xaty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Şimdilik 120bin kişi katıldığını yazmış. 10bin kişi belki demiş, 750bin kişiden cevap bekleniyormuş. Etkinlik dün veya önceki gün, içkiyle ilgili açıklamalardan sonra açıldı ve bu kısa zamanda bu kadar kişiye ulaşıp onayını aldı. Paticik bu konuda neler düşünüyor merak ediyorum.. Bazıları şimdiden bu etkinlikle ilgili teoriler üretmeye başlamış. Benim de aklıma çok şey geldi. Düzgün bir eylem yapılmak isteniyor olsa çok daha organize olurdu. Ne yapılcağı vs. konuşulur edilirdi. Çok amaçsızca olduğu ortada. Söylenen yerler hep çok genel. Mekanda mı içilecek, yoksa insanlar şişelerle sokakta mı içecek belli değil ki amaçlanan sanırım ikincisi. Böyle bir etkinliğin sonucu ne olur? Devletle gençlerin karşı karşıya bol bol geldiği şu dönemde bir kıvılcım daha çıkartmaya çalışıyorlar. Kimin tarafına yarayacağını düşünerek bunu yapıyorlar bilmiyorum ama ortalık karıştırmaktan başka şeye yaramayacak. Bir kesim çıkacak; sarhoşlara bak, al işte bu herifler bize muhalefet oluyor, allah belalarını versin dicekler. Birileri içtiğiyle kalacak. Bir kısmı için gece olaylı geçicek, belki polisle karşılaşcak bir çok kişi. Devletle gençler arası daha da açılacak vs.vs. Event'e katılanların hepsinin tek tek fişlenceği de ayrı bir şey.. Siz ne düşünüyosunuz? Karşılaşıp duruyorum iki gündür, her seferimde aklıma yeni gelen yasaktan başka bir sürü şey geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 iç savaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 pkk eridi gitti, şu an bir şey yok ama yeniden bir şeyler çıksa bile modası geçti. geçenlerde kim diyordu iç savaşa karşı bireysel silahlanma lazım diye. silah yaşı 18'e indirildi diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 çağlayan meydanında içilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Gereksiz. Amacindan sapacak ve hatta amacinin tersine hizmet edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 facebook'taki dinci kadrolaşma izin vermeyebilir. http://i55.tinypic.com/2gshi7a.JPG bu arada sokakta şurada burada içip dağıtan falan olursa, hükümetin işine gelir bu eylem diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2DArray Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 gaza gelip toplanıp içecekler, sonra polis bunları tutucak götürücek, sonra haberlerde orda burda rant yapacaklar bize kötü davranıyolar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 70 bin rtük şikayetiyle diziye uyarı verildiyse 120 bin akp içicisiyle artık neler olur ^^ yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 aslinda icki olayini protesto edip ellerinde üzüm suyu ile alana gelmeleri lazim. Bu durumda polis bile bir sey diyemez "üzüm suyu" icenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 şu üstteki resim çok haksız değil, bişeyler oldu ilk evente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 bu konu bayağı bi garbage değil mi? yok dokunmuyorum, yollamıyorum şimdilik bi yere. ama görüşüm doğrudan konunun garbage konusu olduğu yönünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 facebook yönetiminin dinci kadrolaşması derken? :p http://worldwide.aceharmon.com/images/2010/12/facebook-evil.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 şeytanda bile badem bıyık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 ahahhaa ahmedinejad yaa orda bile kadrolaştılar :D :D :D töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 vallahi silah alma yaşının 18 olup içki alma yaşını 21'e çıkaran bir ülkeyiz, ben daha da gelmem arkadaş davosa mavosa. kestim ümidi. son seçimlerde de kalırsa bunlar, namaz takımlarını alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 çok kız olur orda hem de sarhoş hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 yanlız şu etkinliğe katılanların yarısı liseli bebe cacık olmaz bu etkinlikten.içen bi kaç salağı polis sokaktan toplar buda hükümetin işine gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 silah alin yasini ic savas cikcak diye indirdiler, ben aldim bile kendime, minigun siparis ettim bide, bugun yarin gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 fede said: çok kız olur orda hem de sarhoş hmm Adam etkinliğe doğru tarafından bakıyor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 bu arada etkinlik iki defa kapatıldı facebookta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Etkinlik kapatılmıyor, adam ismini değiştirip duruyor. Yine değiştirmiş :D "seçimlerde ak partiye oy atmaya gidecem diyenler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 adını şimdi değiştirdiyse bilemeyeceğim dün gece 80bin küsur kişilik etkinlik kapatıldı. bir daha açıldı 45bin küsur kişi toplandı o da kapatıldı şu anda aynı adla açılan 3. etkinlik 9bin kişide falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 çoluk çocuk sabi sübyan toplanır içer sonrada kendi arasında kavga eder.Polis gelir hepsini paketler. bkz: ağzıyla içmeyi bilmeyenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Birden fazla etkinlik var o zaman. Benim dediğim bugün adını değiştirdi önce kişi sayısı değişmedi, az önce yine adını değiştirdi bu sefer adam 180 derece döndü. Hala aynı insanlar var. http://www.facebook.com/event.php?eid=144083478983520 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 akp ayarlamis etkinligi, gidenleri yokedicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar