roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 abi o ne gay bir kazak yakası ya.
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Şu resimden anladığım tek şey. 'Kilo vermeliyim'. Yok senın ıcın demıyorum direk kendime diyorum 100 kilo oldum 1.75 boyum var bir dur artık dimi.
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 fotoyu gorunce hic 1 siseymis, kafa guzelmis, yok jagermis felan islemedi vallahi. "roket adam" said: abi o ne gay bir kazak yakası ya.
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 sizene değil herkesin zevkleri ve renkleri ayrıdır. Karışamam insanların düşüncelerine.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 no offense -giysilerimi pembe neon ışıklarla G A Y yazan bir yerden alıyorum. çok iyi bir marka! +abi o G A P idi yalnız. -hmmm +evet -benzin çakmak lütfen +al abi
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Meselan, herkesin hayatına kimse karışamaz. Ha nasıl karışamaz; ben bu şekil giyinirim, bu bayan şu şekil giyinir, şu şekil giyinir. Aa kimse kimseye karışmaya bi hakkı yok. Özgürlüğü bidir. Ha, başörtü, kurban olduğum ya resulallahtan gelebilir. Amma lakin ki öyle değildir. Benim yorumlamam bu kadar. Hadi hayırlı işler...
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 bi milyon yüz yirmi beş bin çeşit yaka biçimi var
senko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Masakari said: Meselan, herkesin hayatına kimse karışamaz. Ha nasıl karışamaz; ben bu şekil giyinirim, bu bayan şu şekil giyinir, şu şekil giyinir. Aa kimse kimseye karışmaya bi hakkı yok. Özgürlüğü bidir. Ha, başörtü, kurban olduğum ya resulallahtan gelebilir. Amma lakin ki öyle değildir. Benim yorumlamam bu kadar. Hadi hayırlı işler... uhasfuhsafuhsaf puskevit puskurttum
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 tunca said: http://www.youtube.com/watch?v=yPsUxLLeV1E Sahne CENGİZ HAN filminden, çok iyi filmdi gerçekten. 2.sinin çöekilmekte olduğunu duymuştum.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Masakari said: Meselan, herkesin hayatına kimse karışamaz. Ha nasıl karışamaz; ben bu şekil giyinirim, bu bayan şu şekil giyinir, şu şekil giyinir. Aa kimse kimseye karışmaya bi hakkı yok. Özgürlüğü bidir. Ha, başörtü, kurban olduğum ya resulallahtan gelebilir. Amma lakin ki öyle değildir. Benim eyyorlamam bu kadar. Hadi hayırlı işler... fix'd
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Abi ahahaha çetintaş bildiğin troll ya. Atatürkçü düşünce trollü
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ayib oluyor oyle buyuklerine tirol felan demeler
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 yalnız tuncaın o postu aylar önce idi nasıl buldun be çetin ağa?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Frantic said: ayib oluyor oyle buyuklerine tirol felan demeler trollün yaşı mı olur?
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 küheylan said: yalnız tuncaın o postu aylar önce idi nasıl buldun be çetin ağa? Geriye doğru albümü inceledim güzel kardeşim. 1 ay önce paylaşılan güzel bir paylaşımdı. Yazdım ama suç işlemişim anlaşılan?! Tepkilerinizden öyle anlaşılıyor da, bir trol-mrol gidihyor havada. Başka laf bilmez misiniz canım kardeşlerim? Özgün olsanıza biraz, yaratıcı olsanıza. 2 bilgisayar oyunu oıynayınca zart diye lafı kapmak pek delikanlıya yakışır bir tavır değil. Neyse, böyle işte. Hoşuma gitti Tunca'nın paylaşımı vesselam...
throine Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 öff yine bilgisayar oyunlarına bağladı. cidden bak senin yaşında bir sürü insan var burada yani tek sen değilsin bizden büyük olan. hatta senden büyükler bile var. ama hiç birinde senin bu çok gördüm geçirdim kamil insanım siz daha veletsiniz tavırları yok.
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 BabacumMostors said: Frantic said: ayib oluyor oyle buyuklerine tirol felan demeler trollün yaşı mı olur? tabi ki troll yaşta değil baştadır da zaten bende ciddi olarak yazmadım o postu (:P)
Öne çıkan mesajlar