Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Turkceplease said: elinde sancakla viyana kapılarında olan kanuni sultan süleymana sahip çıkanların olamazmı? yavaş. övündüğün şeye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 vaperon said: soulberry said: sevişme görünce kızarıp halı desenlerini inceleyen tipler aramıştır kesin rütüğü. Üzerine yorum yapılamayacak kadar iyi bir tespit. :D ahah öpüşme görünce kanalı değiştiren aile büyükleri bizde hiç yoktu o aile büyüklerinden, o yüzden böyle ahlaksız pis bi herif oldum çıktım :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 dansöze para takmak kötü birşey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 abi babamin favori dizisi sex and the city, biz bitmisiz cidden ya izmir olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 kafirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Aluriel said: Turkceplease said: elinde sancakla viyana kapılarında olan kanuni sultan süleymana sahip çıkanların olamazmı? yavaş. övündüğün şeye bak. Övünülmeyecek birşey mi?Savaşsalar kızarız,pısırık olsalar kızarız.neyle övünecez anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 madem o kadar muhteşemdi alsaymış viyanayıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 sevisince niye kiziyoruz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Aluriel said: madem o kadar muhteşemdi alsaymış viyanayıda :) sen ağacada çıksan hayır diye.ataların onlar senin.az biraz saygı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 çok seviştiği için alamamıştır belki de saygı duymak zorunda falan da değilim ayrıyeten. ona gelene kadar saygı duyulacak çok insan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Penthesilea said: abi babamin favori dizisi sex and the city, biz bitmisiz cidden ya izmir olarak. oha bizimkiler de çok seviyo lan sex and the city'yi, gavurluğun da bu kadarı fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Turkceplease said: çok merak ettiğim birşeyler var. can dündar atatürkle ilgil yaptığı filimden sonra. 'atatürkü alkolik gösteremezsiniz' diye bağırış çağırış yapanlar.. 'said nursi atatürk karşıssında ayak ayak üstüne atamaz' diyenler... hani sizin böyle bir hassasiyetiniz varda.atatürkün dedeleri bile dünyada yokken,elinde sancakla viyana kapılarında olan kanuni sultan süleymana sahip çıkanların olamazmı? yarın birisi atatürkü alkolik,dansöze para takan birisi gibi gösteren filim yaparsa ne diye tepki vereceksiniz? Mustafa'ya karşı çıkanlar ile Muhteşem Yüzyıl'a karşı çıkan kitle bir değil. Kaldı ki ikiside gereksiz. Ben mustafa'yı beğenmiştim mesela tek bir yeri hariç. Liderler muhteşem olmak zorunda değil, değillerde zaten. İnsanların bunlarla yüzleşmesi gerekiyor. Zaten Türkiye gerçeklerle yüzleşemediği için bu halde değil mi? Hala Osmanlı imparatorluğu muhteşem, en büyük diyor insanlar ama gerileme ve yıkılma döneminden bahseden yok. Ders çıkarılmıyor yaşananlardan. Padişah dediğin adamın harem'i var, daha nasıl "sex'e düşkün değil" denebiliyor ki. Harem içinde de binbir entrika dönüyor. Dönmediğini iddia etmek zevzeklik zaten. E o zaman bu diziye neden saldırılıyor? İnsanlar at gözlüğü ile yaşamaya devam ettiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Aaa lütfen. O haremleri genç kızlarla doldurmalarının sebebi seks kölesi yapmak değildi. Kedi gibi beslemekti tek amaçları. Arada bir padişahlar gidip karınlarını gıdıklayıp ip kovalatıyolarmış o kadar. Siz de ne fesatsınız anlamıyorum ki. Koskoca padişah abi bu, hiç sevişir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Viktor said: recep tayyip ust kurulu bu arada :p ahah baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Turkceplease said: çok merak ettiğim birşeyler var. can dündar atatürkle ilgil yaptığı filimden sonra. 'atatürkü alkolik gösteremezsiniz' diye bağırış çağırış yapanlar.. 'said nursi atatürk karşıssında ayak ayak üstüne atamaz' diyenler... hani sizin böyle bir hassasiyetiniz varda.atatürkün dedeleri bile dünyada yokken,elinde sancakla viyana kapılarında olan kanuni sultan süleymana sahip çıkanların olamazmı? yarın birisi atatürkü alkolik,dansöze para takan birisi gibi gösteren filim yaparsa ne diye tepki vereceksiniz? iki tepki de saçma. ama sen bu tepkiyi haklı buluyorsun gibi bir izlenim edindim bu yazdığından. ama bu diziyi şikayet eden güruh daha saçma çünkü çok büyük olasılıkla sevişmemsi şeyler var diye şikayet etmişlerdir heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 diziyi beğendim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 ben bayagi fail bekliyordum acikcasi, ama gayet basarili gibi yani sadece ikinci bolumu izledim henuz, ama oyuncular da dekorlar da gayet guzel. begendim ben de, sezon bitsin de topluca izlerim bir ara. hatta bir bolum tudors bir bolum my izlerim, daha keyifli olur =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ya bastan kesin cok pis fail olucak dedim, ilgilenmedim ama fena olmamis en azindan tarih danismanalri iyi adamlarin, donem istanbulunun ve sarayin havasini yakalamislar, hurrem tam ayzilan gibi rullaz bi hatun olmus, cokda iyi bri oyuncu bulmuslar kiz cuk oturmus hikayede oldukca uzun bir hikaye ve cidden bole ask icinde ilerliyip biticek bri hikaye degil, ellerinde cok gensi bir donemden kalma cok sinirli bilgi var, timeskip yapmazlarsa gecmez bole bolum bolum 30 kusur yil ki isin asil enteresan kisimlari ilerde baslicak, hurremle mahidevran in kavga etmesi ve oglu ile mahidevrani saraydan kovmasi, ilerde hurremin gazi ile oglunu bogdurtmasi, gene hurremin gazi ve oyunlari ile pargalinin kellesini almasi ve omru boyunca buna pisman olmasi kanuni donemi osmanlinin altin cagi olsada cokusu de kanuni ile baslar, hurrem ugruna yikilan gelenekler ve onunla basliyarak 300 sene devam edicek olan valide sultanlar devri ile hanedan resmen mafolmustur sancaga giden son sehzade iste o dizide izlediginiz sehzade mustafadir, cidden cok iyi yetismis ama hurremin entrikalari ile daha yirmili yaslarinda babasi tarafindan katledilmistir, hurrem padisahi parmaginda oyanttigi icin hicbir cocugunu sancaga yollatmamis, daha sonra ise hurremin getirdigi duzen sonrasi meshur kafesler ve bitmiyen sehzade avlari hep zirdeli sehzadelerin yetismesine on ayak olmustur iste kardeslerini oldurup tahta cikan hurrem ile kanunin oglu sari selim direk alkoliktir, saraya kapanip kendini eglenceye adamis, zilzurna sarhos iken hamamda ayagi kayip tepeustu duserek olmustur ama padisahalr icki icmezdi dimi, pardon adsffads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ShadowFury said: Aaa lütfen. O haremleri genç kızlarla doldurmalarının sebebi seks kölesi yapmak değildi. Kedi gibi beslemekti tek amaçları. Arada bir padişahlar gidip karınlarını gıdıklayıp ip kovalatıyolarmış o kadar. Siz de ne fesatsınız anlamıyorum ki. Koskoca padişah abi bu, hiç sevişir mi? aahahah. padişah macunu da zaten pencerelere falan sürülen bişey. özellikle şekerli yapıyolar ki, haremdeki cariyeler gelen geçen böceklere bakıp eğlensin, kovalasınlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 spartacus bile her bölümde bi hatun götürüyodu koskoca padişah yapıncamı suç oldu :D halk tepki verebilir bu doğal birşey de, rtük e noluyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 en azından tek karısı vardı onun. götürdüğü diğer hatunda mecburiyetten bi yerde + karısı öldükten sonra. spoiler oldu gerçi ama napalım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 merak ettiğim bir soru var. padişahın sevişmesine takılmış durumdayız ya, o açıdan. sevişmesine takanlar, osmanlı soyunun eşeysiz üremeyle mi sürdüğünü zannediyolar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Kanuni'nin ayağı kırılmış dün zaten. milliyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 fizban said: merak ettiğim bir soru var. padişahın sevişmesine takılmış durumdayız ya, o açıdan. sevişmesine takanlar, osmanlı soyunun eşeysiz üremeyle mi sürdüğünü zannediyolar ? senin sevişme sahnen yayınlansa,yada çok yakın birisinin sen memnun olurmusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 dylanN said: Kanuni'nin ayağı kırılmış dün zaten. milliyet allahın sopası yok.tesadüfe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar