Norak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 topici açılmamış, q1 2011 de çıkıyor: http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2010/230/605288_20100819_screen004.jpg Cities in Motion (CIM) is a city-based mass transportation simulator for the PC. Players operate their own transportation company, building a public network with a variety of vehicle types, including buses, trams, and subway trains.By meeting the needs of city residents, the player tries to make as much profit as possible. Observing the changing and growing city, as well as the different types of people in it, is key to building a successful and efficient network. Features Explore four different cities: Vienna, Helsinki, Berlin, and Amsterdam Engage in a campaign with 12 scenarios, as well as a sandbox mode where all campaign cities are playable Experience realistic 3D graphics with more than 100 unique, highly detailed buildings Use the advanced map editor to create your own cities Immerse yourself in an advanced economic simulator as you struggle with banks and shifting economic trends Play through 100 years of transportation history throughout four eras, spanning from 1920 to 2020 Choose between more than 30 different vehicles based on real-life models of buses, trams, water buses, helicopters, and subways, complete with an underground view Meet residents’ travel needs as 7 different social groups exhibit different passenger behaviors Experience a real-time city and traffic simulator as each location's bustling population commutes between their homes, jobs, and leisure sites http://www.youtube.com/watch?v=FemH4GhEqEs http://www.gamespot.com/pc/sim/citiesinmotion/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 sim oyunlarini severim de arkasinda paradox olmasi korkutuyor insani diger paradoks oyunlari gibi icinden 10bin farkli menu fiskircaksa oynarmiyim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paradox dağıtacak, oyunun yapımcısı Colossal Order diye Finli bir firma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 hoş görünüyor, şöyle transport tycoon'un yerini alabilecek birşey bekliyorum 15 yıldır. hoş gerçi yük taşımacılığı yok sanırım bunda, yolcu taşımak hep külfetli. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ilk mesajdaki ss'te sehir cok tatlı gorunuyo yahu :) ne zamandır tycoon oynamıyorum buna patlayacam herelde ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 güzel gözüküyo, özledim tycoon oyunlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Ben bunu rezalet bir SimCity clone olan Cities XL'ı yapan firma yapıyor sanmıştım o sebeple heyecan yaratmamıştı, meğer öyle değilmiş. Transport Tycoon'dan farkları tek şehirde (Berlin, Amsterdam, Vienna,Helsinki) geçiyor olması ve rakip şirketler ile multiplayerın bulunmaması. Map editorı varmış. http://www.youtube.com/watch?v=JsA_qdzi54w& http://www.youtube.com/watch?v=8a3L4vGf064& Grafikler çok iyi duruyor ama gameplayde pek replay value olmaz gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 rakip şirket yoksa ne anladık, sim city societies kokusu geldi burnuma birden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Yazılanlara göre aynen öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 oyunun Nightmare zorluk seviyesinde İstanbul'u yönetsek ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Buna benzer bir tycoon oyunu vardi yine toplu taşımacılık üzerine kurulu. 2000'lerde felan oynamıştım. Windowsta çalışıyordu. Adını hatırlayamadım ( Hatırlayan varsa söylesin :) ). Bana onu anımsattı bu oyun yalnız onda rakiplerde vardı. Grafikleri baya hoş olmuş, çıkınca bir bakarım ama tek başına, rekabet olmaması sıkar sanki bir süre sonra . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Xenocide said: oyunun Nightmare zorluk seviyesinde İstanbul'u yönetsek ya. deprem olana kadar yatırı yapmaz, vergileri toplarsın.. deprem sonrası buldozer ile giriverirsin. du lan bu mayor oldu gerçi. simcity değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 open betada isteyen cekip oynayabilir. 300mb client hos gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 http://www.fileplanet.com/218504/210000/fileinfo/Cities-in-Motion-Open-Beta-Client ayın 20sine kadar açıkmış betası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 indiriyorum valla super oldu bu haber. daha dun bakmıstım sitesine ne oldu bu oyun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 http://i54.tinypic.com/2r6fu50.png tram station kayabilen var mı takıldım tutorial'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 araçların hareket animasyonları begenmedim. otobusler ve arabalar da vapurlar da tren rayında gibi hareket edior. advanced simulatioooon booohooo alan demişler de daha animasyonu oturtamamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ben begendim valla oyunu. movies'i hatırlattı bana. en son onu oynadıgımdan herelde. gunumuzde oynayabilecegimiz kac tane tycoon varsa iste onlar kadar iyi. daha iyi degil. tycoon oyunlarının canlanması icin bir atılım da goremedim ben ama en azından aclıgımızı giderir. tuturial'da metro yapmaya param yetmediginden ilerleyemedim, o garip oldu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Istanbul Public Chaos Transportation oyunu yapalim. Kriz yönetimi derslerine tool olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Harita yapabiliyo muyuz? Yapabiliyosak şu Levent-Zincirlikuyu trafiğini çözüp kendimi avutacam. varmış. 5 dakikalık yolu 25 dakikada gitmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Vaay single oyunda en son ne zaman open beta gördüm hatırlayamadım valla, iyiyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 metrobüs rant olayı bvar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 beta falan degil demo bildigin. bu ay cıkacak oyun piyasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Bildiğin beta valla müziği kapatamadım, kısamadım. Tutorialda metro yaparken iflas ettim safasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 fdsf leş gibi grid şehir yaparak sim city oynayanlar yüzünden bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar