UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Kusura bakma kandır aynıdır.benim kişisel düşüncemdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 oyle diyorsun ama 1939 referandumunda Turkiye'yi secmis, Ataturkcu dusunceyi benimsemis Arap vatandaslari da var. onlara ayip olmuyor mu sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 @toggie Abi zaten türklerinde orda düğün yapması abes. Konu orada düğün yapılmaması gerektiği. Dana gibi vergi ödüyorum her ay, bırakta sarayımın terleyen,halay çeken zenginler tarafından sömürülmemesini isteyim. Bu kadar da muhtaç değil bu devlet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 arap lardan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 sand niggerz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Nefr said: araparaparaparaparap ahahaahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Absolut said: Araplar ile neden kardeşiz anlamadım aynı dindeniz dese tamamda kardeş falan değiliz. Nedir bu yalakalık anlamıyorum Araplara. kuranda müslümanlar kardeştir olarak geçtiği için sölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 benjani said: arap lardan nefret ediyorum. ırkçısın demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 http://img8.imageshack.us/img8/6658/img5577s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 benim asıl anlamadığım husus türkler yıllar boyunca en çok araplardan kazık yemiştir "kafir"lerden yemediği kadar neyin kardeşliği bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 AZMO WIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 at kafasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 UrsusMaritimus said: Araplari sevmem araplarlardan nefretde ederim.Çünkü 1. dünya savaşında dedemin 2 kardeşini yemende araplar arkadan vurup öldürmüştür. Kısaca araba güvenilmez.Bi altına Adamı fena satarlar.ya ona kalırsa Türkler de yırtık dondan fırlar gibi Anadolu'ya girmişler. Sonra tüm Yunan imparatorluğunun içine etmişler. Hani biz yapınca çok şerefli harika da başkaları böyle şeyler yapınca kaypak mı oluyolar? Ben bunu anlamıyorum... Acaba kaç Türk kaç Yunanlı'yı arkasından vurmuştur? bırakalım bu ayakları. herkes leş bi biz ak kaşık. yek yea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 lan padisah cocuklarini oldurtuyo, daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Cystein said: UrsusMaritimus said: Araplari sevmem araplarlardan nefretde ederim.Çünkü 1. dünya savaşında dedemin 2 kardeşini yemende araplar arkadan vurup öldürmüştür. Kısaca araba güvenilmez.Bi altına Adamı fena satarlar.ya ona kalırsa Türkler de yırtık dondan fırlar gibi Anadolu'ya girmişler. Sonra tüm Yunan imparatorluğunun içine etmişler. Hani biz yapınca çok şerefli harika da başkaları böyle şeyler yapınca kaypak mı oluyolar? Ben bunu anlamıyorum... Acaba kaç Türk kaç Yunanlı'yı arkasından vurmuştur? bırakalım bu ayakları. herkes leş bi biz ak kaşık. yek yea? bak ne güzel demişsin gerçekten öyledir kimbilir kaç türk yunanlıyı arkadan vurmuştur yada kaç yunanlı türkü vurmuştur o şekilde düşman milletler tabikide olabilir bu ama yanında gördüğün güvenip arkanı döndüğün bir milletten her seferinde kazık yemek ayrı bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Cystein said: ya ona kalırsa Türkler de yırtık dondan fırlar gibi Anadolu'ya girmişler. Sonra tüm Yunan imparatorluğunun içine etmişler. Hani biz yapınca çok şerefli harika da başkaları böyle şeyler yapınca kaypak mı oluyolar? Ben bunu anlamıyorum... Acaba kaç Türk kaç Yunanlı'yı arkasından vurmuştur? bırakalım bu ayakları. herkes leş bi biz ak kaşık. yek yea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 UrsusMaritimus said: Araplari sevmem araplarlardan nefretde ederim.Çünkü 1. dünya savaşında dedemin 2 kardeşini yemende araplar arkadan vurup öldürmüştür. Kısaca araba güvenilmez.Bi altına Adamı fena satarlar. Sen git adamın toprağını işgal et bilmem kaçyüzyıl sonra güvenilmez.Satma olayı falan yok ortada zaten kardeşlik de yok hiç olmadı. Altın olayı doğru bak adamlar tapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 araplar bizi kardeş görüyorsa ensest ilişkiyi seviyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 bütün avrupa 50 yıl önceye kadar birbirini kesiyordu. abd 2 parçaydı. para işin içine girince herşey değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Nefr said: araparaparaparaparap win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 saudis in audis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Cystein said: ya ona kalırsa Türkler de yırtık dondan fırlar gibi Anadolu'ya girmişler. Sonra tüm Yunan imparatorluğunun içine etmişler. Hani biz yapınca çok şerefli harika da başkaları böyle şeyler yapınca kaypak mı oluyolar? Ben bunu anlamıyorum... Acaba kaç Türk kaç Yunanlı'yı arkasından vurmuştur? bırakalım bu ayakları. herkes leş bi biz ak kaşık. yek yea? ikisinin aynı şey olduğunu mu sanıyorsun?kaldı ki türkler nasıl bizansı arkadan vurmuş olabilir, 1071 öncesi anadoluda hangi türkten bahsediyorsun? araplara bu kadar yavşak,güvenilmez muamelesi yapılmasının sebebi savaş zamanı isyan etmeleri.yoksa sırplar bulgarlar yunanlar da isyan ettiler ama onlar en azından adam gibi, bağımsızlıklarını kazanmak için kan döktüler. yenilenden ne koparsak kardır diyip sırtlan gibi cesede çökmediler. hayır yani isyanları da bi boka yarasaydı bari osmanlı paşası gitti ingiliz lordu geldi, ee ne değişti o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 kafadan zaten kilci zoru ile turkleri musluman yapip asagi irk, savasin bizi msavaslarimizi diye kullanan bir emevi gercegi avrken arap sevicilik cidden cok komik alin abicim dininizi, totem bulurum ben np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 ne kılıç zoru hangi hikaye bu dragoneyc dlc simi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 olur mu viktor oyle sey, dunyadaki tum buyuk dinler gibi islam da sevgi ve kardeslikle yayilmistir dinde zorlama yoktur edik; gavur, kefere falan dediklerimiz de dag muslumani; muslumanlar ama farkinda degiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar