escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 http://www.vidivodo.com/356006/amator-_-tektonik-dans şu güzelim tektonik dans'ı da "apaçi dansı" yaptı ya bu millet ben başka bişi demiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 danseden faktörünü göz ardı etme. bi ona bi buna bak http://www.youtube.com/watch?v=L_sEX4qCXI8&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 çok kısır bi dans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 abi bak şimdi makara falan bi yana cok kısır bi dans falan değil. o hareketler gerçekten geliştirilebilir. o videodaki sadece bi kaç figür. gerçekten cok kral bi dans. ben bunu harbi bi yapan biri tanıyorum. apaçi falan değil herifin babası zengin fransada öğrenmiş ve adamı ağzımız acık izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 adam zengin diye apaçi olamıyor mu. nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 escape said: abi bak şimdi makara falan bi yana cok kısır bi dans falan değil. o hareketler gerçekten geliştirilebilir. o videodaki sadece bi kaç figür. gerçekten cok kral bi dans. ben bunu harbi bi yapan biri tanıyorum. apaçi falan değil herifin babası zengin fransada öğrenmiş ve adamı ağzımız acık izledik. fransız apaçilerden yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 olamıyor aga. zengin apaçi ise "züppe" dediğimiz tiky ve cool takılan kişiler oluyo. fakirine apaçi diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 şimdi diceksiniz yine apaçi oluyor diye. ama olmuyo işte bende anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 l'apaçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 oof abı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 yalnız şöyle bişi var, tektonik dans yapanlar hep farklı müzik dinliyorlar, farklı dans yapıyorlar, farklı kişiler yani. bizdeki apaçiler ise hep aynı müziği dinliyor, tıpatıp aynı görünüyorlar felan. onlar darkwave, techno felan dinliyor, bizdekiler rap+arabesk gibi aptal bir şarkı tipi icat etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 tektonik güzel şarkılar var Treaxy & Naim (EXCES - Future Sounds Great) http://www.youtube.com/watch?v=8oLvwunRoKo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 2. videodaki apaçi dans eden değil de o sağdaki kırmızılı lavuk bence. adamın arkadaşı dans ediyor, bu mal da bi' böyle "hımss le ekiekieki n'apıyor ki bu?!" triplerinde ya, mal mal gülüyor yani hani, işte apaçi olan odur bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Çirkin herifin yerine biraz daha güzel bir kadın yapınca dansı güzel olmuyor be abi. Yine kötü yine kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 barbu said: danseden faktörünü göz ardı etme. bi ona bi buna bak http://www.youtube.com/watch?v=L_sEX4qCXI8&feature=related ankarada üstgeçitler ya içmek için ya dansetmek için kullanılıyor galiba senelerden sonra bu sonuca vardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 suaddan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 sesu said: Çirkin herifin yerine biraz daha güzel bir kadın yapınca dansı güzel olmuyor be abi. Yine kötü yine kötü. ilk videoyu izleyin arkdaşım hemen youtube videolarına takılmayın yahu vidivodo da gayet güzide bi sitemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ilk videoyu biraz izledim ve neresi güzel anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 said: Description : seksi kızdan amatör tektonik dans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 saçmasapan işler bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 birakin bu salak seyleri, iki ballroom dance seyredin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 X(X( Quest Crew X(X( Hurraaa fiyuffffff. D-trix fiyuuu. Icimdeki funboy disa vurdu rezil olduk. Hastasiyim ben bu adamlarin. Boyle ellerim terliyerek falan izliyorum :) Adamlara cesitli sacma gorevler verip dans kareografisi cikarmalarini istiyorlar. Assagidaki linkteki vide'nun ilk bolumunde 5 ayri dans turunu tek bir kareografi'de birlestirmelerini istiyorlar. (tektonik, house, waving...) ikinci bolumunde kendi muziklerini kendi calmalari gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 bayaaa iyi gruplar cikiyodu o programda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 fun boy ne demek ya fan boy dicektin galiba neyse jabbawockeez vardı orda onlar baya ünlendi mesela. bildiğim kadarıyla katıldıkları zamanın birincisi de olmadılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ilk videodaki kız üst geçitteki cocuktan daha kötü dans ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar