyorum bu acı gerçeği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar