Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total Recall (2012)

Laorx

Öne çıkan mesajlar

Hikayenin Mars'da veya Dunya'da gecmesi bence pek onemli degil. Asil istedigim, olayin gercek mi yoksa hayal mi oldugu kisminin daha iyi islenmesi. Ilk film cok da zorlamadan olaylarin gercek oldugu yonunde gelisiyor ve sonuclaniyordu.

Bir de tamam, ben de Arnold Schwarzenegger'e bir sempati duyarim, neticede onun filmlerini seyrederek buyuduk. Ama biraz objektif bakarsak pek de iyi bir aktor oldugu soylenemez. Colin Farrell'a haksizlik ediyorsunuz bence.
Sosyal ağlarda paylaş

colin farrell da çok aman aman bir aktör hiçbir zaman olmadı ki? hep orta karar.

ilk filmde olayların gerçek olduğuna dair kanıt yok film boyunca, hatta yönetmene soruyorlar rüya diyor, arnold'a soruyorlar gerçek diyor. arnold'ın koltuğa yattıktan sonra rüyayı yaşamaya başlaması gayet mümkün. o belirsizlik mevcut yani zaten ilk filmde.
Sosyal ağlarda paylaş

Komutan said:

Ama biraz objektif bakarsak pek de iyi bir aktor oldugu soylenemez.

şunu söylemeye korkardım hep, "acaba bende mi bi sorun var?" derdim. demek ki yalnız değilmişim. oh be. ama severim adamı ayrı konu. rol yaptığı belli olup da sempatikliğinden kaybetmeyen başka da aktör yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...