Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RTÜK Muhteşem Yüzyıl'a uyarı cezası

Hagii

Öne çıkan mesajlar

vaperon said:

soulberry said:

sevişme görünce kızarıp halı desenlerini inceleyen tipler aramıştır kesin rütüğü.

Üzerine yorum yapılamayacak kadar iyi bir tespit. :D

ahah
öpüşme görünce kanalı değiştiren aile büyükleri

bizde hiç yoktu o aile büyüklerinden, o yüzden böyle ahlaksız pis bi herif oldum çıktım :<
Sosyal ağlarda paylaş

Turkceplease said:

çok merak ettiğim birşeyler var.

can dündar atatürkle ilgil yaptığı filimden sonra.

'atatürkü alkolik gösteremezsiniz' diye bağırış çağırış yapanlar..
'said nursi atatürk karşıssında ayak ayak üstüne atamaz' diyenler...

hani sizin böyle bir hassasiyetiniz varda.atatürkün dedeleri bile dünyada yokken,elinde sancakla viyana kapılarında olan kanuni sultan süleymana sahip çıkanların olamazmı?

yarın birisi atatürkü alkolik,dansöze para takan birisi gibi gösteren filim yaparsa ne diye tepki vereceksiniz?

Mustafa'ya karşı çıkanlar ile Muhteşem Yüzyıl'a karşı çıkan kitle bir değil. Kaldı ki ikiside gereksiz. Ben mustafa'yı beğenmiştim mesela tek bir yeri hariç.

Liderler muhteşem olmak zorunda değil, değillerde zaten. İnsanların bunlarla yüzleşmesi gerekiyor. Zaten Türkiye gerçeklerle yüzleşemediği için bu halde değil mi? Hala Osmanlı imparatorluğu muhteşem, en büyük diyor insanlar ama gerileme ve yıkılma döneminden bahseden yok. Ders çıkarılmıyor yaşananlardan.

Padişah dediğin adamın harem'i var, daha nasıl "sex'e düşkün değil" denebiliyor ki. Harem içinde de binbir entrika dönüyor. Dönmediğini iddia etmek zevzeklik zaten. E o zaman bu diziye neden saldırılıyor? İnsanlar at gözlüğü ile yaşamaya devam ettiği için.
Sosyal ağlarda paylaş

Turkceplease said:

çok merak ettiğim birşeyler var.

can dündar atatürkle ilgil yaptığı filimden sonra.

'atatürkü alkolik gösteremezsiniz' diye bağırış çağırış yapanlar..
'said nursi atatürk karşıssında ayak ayak üstüne atamaz' diyenler...

hani sizin böyle bir hassasiyetiniz varda.atatürkün dedeleri bile dünyada yokken,elinde sancakla viyana kapılarında olan kanuni sultan süleymana sahip çıkanların olamazmı?

yarın birisi atatürkü alkolik,dansöze para takan birisi gibi gösteren filim yaparsa ne diye tepki vereceksiniz?

iki tepki de saçma. ama sen bu tepkiyi haklı buluyorsun gibi bir izlenim edindim bu yazdığından. ama bu diziyi şikayet eden güruh daha saçma çünkü çok büyük olasılıkla sevişmemsi şeyler var diye şikayet etmişlerdir heh
Sosyal ağlarda paylaş

ben bayagi fail bekliyordum acikcasi, ama gayet basarili gibi

yani sadece ikinci bolumu izledim henuz, ama oyuncular da dekorlar da gayet guzel. begendim ben de, sezon bitsin de topluca izlerim bir ara. hatta bir bolum tudors bir bolum my izlerim, daha keyifli olur =P
Sosyal ağlarda paylaş

ya bastan kesin cok pis fail olucak dedim, ilgilenmedim ama fena olmamis

en azindan tarih danismanalri iyi adamlarin, donem istanbulunun ve sarayin havasini yakalamislar, hurrem tam ayzilan gibi rullaz bi hatun olmus, cokda iyi bri oyuncu bulmuslar kiz cuk oturmus

hikayede oldukca uzun bir hikaye ve cidden bole ask icinde ilerliyip biticek bri hikaye degil, ellerinde cok gensi bir donemden kalma cok sinirli bilgi var, timeskip yapmazlarsa gecmez bole bolum bolum 30 kusur yil ki isin asil enteresan kisimlari ilerde baslicak, hurremle mahidevran in kavga etmesi ve oglu ile mahidevrani saraydan kovmasi, ilerde hurremin gazi ile oglunu bogdurtmasi, gene hurremin gazi ve oyunlari ile pargalinin kellesini almasi ve omru boyunca buna pisman olmasi

kanuni donemi osmanlinin altin cagi olsada cokusu de kanuni ile baslar, hurrem ugruna yikilan gelenekler ve onunla basliyarak 300 sene devam edicek olan valide sultanlar devri ile hanedan resmen mafolmustur

sancaga giden son sehzade iste o dizide izlediginiz sehzade mustafadir, cidden cok iyi yetismis ama hurremin entrikalari ile daha yirmili yaslarinda babasi tarafindan katledilmistir, hurrem padisahi parmaginda oyanttigi icin hicbir cocugunu sancaga yollatmamis, daha sonra ise hurremin getirdigi duzen sonrasi meshur kafesler ve bitmiyen sehzade avlari hep zirdeli sehzadelerin yetismesine on ayak olmustur

iste kardeslerini oldurup tahta cikan hurrem ile kanunin oglu sari selim direk alkoliktir, saraya kapanip kendini eglenceye adamis, zilzurna sarhos iken hamamda ayagi kayip tepeustu duserek olmustur

ama padisahalr icki icmezdi dimi, pardon adsffads
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

Aaa lütfen. O haremleri genç kızlarla doldurmalarının sebebi seks kölesi yapmak değildi. Kedi gibi beslemekti tek amaçları. Arada bir padişahlar gidip karınlarını gıdıklayıp ip kovalatıyolarmış o kadar.

Siz de ne fesatsınız anlamıyorum ki. Koskoca padişah abi bu, hiç sevişir mi?

aahahah. padişah macunu da zaten pencerelere falan sürülen bişey. özellikle şekerli yapıyolar ki, haremdeki cariyeler gelen geçen böceklere bakıp eğlensin, kovalasınlar falan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...