Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 kek said: içilen bir ortamda dahi içmiyorum ben. bi kere kolama votka koymuşlar 2 yudum o var sadece bütün hayatımda. aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 içkinin tadını sevmem. ama ara ara içerim mecburiyetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Gece yemekteydik ayıptır söylemesi dışarı kazan kurmuşlar böle sıcak şarap yapıyorlarmış nahoş kokular geliyo ayılanlar bayılanlar falan oldu ambulanslar geldi sonra sağolsun kolluk kuvvetlerimiz panzerlerle su sıkarak biber spreyi sıkarak rahatlattılar bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 üf baharatlı baharatlı ne şahane olur sıcak şarap ya. lakin ilk içene dokunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 içki/sigara ağzıma sürmedim, sürmem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 sigara denen şey pek cazip değil bana. içkiler de de tanıma aşamasındayım. kırmızı beyaz şarap tırt geldi bana bira amele rakı fazla kouluiçine vişne suyu katılan bir kokteyl fena değildi.ama şu ana kadar en güzeli hala süt, ayran ve kola diğer türleri de göreyim fırsat bulduk ça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Bende sosyal içiciyim, tek başıma bira bile içmem ama Pati tayfasıyla Left 4 Dead oynarken geceleri bazen alıyorum bir kadeh şarabımı. Bu sayılır mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ben sosyal pasif içiciyim, kokusundan siroz oldum, habire istifra ediyorum sizin yüzünüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 baya azalttım zaten zamlar da geldi. artık iyice bıraktım gibi bir şey. öyle özel günlerde ancak kutlamaydı falan filan. para biriktiriyom olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 bende asosyal aktiv iciciyim. tiksirana kadar dün gece ictim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Safra kesemdeki taş sağolsun 2 kadeh şaraptan sonra midem bulanıyordu. Şimdi keseyi aldırdım belki değişir ama böyle daha iyi zaten. Sevmiyorum sarhoşluğu hiç. Gerçi bir kere sarhoş oldum hayatımda sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Ben de 1 kere oldum, hiç hoş değil o. Gerek yok, moderate içicilik çon win ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar