Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook'taki 'akpye içiyoruz' etkinliği


xaty

Öne çıkan mesajlar

Şimdilik 120bin kişi katıldığını yazmış. 10bin kişi belki demiş, 750bin kişiden cevap bekleniyormuş. Etkinlik dün veya önceki gün, içkiyle ilgili açıklamalardan sonra açıldı ve bu kısa zamanda bu kadar kişiye ulaşıp onayını aldı.

Paticik bu konuda neler düşünüyor merak ediyorum..

Bazıları şimdiden bu etkinlikle ilgili teoriler üretmeye başlamış. Benim de aklıma çok şey geldi.

Düzgün bir eylem yapılmak isteniyor olsa çok daha organize olurdu. Ne yapılcağı vs. konuşulur edilirdi. Çok amaçsızca olduğu ortada. Söylenen yerler hep çok genel. Mekanda mı içilecek, yoksa insanlar şişelerle sokakta mı içecek belli değil ki amaçlanan sanırım ikincisi. Böyle bir etkinliğin sonucu ne olur? Devletle gençlerin karşı karşıya bol bol geldiği şu dönemde bir kıvılcım daha çıkartmaya çalışıyorlar. Kimin tarafına yarayacağını düşünerek bunu yapıyorlar bilmiyorum ama ortalık karıştırmaktan başka şeye yaramayacak. Bir kesim çıkacak; sarhoşlara bak, al işte bu herifler bize muhalefet oluyor, allah belalarını versin dicekler. Birileri içtiğiyle kalacak. Bir kısmı için gece olaylı geçicek, belki polisle karşılaşcak bir çok kişi. Devletle gençler arası daha da açılacak vs.vs. Event'e katılanların hepsinin tek tek fişlenceği de ayrı bir şey..

Siz ne düşünüyosunuz? Karşılaşıp duruyorum iki gündür, her seferimde aklıma yeni gelen yasaktan başka bir sürü şey geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Birden fazla etkinlik var o zaman. Benim dediğim bugün adını değiştirdi önce kişi sayısı değişmedi, az önce yine adını değiştirdi bu sefer adam 180 derece döndü. Hala aynı insanlar var.

http://www.facebook.com/event.php?eid=144083478983520
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...