Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cetintas said:

Aha, Gökalp kardeşime bak ya. İşte bu toprak insanının genetiğine kodlanmış misafirperverlik geni. Yok başka millette. Canım kardeşim, paylaşırız hesabı, gençlere rakı nasıl içilir öğretmek önemli. Yoksa benim babacığım gibi 61 yaşında rezil olurlar herkese, ne yapsın öğretmemiş rahmetli dedem, öğreten de çıkmamış. Geçen hafta anneciğimi sabaha kadar uğraştırmış babacığım. Rakı içmek farklı bir olay dostlar. İçmek kolay ama delikanlılığı bozmamak kolay değil.

ne demek çetincim
paylaşırız tabi. bizde geçtik öğrencilik yollarından. bizde parasız kaldık tabiki anlıyoruz insanlıktan.
dediğinde çok doğru. rakı içipte bizi uğraştırmayacak adamların gelmesi masanın kalitesini arttırır tabiki.
saygılar hürmetler
Mesaj tarihi:
cetintas said:

Baluu, nereler orası yahu?
Kadro paticik kadrosu mu?
Valla harbiden yapalım bir organizasyon, sanal arkadaşlıklar gerçeğe dönüştüğünde tadından yenmez.

yok be, pati felan diiller.

İzmir, Kızlarağası.
Mesaj tarihi:
Mithat'ım, sen bir takıl bakalım benim masaya, çekilmezse çağırırz bir taksi, göndeririz seni evine, ayıp ettin racon bilirim.

Ama Dartanyan, çok kötü canım mercimek köftesi çekti şimdi, oldu mu ya????!!!

Gençler, fikri attık ortaya, Gökalp kardeşim de destekliyor. Yapın aranızda organizasyonu, içmeyi bilen ya da bilmeyip de içmeyi öğrenmek isteyen bay-bayan, genç-yaşlı pati üyeleri belirlenecek günde(tabi ki gece, bu rakı gece içilir), belirlenecek yerde(tabi ben İstanbul'Da olduğum için İstanbul'da bir mekan söz konusu) buluşalım. Tanışalım. Konuşalım. İçelim. Yiyelim.
Mesaj tarihi:
Ulan patinin kızları mercimek köftesi yapmaya gitti bi laf ettik sdf

Annemi arayım da akşam için bana da yapsın rakımı koyayım falan canım çekti.

Çetin abi kusura bakma canını çektirdiysek yengemiz yapar artık sana :D Bakalım annem de bana yapıcak mı, defol da diyebilir. :(
Mesaj tarihi:
lisedeyken bigün okuldan döndüm, evde misafir var çocuklu falan. odamda yerde bişey gördüm mercimek köftesi sandım tüh dedim düşmüş, elime aldım kokladım komşunun velet sıçmış meğer. hayvan herif ya.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...