Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 mimarlıklar olarak final ve vize haftaları yatıyoruz çünkü genelde ilk gününden teslim ediyoruz projeleri sonra da girecek 1-2 aptal sınav kalıyor. sonra dönem içersinde yatan, okula bile gelmeyen, final vize hariç ders çalışmayan insanlar final zamanı evde sabahlamaktan gollum gibi olunca SİZ DE İYİ VALLA YATIONUZ OH NE ALA diyorlar ben de; ulan şerefsizler daha 1 ay önce bi cuma akşamı beni şuraya çağırdığınız proje yapmam lazım dedim gelemedim sen hiç hayatınca cuma akşamı evde proje çizdin mi ulan diyorum bu insanlara. hepinize kolay gelsin. maketimin fotosunu da koyim rahatlamamamın etkisiylen oh be 20 saat falan sürdü bu arada. iyi yine hızlı yaptım. :D http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/IMG_0175.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 maket yapiminda ben bile sabahlamistim, bi yerlerine biseyler yapistiriyodum asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 sizin gibiler sağolsun mimarlıkların üzerinden biraz olsa da yük kalkıyor. mesela sevgilisi mimarlık okuyanlar genelde biliyorlar maket yapma tekniklerini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 siz mimar mı oluyorsunuz, maketçi mi? tıhıtıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 derbeder oluyoruz derbeder. neyseki üçüncü sınıf projesinde bilgisayar çizimi pafta, lazer kesim maket serbest. ben 3. sınıfım da kaldığım için 2 projesi yaptım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Garanti AA dediğim ders BB gelmiş bu ne yaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 elimde sorulari olan sinavdan kaldim galiba :=D FMFL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 up ulan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Wispy said: Garanti AA dediğim ders BB gelmiş bu ne yaaaaaaa of yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Ula chemical engineering design finaline girdik bugün,darmaduman ettiler yeminlen.Ama 35 alıp geçerim diye umuyorum.Geçemezsem tek ders sınavında çok zorlanırım.Kalan 2 finalimide umarım güzel şekilde geçerim bunu gibi olmasın hiçbiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 design önemli. fabrika yanar bak design yapamazsan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 hocanın 5 soru hazırlayın sınavda onları soracağım dediği finalde cevap anahtarını bile ben hazırlayıp, arkadaşlara dağıtmış olmama rağmen cb aldım, hayır en yüksek not cb değil. aa'lar ba'lar havada uçuşuyor e şimdi napılır bu adam napılır ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 dün efsane bi finale girdim.'kentsel altyapı sistemlerinin hidroliği' diye nalet bi ders var,inşaat mühendisliğinin içinde kanalizasyonlar fln onlarla alakalı.evet evet, bütün dersleri verdim,yapıyı yaladım yuttum,bitirmeyi hatim ettim tek derdim açılan kuyu, yağmurun suyu,milletin boku kaldıydı,hocalar da sağolsunlar bu ulvi ders için okulu uzattırıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Vizeler açıklandı iyi gelir dediğim dersler kötü kötü gelir dediklerim iyi geldi 45gelen vizdeden geçmek için 70gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yarın modelling & optimization ın 5.5 saatlik sınavıyla baslıyoruz coskuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 GELİYOR KILIÇDAR KILIÇDAROĞLU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yani yarın devre ve sistem analizi finalim var, ölüm kalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Bugun 3 sinava birden girdim. 1 tane kaldi 10 Haziran'da o da. Like a boss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Ne güzel ya finalleriniz falan bitiyor benim daha vizelerim yeni açıklanıyor. 6haziranda başlıyor benim finaller bütünlemelerle bitmesi temmuzun ilk haftasını buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Allahın belası hocama 273 sayfadan sorumlu tuttuğu ve ilk dönem bize girmemesine rağmen o bölümü de dahil edip 1 senenin sınavını finalde klasik şekilde yaptığı için fena sövmelerdeyim. Hatta bilimum sevdiklerinin ölmesini dileyeceğim kadar beddua edip sinirli olmakla birlikte şu anda sadece 1 ay ban yiyeceğimi bilsem burada da küfürlerimi devam ettirceğimi söylemek isterim. Yalnız okul dışında ele geçirsem bi kaşık suda boğucağımı düşündüğüm bre yavşak adam tez zamanda geber inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Fikirlerine, düşünce yapısına ettiğim pislik herifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Haftaya pazartesi 6sında başlıyor finallerim sonra 18inde bitiyor ve fakat asıl konu 3 sınav arka arkaya koymuşlar son tarihlere. Tamam en zor sınavlar degiller belki ama ben çalışıp çalışıp final döneminin sonunda 'eeehh yeter be' diyen biri oldugumdan son günlere az kalsın ıstıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 haftaya 4gün içinde 7 sınavım var benim. Programı hazırlayan kimse onun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 aynen,zaten bölüm derslerinden 4 finale giricem 3 ünü 2 güne arka arkaya denk getiren şansımı ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar