Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araplar Kardeşimizdir

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

@toggie

Abi zaten türklerinde orda düğün yapması abes.
Konu orada düğün yapılmaması gerektiği. Dana gibi vergi ödüyorum her ay, bırakta sarayımın terleyen,halay çeken zenginler tarafından sömürülmemesini isteyim. Bu kadar da muhtaç değil bu devlet :)
Sosyal ağlarda paylaş

UrsusMaritimus said:

Araplari sevmem araplarlardan nefretde ederim.Çünkü 1. dünya savaşında dedemin 2 kardeşini yemende araplar arkadan vurup öldürmüştür. Kısaca araba güvenilmez.Bi altına Adamı fena satarlar.
ya ona kalırsa Türkler de yırtık dondan fırlar gibi Anadolu'ya girmişler. Sonra tüm Yunan imparatorluğunun içine etmişler.

Hani biz yapınca çok şerefli harika da başkaları böyle şeyler yapınca kaypak mı oluyolar? Ben bunu anlamıyorum... Acaba kaç Türk kaç Yunanlı'yı arkasından vurmuştur?

bırakalım bu ayakları.
herkes leş bi biz ak kaşık.
yek yea?
Sosyal ağlarda paylaş

Cystein said:

UrsusMaritimus said:

Araplari sevmem araplarlardan nefretde ederim.Çünkü 1. dünya savaşında dedemin 2 kardeşini yemende araplar arkadan vurup öldürmüştür. Kısaca araba güvenilmez.Bi altına Adamı fena satarlar.
ya ona kalırsa Türkler de yırtık dondan fırlar gibi Anadolu'ya girmişler. Sonra tüm Yunan imparatorluğunun içine etmişler.

Hani biz yapınca çok şerefli harika da başkaları böyle şeyler yapınca kaypak mı oluyolar? Ben bunu anlamıyorum... Acaba kaç Türk kaç Yunanlı'yı arkasından vurmuştur?

bırakalım bu ayakları.
yek yea?

bak ne güzel demişsin gerçekten öyledir kimbilir kaç türk yunanlıyı arkadan vurmuştur yada kaç yunanlı türkü vurmuştur o şekilde düşman milletler tabikide olabilir bu ama yanında gördüğün güvenip arkanı döndüğün bir milletten her seferinde kazık yemek ayrı bişey
Sosyal ağlarda paylaş

Cystein said:

bırakalım bu ayakları.
yek yea?

Sosyal ağlarda paylaş

UrsusMaritimus said:

Sen git adamın toprağını işgal et bilmem kaçyüzyıl sonra güvenilmez.Satma olayı falan yok ortada zaten kardeşlik de yok hiç olmadı.

Altın olayı doğru bak adamlar tapıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Cystein said:

bırakalım bu ayakları.
yek yea?

ikisinin aynı şey olduğunu mu sanıyorsun?kaldı ki türkler nasıl bizansı arkadan vurmuş olabilir, 1071 öncesi anadoluda hangi türkten bahsediyorsun?

araplara bu kadar yavşak,güvenilmez muamelesi yapılmasının sebebi savaş zamanı isyan etmeleri.yoksa sırplar bulgarlar yunanlar da isyan ettiler ama onlar en azından adam gibi, bağımsızlıklarını kazanmak için kan döktüler. yenilenden ne koparsak kardır diyip sırtlan gibi cesede çökmediler.

hayır yani isyanları da bi boka yarasaydı bari osmanlı paşası gitti ingiliz lordu geldi, ee ne değişti o zaman
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...