Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Final Topiği

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

mimarlıklar olarak final ve vize haftaları yatıyoruz çünkü genelde ilk gününden teslim ediyoruz projeleri sonra da girecek 1-2 aptal sınav kalıyor.

sonra dönem içersinde yatan, okula bile gelmeyen, final vize hariç ders çalışmayan insanlar final zamanı evde sabahlamaktan gollum gibi olunca SİZ DE İYİ VALLA YATIONUZ OH NE ALA diyorlar ben de; ulan şerefsizler daha 1 ay önce bi cuma akşamı beni şuraya çağırdığınız proje yapmam lazım dedim gelemedim sen hiç hayatınca cuma akşamı evde proje çizdin mi ulan diyorum bu insanlara.

hepinize kolay gelsin.

maketimin fotosunu da koyim rahatlamamamın etkisiylen
oh be

20 saat falan sürdü bu arada. iyi yine hızlı yaptım. :D
http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/IMG_0175.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
dün efsane bi finale girdim.'kentsel altyapı sistemlerinin hidroliği' diye nalet bi ders var,inşaat mühendisliğinin içinde kanalizasyonlar fln onlarla alakalı.evet evet, bütün dersleri verdim,yapıyı yaladım yuttum,bitirmeyi hatim ettim tek derdim açılan kuyu, yağmurun suyu,milletin boku kaldıydı,hocalar da sağolsunlar bu ulvi ders için okulu uzattırıcaklar
Sosyal ağlarda paylaş

Allahın belası hocama 273 sayfadan sorumlu tuttuğu ve ilk dönem bize girmemesine rağmen o bölümü de dahil edip 1 senenin sınavını finalde klasik şekilde yaptığı için fena sövmelerdeyim.

Hatta bilimum sevdiklerinin ölmesini dileyeceğim kadar beddua edip sinirli olmakla birlikte şu anda sadece 1 ay ban yiyeceğimi bilsem burada da küfürlerimi devam ettirceğimi söylemek isterim.

Yalnız okul dışında ele geçirsem bi kaşık suda boğucağımı düşündüğüm bre yavşak adam tez zamanda geber inş.
Sosyal ağlarda paylaş

Haftaya pazartesi 6sında başlıyor finallerim sonra 18inde bitiyor ve fakat asıl konu 3 sınav arka arkaya koymuşlar son tarihlere. Tamam en zor sınavlar degiller belki ama ben çalışıp çalışıp final döneminin sonunda 'eeehh yeter be' diyen biri oldugumdan son günlere az kalsın ıstıyodum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...