Norak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 mass effectteki beyaz robotlar buraya transfer olmuş :D
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 O KATE MIYDI ohşş shivers down my spine
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 keyt var cesika var 3 meme daha ne olsun.
aente Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 güzel olmuş trailer, adamları vururken bir sürü farklı kamera açısından hop hop geçiş olayı hoşuma gitti.
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 bence philipin hosuna giderdi bunları görse. baska baskada kücük hikayeleri var aslında film haline getirilebilecek rmk yapmaktansa.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 mars filan da yok. neyse. izleriz yani kolpa olsa bile.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 sadece temelini almislar heralde, o yalan hayat yasarken, gercegini hatirlamasi.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Daesu said: bence philipin hosuna giderdi bunları görse. baska baskada kücük hikayeleri var aslında film haline getirilebilecek rmk yapmaktansa. mahalleden arkadasin mi filip?
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Sam said: mars filan da yok. neyse. izleriz yani kolpa olsa bile. Ya şu Mars yok lafını dün facebookta birinde de gördüm de, nereden okudunuz onu?
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 yok çünkü, imdb'de filan da yazmışlar. trailer'da olurdu zaten olsa. çayna vaasus amariga üzerinden çekmişler filmi bu sefer günümüz izleyicisi sci-fi anlamaz diye.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 cunku sadece mars olmasi scifi yapicakti.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 yok da "günümüz seyircisine uyarlayalım" çabasıyla rötuşları farketmeyene denecek bişi yok.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 gunumuz seyircisiyle marsin cikarilmasinin baglantisini kuramadim ben. bu devirde ne marsi yea, zaten gittik geldik mi dicekler.
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 aquila said: Daesu said: bence philipin hosuna giderdi bunları görse. baska baskada kücük hikayeleri var aslında film haline getirilebilecek rmk yapmaktansa. mahalleden arkadasin mi filip? aynen
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 işte günümüz seyircisi için çin-amerikan casus filmi yapmışlar sci-fi setting'li, mars'ta filan amerikan düşmanı günümüz devleti olmadığı için çıkarmışlar. anlatılmış işte.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 uydurulur abi o, cinliler marsa koloni kurdu dersin gene tutar.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 mars yok diyoruz, ne kolonisi ne çinlisi?
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Hikayenin Mars'da veya Dunya'da gecmesi bence pek onemli degil. Asil istedigim, olayin gercek mi yoksa hayal mi oldugu kisminin daha iyi islenmesi. Ilk film cok da zorlamadan olaylarin gercek oldugu yonunde gelisiyor ve sonuclaniyordu. Bir de tamam, ben de Arnold Schwarzenegger'e bir sempati duyarim, neticede onun filmlerini seyrederek buyuduk. Ama biraz objektif bakarsak pek de iyi bir aktor oldugu soylenemez. Colin Farrell'a haksizlik ediyorsunuz bence.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 colin farrell da çok aman aman bir aktör hiçbir zaman olmadı ki? hep orta karar. ilk filmde olayların gerçek olduğuna dair kanıt yok film boyunca, hatta yönetmene soruyorlar rüya diyor, arnold'a soruyorlar gerçek diyor. arnold'ın koltuğa yattıktan sonra rüyayı yaşamaya başlaması gayet mümkün. o belirsizlik mevcut yani zaten ilk filmde.
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Komutan said: Ama biraz objektif bakarsak pek de iyi bir aktor oldugu soylenemez. şunu söylemeye korkardım hep, "acaba bende mi bi sorun var?" derdim. demek ki yalnız değilmişim. oh be. ama severim adamı ayrı konu. rol yaptığı belli olup da sempatikliğinden kaybetmeyen başka da aktör yok.
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=1NadYpYwPrg
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Kaede said: on numara aktör colin farrell http://graphics8.nytimes.com/images/section/movies/filmography/4/WireImage_4071333.jpg
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 her ay 1 öğün izlerim bu filmi. çok severim. bozmazlar işallah
Öne çıkan mesajlar