Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi şimdi hiç bi işe yaramayıp sadece babanın eline bakıp parazit gibi yaşamak farklı şey. Babanın nimetlerinden faydalanıp bişiler yapmaya çalışmak farklı şey. Bir de niye hep baba lan? Zengin anneniz yok mu sizin hepsimi mutfaktan çıkmamış fsaghhasd devam ettiremedim :P
Mesaj tarihi:
Anam çalıştığı hastanede poliklinik sorumlusu yüksek hemşire. Yetmemiş kendisine bu yasta psikoloji okumaya basladi. Notları benimkilerden iyi afsasfaaf
Mesaj tarihi:
Dolapdere disaidan hapishaneyi andiriyor ve cevresi de bayaa berbat, ama santral cok iyi bi kampus bence. Sosyal bilimlerdi sanatti vcdydi reklamcilikti okumak istesem orada okumak isterdim acikcasi.
Mesaj tarihi:
Santral güzel kampüs gerçekten çok, ama Sabancı'nın kütüphanesi daha güzel. İçeriğini bilemeyeceğim ama çok sessiz, çalıştırıyor. Santral'de de ders çalışmak imkansız festival gibi kampüs sdf.
Mesaj tarihi:
ieu kutuphaneyede bekleriz
cok sessiz sevisiliyor.

cuma 40yilin basinda kutuphaneye gireyim dedim, fisli masa birakmamislar zaten ne hikmetse. taa arkadalarda buldum prizli bi tane, tam onumdeki sirada bi yiyisme operasyonu, onun tam sag caprazindan baska bir yiyisme operasyonu vardi.

kulakligi taktim vs ama ne fayda, insanin gozu kayiyor ister istemez. 10dakka durabildiydim anca.
Mesaj tarihi:
Bugün kaydettik, basçının sınavı için. Softly as in a morning sunrise. Okuldan bi görüntü bişey olsun. Standart bi calısma odası böle bisey burda.

http://www.youtube.com/watch?v=zdG6gp4LL6M
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...