Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nedir bu dörtlü yakma adeti?!?

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Ortalık dörtlüleri yakarak dolaşan tiplerle dolu. Akan veya sıkışık trafikte, kısaca her yerde. Acemi desen değil gibiler. Acil bir olayları yok. Anlayamadım gitti. Yeni bir akım mı? Acil diye yol veriyorsun, seninle aynı hızda gidiyor. Yanındaysa eğer şerit değişterecek sanıp yol veriyorsun, girmeyince bir de arkadan bakıyorsun ki dörtlüler yanık ilerliyor. Bunun olayı nedir biri beni aydınlatsın lütfen!

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

saat tam 8 de sabahlari.
ve aksam 7 de..

nihat sirdar dinleyicileri, dortlu yakarak, dunyanin en pahali benzinini protesto ediyorlar hocam.

hadise o..

zaten yakanlarin yuzlerine bak sirin bir siritma ifadesi var.. :)

nihat sirdar damat havasi caliyor o sirada.

saatin 8 oldugunu onlardan anliyorum ben metrobuste ise giderken..

edit: alem fm de oldugunu soylemeyi unutmusum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada

Benzin 4 TL'yi geçti

Zamlı fiyatlar bugünden itibaren geçerli

Benzin fiyatlarının önlenemez yükselişi sürüyor. Bir biri ardına gelen zamlarla indirim bekleyen tüketiciye yine sürpriz bir haber geldi. Akaryakıt ürünlerinden 95 ve 97 oktan benzinlerin satış fiyatı bugünden geçerli olmak üzere litrede 4-8 kuruş artırıldı.
Alınan bilgiye göre, akaryakıt dağıtım şirketlerinden POAŞ'da 95 oktan kurşunsuz benzinin satış fiyatı Ankara'da litrede 3.87 liradan 3.95 liraya, İstanbul ve İzmir'de 3.86 liradan 3.94 liraya, Van'da ise 3.98 liradan 4.06 liraya yükseldi.

BP bayilerinde 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı Ankara, İstanbul ve İzmir'de 3,88 liradan 3,96 liraya, Van'da 3.98 liradan 4.06'ya yükseldi. 95 oktan benzin OPET bayilerinde ise Ankara ve İstanbul'da 3,88 liradan 3,96 liraya yükselirken, İzmir'de 3.87 liradan 3.95 liraya, Van'da da 4 liradan 4.08 liraya çıktı.

97 OKTAN BENZİN
97 oktan kurşunsuz benzin ise yeni zammın ardından POAŞ bayilerinde litrede Ankara'da 3,96 lira, İstanbul ve İzmir'de 3,98 lira, Van'da ise 4,06 liradan satılmaya başladı.

BP bayilerinde Ankara, İstanbul ve İzmir'de 3,99 liradan satılan 97 oktan kurşunsuz benzin, Van'da 4.09 lira, OPET bayilerinde de Ankara ve İstanbul'da 3,99 lira, İzmir'de 3.98 lira, Van'da ise 4.11 liradan satılıyor.

Dağıtım firmalarının belirlediği tavan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

USB'de yüklü olan TSM haricinde birşey dinlemediğim için olaylardan bir haberim :)

Başka bir eylem yöntemi seçsinler. Bayrak taksınlar antenlerine, flama bastırsınlar falan. Trafiğin içine etmeye ne gerek var?!?

Benim gözümde olay şu; 'her an sola veya sağa dönebileceğim gibi fren de yapabilirim, gaza da basabilirim. O derece kararsızım ben.' Böyle trafikte ilerlenmez yahu.

Eylemi ortaya atan dingilde akıl yok anladık da, ona uyanlar da mı hiç düşünmezler >:(

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,
Esh said:

usbden turk sanat muzigi dinlenmez.

En son Black Sabbath dinlediğim bir sabah kazaya karıştım :)

Saygılar.

91.7, uludağ fm paramecium bey (tu) Sizinle aynı müzik zevkine sahip olmak güzel birşey, tsm seven birini gördüğümde mutlu oluyorum eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

Baya saçma abi uygulama. Tehlikeli bişi olduunda mesela ani fren falan bastığımda yakıorum arkadaki falan vurmasın diye, ilk gördüğümde acı fren koydum refleks olarak sonra baktım bişi yok nabıo len bu zekasız falan die bi düşündüydüm. Sonradan facebooklarda falan da döndü geyiği ordan öğrendim.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Ben arkamda görünce yol verdim, adam aheste aheste ilerledi; herhalde acemidir, dedim.

Sonra yan şeritte sinyal veren gördüm, gaz kesip yol verdim; yahu adam geçmez. Korna çaldım falan ı-ıhh. Sonra ilerleyince dikiz aynasından bir naktım dörtlüler yanıyor, bastım küfürü. Yol verirken arkamdaki sellektör yaptı, insanlık öğrensin diyip sustum ama dörtlüleri görünce insanlığımdan pişmanlık hissettim.

Bir de Çamlıca gişelerine doğru şerit değiştirerek gitmiyorlar mı, tam zıvanadan çıkıyorum. Manzara şu; dörtlüler yanıyor ve araç çat diye sola geçiyor, sonra ilerliyor küt diye sağa geçiyor. Olmuyor tekrar sola geçip sollayıp tekrar sağa geçiyor falan. Resmen 'random mode activated' yazısı görüyorum elemanın tepesinde. İşte tam o an ismini görebilmeyi ve DEAD NOTE'un elimde olmasını diliyorum ;)

Yarın öbür gün şu anonsu duyacağımızdan korkuyorum; Evvet hanımlar, et fiyatındaki artışı protesto etmek için bir elimize dana döş, diğer elimize kasap bıçaklarımızı alıp naralar eşiliğinde ara sokaklarda 2 dakikalığına koşuyoruz. Tepemizdekilere sesimizi duyurmaya davet ediyorum herkesi...

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,
SeaGle said:

91.7, uludağ fm paramecium bey (tu) Sizinle aynı müzik zevkine sahip olmak güzel birşey, tsm seven birini gördüğümde mutlu oluyorum eheh.

Fırsatım olsa keman ve kanun taksimleri yükleyeceğim ama evdeki bilgisayarı azıcık dağıttımğım için şimdilik TSM :)

Müjdat Gezen - Ömrüm seni sevmekle nihayet bulacaktır

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...