Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 babaya helal dinancığım adamın hamuru sağlammış demekki. büyük geçmiş olsun tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 tesekkur ederim ya keyfi yerinde ciddi biseyi yok gibi de ikna eedemiyorum hastaneye gitmeye. Revirde baktilar yeter diyo. Pastasini kescez simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 hangi eliyle tutmuş akımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Dynun said: tesekkur ederim ya keyfi yerinde ciddi biseyi yok gibi de ikna eedemiyorum hastaneye gitmeye. Revirde baktilar yeter diyo. Pastasini kescez simdi :) Yanlız o öyle olmaz. Pastası yesin sonra bi gidin gözükün. Ciddi birşey olsa zaten çıkardı da, revire de güven olmaz pek. İçiniz rahat etsin hiç olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 geçmiş olsun, elektrik çarpması ne yaparsa o an yapar zaten korkulan bir şey de olmamış yani ilerisi için endişelenmeye gerek yok diye söylüyorum. ama vücudunun herhangi bir yerinde yanık varsa mutlaka doktora gidin. bu iş voltaja bakmaz mesela 20kV gerilim çok düşük bir amper akım ile igne batması gibi bir etki yaparken, 40-50v'luk bir gerilim 1 amper akımla öldürücü olur. Topraklaması tam olarak yapılmış ve kaçak akım rölesi bulunan bir tesisatta bu ev olur fabrika olur elektrik çarpmasından ölme riskiniz %0'dır. istersen küvetin içine saç kurutma makinesi at bu dediklerim tam olarak yapılmışsa bişicikler olmaz yaşarsınız. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 geçmiş olsun bence nolur noolmaz bi doktora gidin mr filan artık neyle bakılıyosa iç organları bi check ettirin mutlu yıllar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Anam. Cok gecmis olsun. Dikkat edin abi kendinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 çok geçmiş olsun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ciddi durummuş baya, verilmiş sadakası varmış :) geçmiş olsun tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 abi.. büyük geçmiş olsun. allah korumuş, sistem korumuş bi de. throine +1 yanık falan var mı? doktor ne dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 geçmiş olsun aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 baktım sağına soluna özellikle yanık yok. tşk ederim inat ama gitmiyo doktora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 zarar görmediyse öyle kısa bir çarpılma için iç veya dış yanma pek olmaz zaten, doktorluk çok bir şey de yok ama içiniz rahat etsin diye gidin istiyorsanız, bir şey çıkmaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 geçmiş olsun dinan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 babalar gitmiyor abi doktora. anlamıyorum neden yani. dün konuştum babamla, 3 gündür yatıyormş grip soğuk algınlığı falan. hala inat ediyor gitmemiş doktora. geçer bişey olmaz diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ya işte bilincini kaybetmesi kısa süreli bi süre konuşamaması falan çok korkuttu abi bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Aluriel said: babalar gitmiyor abi doktora. anlamıyorum neden yani. gurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 çok çok geçmiş olsun dinan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Aluriel said: babalar gitmiyor abi doktora. anlamıyorum neden yani. aynen, benimki de gitmez. ben de gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 en son gidiş sebebim elimi kesmem :> 5 dikiş atılmıştı. artık kurbanda falan kendini kesenlere gülmüyorum fazla. bütün kabahat bıçakta ve bişey keserken arkadan dırdır edenlerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ben son gittiğimde de salıncak çarpmıştı, ağzımın kenarı açılmıştı. dikiş attırmamıştı babam ben istemedim diye, iç taraftan iz kaldı sadece, dışardan çok belirgin bir şey yok. (6 yaşında falandım galiba) doktor değil, hastane ortamını da sevmez babam, ben de sevmem. hasta ziyaretinden falan mümkün olduğunca uzak tutarım kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 çok geçmiş olsun dinanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar