Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tektonik dans

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi bak şimdi makara falan bi yana cok kısır bi dans falan değil. o hareketler gerçekten geliştirilebilir. o videodaki sadece bi kaç figür. gerçekten cok kral bi dans. ben bunu harbi bi yapan biri tanıyorum. apaçi falan değil herifin babası zengin fransada öğrenmiş ve adamı ağzımız acık izledik.
Mesaj tarihi:
escape said:

abi bak şimdi makara falan bi yana cok kısır bi dans falan değil. o hareketler gerçekten geliştirilebilir. o videodaki sadece bi kaç figür. gerçekten cok kral bi dans. ben bunu harbi bi yapan biri tanıyorum. apaçi falan değil herifin babası zengin fransada öğrenmiş ve adamı ağzımız acık izledik.

fransız apaçilerden yani
Mesaj tarihi:
yalnız şöyle bişi var, tektonik dans yapanlar hep farklı müzik dinliyorlar, farklı dans yapıyorlar, farklı kişiler yani.
bizdeki apaçiler ise hep aynı müziği dinliyor, tıpatıp aynı görünüyorlar felan.
onlar darkwave, techno felan dinliyor,
bizdekiler rap+arabesk gibi aptal bir şarkı tipi icat etmişler.
Mesaj tarihi:
2. videodaki apaçi dans eden değil de o sağdaki kırmızılı lavuk bence. adamın arkadaşı dans ediyor, bu mal da bi' böyle "hımss le ekiekieki n'apıyor ki bu?!" triplerinde ya, mal mal gülüyor yani hani, işte apaçi olan odur bana göre.
Mesaj tarihi:
barbu said:

danseden faktörünü göz ardı etme.

bi ona bi buna bak

http://www.youtube.com/watch?v=L_sEX4qCXI8&feature=related

ankarada üstgeçitler ya içmek için ya dansetmek için kullanılıyor galiba senelerden sonra bu sonuca vardım
Mesaj tarihi:
sesu said:

Çirkin herifin yerine biraz daha güzel bir kadın yapınca dansı güzel olmuyor be abi. Yine kötü yine kötü.

ilk videoyu izleyin arkdaşım

hemen youtube videolarına takılmayın yahu vidivodo da gayet güzide bi sitemiz
Mesaj tarihi:

X(X( Quest Crew X(X(
Hurraaa fiyuffffff. D-trix fiyuuu.

Icimdeki funboy disa vurdu rezil olduk. Hastasiyim ben bu adamlarin. Boyle ellerim terliyerek falan izliyorum :)

Adamlara cesitli sacma gorevler verip dans kareografisi cikarmalarini istiyorlar. Assagidaki linkteki vide'nun ilk bolumunde 5 ayri dans turunu tek bir kareografi'de birlestirmelerini istiyorlar. (tektonik, house, waving...)
ikinci bolumunde kendi muziklerini kendi calmalari gerekiyor.

Mesaj tarihi:
fun boy ne demek ya
fan boy dicektin galiba
neyse jabbawockeez vardı orda onlar baya ünlendi mesela. bildiğim kadarıyla katıldıkları zamanın birincisi de olmadılar :D
  • Yeni Oluştur...