xaty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 pati'dekiler dediğin gibi ister/istemez mesele değil ama dh'nin bir profili yok ve ne kadar insan o kadar iyi gözüyle bakıyorlar, o yüzden onlarla bi anlaşma yapmış olsan bile bunu gidip başka yerlerde duyurmanı ve onlara, sırf bunun için bile olcak olsa, üye toplamanı isterlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Ben takılıyodum ya, o kadar da canavar diiliz sdfsdf Diiliz di mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 gidin iki dakkada dh ye üye olun dh ye konu açıp "paticik ütelerine özel" demesinden iyidir bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Bencede patiye özel dese forumu özel günlerde nasıl havaya uçmadığını merak ettiğimiz baloncu'nun elindekiler yayılır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Normal sonuçta insanlar o kadar yatırım yapmış adlarını duyurmaya çalışacaklar. DH'de sabit konu olduğuna göre oraya reklam verilmiş para verilmiş sonuçta geri dönüşü olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 alienware pc ve notebook muhtemelen 3 şubat günü çıkıyor! 1 model desktop ve 1 model notebook var sınırlı sayıda! 31 ocak sabahı çıkacak ürünlerden bir kısmı belirlendi. Aklımda kalanları sıralayım, Lexmark pro905 yazıcı (çok büyük indirim var) Panasonic 32" LCD Thermaltake ürünleri Hp Notebook (çanta ve mouse hediyeli) Toshiba Notebook (17" ekran , 4gb Ram, oyun için uygun) Mobee Nett 7 Table PC (kullandım baya güzel bir şey) Logitech g9 gaming mouse Panasonic Digital Fotograf Makinası (pahalı ama güzel alet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 kaç para olacak alien laptop? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Oooo bak o alienware,notebooklar ve tablet pc ilgimi cekti. Bunlar tam 3 subatta mı satılacak simdi? Kacar tane var stockta kacırmayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 panasonic 32" hangi model belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Arkadaşlar alianware fiyatları inanılmaz sadece bu kadar söyleyebilirim, sayısı sınırlı ama müthiş bir fiyat çıkacak yani kendime alabilsem direk alırım piyasa fiyatının çok altında.Hem orjinal 23" monitörü ile desktop, hemde notebook olacak, perşembe çıkacaktık vazgeçtik, 31 ocak pazartesi çıkacak iki modelde, model ve fiyat sormayın söyleyemiyorum, ama gerçekten piyasa fiyatının bayaa bayaa bir altında, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 herhalde en azından bu senenin makinelerindendir. Tutup 980nu dan eski olmaz diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 İlgilenen hacılitler varsa donanımhaber bağlantısı aşağıda. http://forum.donanimhaber.com/m_46281488/mpage_1/f_/key_teknop//tm.htm#46281488 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Kaç gundur kablosuz lazer mouse fırsatı arıyorum,acaba varmı logitech veya microsoftun ust duzey mouse larında kampanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 donanimhaber çöktü! giremiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Evet onu farkettim bende şimdi. Kabileyi topladınız saat 20:00 diye, şekere bandılar siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 soruyu yazamıyoruz!! tam soruyu soracağımız saat 8 de çöktü site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Evet onu da farkettim, G gelmeden soruyu yazmaya bakın. =) Donanimhaber çöktüyse buraya yazıver soruyu biz buradan cevaplarız DHye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Ya biz bakıyoruz giriliyo siteye ama sorulmuyo. Siz sorun cidden zaten patiyiz hepimiz bi kıyak yapın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 sdfsf sur suruyu hazırız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 soru soruldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 2. mesajı attım :D Ama 2 cevap var, bazı yerlere göre spacewar, bazı yerlere göre tennis for two. Hayatımda ilk kez deli refreshledim lan bir yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 buradan kazananlara hayırlı olsun, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Teşekkür ediyorum buradanda :) Pazartesi sabah 7'de ps3 siparişi vereceğim, diğer ürünlerde belli olunca onlarada bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 gercekten cok zor bir gece oldu 2 gündür heralde bir 36 saattir aralıksız çalışıyoruz, ürünler tamamen belli oldu, artık geri sayım yapıyoruz, yalnız pazartesi günü çok büyük bir yüklenme olacak siteye, bugün soru yüzünden donanımhaber çöktü tam soru soracağımız saatte!!! :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Esh said: hdd bozunca niye degi$tirmek yerne sifirini versinler ki lan? salak mi onlar? ben direk powerı bozmuştum aç kapa testiyle. daha makineyi kullanmadan fişi takıp çıkardım. bozuldu. yenisini verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar