Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
no offense
-giysilerimi pembe neon ışıklarla G A Y yazan bir yerden alıyorum. çok iyi bir marka!
+abi o G A P idi yalnız.
-hmmm
+evet
-benzin çakmak lütfen
+al abi
Mesaj tarihi:
Meselan, herkesin hayatına kimse karışamaz. Ha nasıl karışamaz; ben bu şekil giyinirim, bu bayan şu şekil giyinir, şu şekil giyinir. Aa kimse kimseye karışmaya bi hakkı yok. Özgürlüğü bidir. Ha, başörtü, kurban olduğum ya resulallahtan gelebilir. Amma lakin ki öyle değildir. Benim yorumlamam bu kadar. Hadi hayırlı işler...
Mesaj tarihi:
Masakari said:

Meselan, herkesin hayatına kimse karışamaz. Ha nasıl karışamaz; ben bu şekil giyinirim, bu bayan şu şekil giyinir, şu şekil giyinir. Aa kimse kimseye karışmaya bi hakkı yok. Özgürlüğü bidir. Ha, başörtü, kurban olduğum ya resulallahtan gelebilir. Amma lakin ki öyle değildir. Benim yorumlamam bu kadar. Hadi hayırlı işler...

uhasfuhsafuhsaf

puskevit puskurttum
Mesaj tarihi:
Masakari said:

Meselan, herkesin hayatına kimse karışamaz. Ha nasıl karışamaz; ben bu şekil giyinirim, bu bayan şu şekil giyinir, şu şekil giyinir. Aa kimse kimseye karışmaya bi hakkı yok. Özgürlüğü bidir. Ha, başörtü, kurban olduğum ya resulallahtan gelebilir. Amma lakin ki öyle değildir. Benim eyyorlamam bu kadar. Hadi hayırlı işler...

fix'd
Mesaj tarihi:
küheylan said:

yalnız tuncaın o postu aylar önce idi nasıl buldun be çetin ağa?

Geriye doğru albümü inceledim güzel kardeşim.
1 ay önce paylaşılan güzel bir paylaşımdı.
Yazdım ama suç işlemişim anlaşılan?!
Tepkilerinizden öyle anlaşılıyor da, bir trol-mrol gidihyor havada. Başka laf bilmez misiniz canım kardeşlerim? Özgün olsanıza biraz, yaratıcı olsanıza. 2 bilgisayar oyunu oıynayınca zart diye lafı kapmak pek delikanlıya yakışır bir tavır değil. Neyse, böyle işte.
Hoşuma gitti Tunca'nın paylaşımı vesselam...
Mesaj tarihi:
öff yine bilgisayar oyunlarına bağladı. cidden bak senin yaşında bir sürü insan var burada yani tek sen değilsin bizden büyük olan. hatta senden büyükler bile var. ama hiç birinde senin bu çok gördüm geçirdim kamil insanım siz daha veletsiniz tavırları yok.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

Frantic said:

ayib oluyor oyle buyuklerine tirol felan demeler

trollün yaşı mı olur?

tabi ki troll yaşta değil baştadır da zaten bende ciddi olarak yazmadım o postu (:P)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...