paramecium Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Selam, Ortalık dörtlüleri yakarak dolaşan tiplerle dolu. Akan veya sıkışık trafikte, kısaca her yerde. Acemi desen değil gibiler. Acil bir olayları yok. Anlayamadım gitti. Yeni bir akım mı? Acil diye yol veriyorsun, seninle aynı hızda gidiyor. Yanındaysa eğer şerit değişterecek sanıp yol veriyorsun, girmeyince bir de arkadan bakıyorsun ki dörtlüler yanık ilerliyor. Bunun olayı nedir biri beni aydınlatsın lütfen! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 alkol sınırlamalarını protesto için olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 saat tam 8 de sabahlari. ve aksam 7 de.. nihat sirdar dinleyicileri, dortlu yakarak, dunyanin en pahali benzinini protesto ediyorlar hocam. hadise o.. zaten yakanlarin yuzlerine bak sirin bir siritma ifadesi var.. :) nihat sirdar damat havasi caliyor o sirada. saatin 8 oldugunu onlardan anliyorum ben metrobuste ise giderken.. edit: alem fm de oldugunu soylemeyi unutmusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 4luyu acik unutmu$ olan insanlar toplulugu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 bence bi sıkıntısı olduğunu hata yaparsa küfretmememiz gerektiğini anlatmaya calışıyor. örneğin yol bilmiyodur ya da arabasında ufakta olsa bi sorun vardır. bana dikkat edin hata yapabilirim her an gibi anlıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 LuNiZ said: saat tam 8 de sabahlari. ve aksam 7 de.. nihat sirdar dinleyicileri, dortlu yakarak, dunyanin en pahali benzinini protesto ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Dinlemiyo olsam bile onları görüp bende katılıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 ani bi sollama yaptığımda ya da istemeden birinin önüne kırdığımda "pardon bilaee" manasında çakıyorum 4lüleri, tabi 1 sn sürüyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 http://ekonomi.haberturk.com/makro-ekonomi/haber/581405-damat-havasiyla-protesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 paramecium benzin zamlarından memnunmuş demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Selam, Sen koskoca alan yetkilisi ol, protestodan haberin olmasın. cıkcıkcık... Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Abi ben de merak ediyodum bu olayı, meğer buymuş aslı. Arabam yok da.... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Bu arada Benzin 4 TL'yi geçti Zamlı fiyatlar bugünden itibaren geçerli Benzin fiyatlarının önlenemez yükselişi sürüyor. Bir biri ardına gelen zamlarla indirim bekleyen tüketiciye yine sürpriz bir haber geldi. Akaryakıt ürünlerinden 95 ve 97 oktan benzinlerin satış fiyatı bugünden geçerli olmak üzere litrede 4-8 kuruş artırıldı. Alınan bilgiye göre, akaryakıt dağıtım şirketlerinden POAŞ'da 95 oktan kurşunsuz benzinin satış fiyatı Ankara'da litrede 3.87 liradan 3.95 liraya, İstanbul ve İzmir'de 3.86 liradan 3.94 liraya, Van'da ise 3.98 liradan 4.06 liraya yükseldi. BP bayilerinde 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı Ankara, İstanbul ve İzmir'de 3,88 liradan 3,96 liraya, Van'da 3.98 liradan 4.06'ya yükseldi. 95 oktan benzin OPET bayilerinde ise Ankara ve İstanbul'da 3,88 liradan 3,96 liraya yükselirken, İzmir'de 3.87 liradan 3.95 liraya, Van'da da 4 liradan 4.08 liraya çıktı. 97 OKTAN BENZİN 97 oktan kurşunsuz benzin ise yeni zammın ardından POAŞ bayilerinde litrede Ankara'da 3,96 lira, İstanbul ve İzmir'de 3,98 lira, Van'da ise 4,06 liradan satılmaya başladı. BP bayilerinde Ankara, İstanbul ve İzmir'de 3,99 liradan satılan 97 oktan kurşunsuz benzin, Van'da 4.09 lira, OPET bayilerinde de Ankara ve İstanbul'da 3,99 lira, İzmir'de 3.98 lira, Van'da ise 4.11 liradan satılıyor. Dağıtım firmalarının belirlediği tavan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Selam, USB'de yüklü olan TSM haricinde birşey dinlemediğim için olaylardan bir haberim :) Başka bir eylem yöntemi seçsinler. Bayrak taksınlar antenlerine, flama bastırsınlar falan. Trafiğin içine etmeye ne gerek var?!? Benim gözümde olay şu; 'her an sola veya sağa dönebileceğim gibi fren de yapabilirim, gaza da basabilirim. O derece kararsızım ben.' Böyle trafikte ilerlenmez yahu. Eylemi ortaya atan dingilde akıl yok anladık da, ona uyanlar da mı hiç düşünmezler >:( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 usbden turk sanat muzigi dinlenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 gramofon sart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Selam, Esh said: usbden turk sanat muzigi dinlenmez. En son Black Sabbath dinlediğim bir sabah kazaya karıştım :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 tam bir embesil fikriymis protesto sekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 paramecium said: Selam, Esh said: usbden turk sanat muzigi dinlenmez. En son Black Sabbath dinlediğim bir sabah kazaya karıştım :) Saygılar. 91.7, uludağ fm paramecium bey (tu) Sizinle aynı müzik zevkine sahip olmak güzel birşey, tsm seven birini gördüğümde mutlu oluyorum eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paramecium Eskiden sabah tam 8 de kornalara basiyolardi sikayet cok olunca dortluye cevirdi nihat sirdar. Bi tepki sonucta bide 1 dakika suruyo. Ha baska lavuklar var o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 said: Benim gözümde olay şu; 'her an sola veya sağa dönebileceğim gibi fren de yapabilirim, gaza da basabilirim. O derece kararsızım ben.' LOL said: Eylemi ortaya atan dingilde akıl yok anladık da, ona uyanlar da mı hiç düşünmezler >:( +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Baya saçma abi uygulama. Tehlikeli bişi olduunda mesela ani fren falan bastığımda yakıorum arkadaki falan vurmasın diye, ilk gördüğümde acı fren koydum refleks olarak sonra baktım bişi yok nabıo len bu zekasız falan die bi düşündüydüm. Sonradan facebooklarda falan da döndü geyiği ordan öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Selam, Ben arkamda görünce yol verdim, adam aheste aheste ilerledi; herhalde acemidir, dedim. Sonra yan şeritte sinyal veren gördüm, gaz kesip yol verdim; yahu adam geçmez. Korna çaldım falan ı-ıhh. Sonra ilerleyince dikiz aynasından bir naktım dörtlüler yanıyor, bastım küfürü. Yol verirken arkamdaki sellektör yaptı, insanlık öğrensin diyip sustum ama dörtlüleri görünce insanlığımdan pişmanlık hissettim. Bir de Çamlıca gişelerine doğru şerit değiştirerek gitmiyorlar mı, tam zıvanadan çıkıyorum. Manzara şu; dörtlüler yanıyor ve araç çat diye sola geçiyor, sonra ilerliyor küt diye sağa geçiyor. Olmuyor tekrar sola geçip sollayıp tekrar sağa geçiyor falan. Resmen 'random mode activated' yazısı görüyorum elemanın tepesinde. İşte tam o an ismini görebilmeyi ve DEAD NOTE'un elimde olmasını diliyorum ;) Yarın öbür gün şu anonsu duyacağımızdan korkuyorum; Evvet hanımlar, et fiyatındaki artışı protesto etmek için bir elimize dana döş, diğer elimize kasap bıçaklarımızı alıp naralar eşiliğinde ara sokaklarda 2 dakikalığına koşuyoruz. Tepemizdekilere sesimizi duyurmaya davet ediyorum herkesi... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Selam, SeaGle said: 91.7, uludağ fm paramecium bey (tu) Sizinle aynı müzik zevkine sahip olmak güzel birşey, tsm seven birini gördüğümde mutlu oluyorum eheh. Fırsatım olsa keman ve kanun taksimleri yükleyeceğim ama evdeki bilgisayarı azıcık dağıttımğım için şimdilik TSM :) Müjdat Gezen - Ömrüm seni sevmekle nihayet bulacaktır Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 para 75 yaşında 70 model mavi mercedesine binen eski fabrikatör imajı verdin farkında mısın? :) Sanki Istanbul trafiğinde araç kullanmıyormuş gibi dörtlü yakanın mı ne yapacağını kestirmekte zorlanıyorsun? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar