Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

babamı doğum gununde kaybediyoduk

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Dynun said:

tesekkur ederim ya
keyfi yerinde ciddi biseyi yok gibi de ikna eedemiyorum hastaneye gitmeye. Revirde baktilar yeter diyo. Pastasini kescez simdi :)

Yanlız o öyle olmaz. Pastası yesin sonra bi gidin gözükün. Ciddi birşey olsa zaten çıkardı da, revire de güven olmaz pek. İçiniz rahat etsin hiç olmazsa.
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun, elektrik çarpması ne yaparsa o an yapar zaten korkulan bir şey de olmamış yani ilerisi için endişelenmeye gerek yok diye söylüyorum. ama vücudunun herhangi bir yerinde yanık varsa mutlaka doktora gidin. bu iş voltaja bakmaz mesela 20kV gerilim çok düşük bir amper akım ile igne batması gibi bir etki yaparken, 40-50v'luk bir gerilim 1 amper akımla öldürücü olur. Topraklaması tam olarak yapılmış ve kaçak akım rölesi bulunan bir tesisatta bu ev olur fabrika olur elektrik çarpmasından ölme riskiniz %0'dır. istersen küvetin içine saç kurutma makinesi at bu dediklerim tam olarak yapılmışsa bişicikler olmaz yaşarsınız. sdf
Sosyal ağlarda paylaş

ben son gittiğimde de salıncak çarpmıştı, ağzımın kenarı açılmıştı. dikiş attırmamıştı babam ben istemedim diye, iç taraftan iz kaldı sadece, dışardan çok belirgin bir şey yok. (6 yaşında falandım galiba)

doktor değil, hastane ortamını da sevmez babam, ben de sevmem. hasta ziyaretinden falan mümkün olduğunca uzak tutarım kendimi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...