elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ben başının duruşunu hala çözemedim :/
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ya gazoz hiç sevmiyorum. nasıl içiyor insanlar anlamıyorum.
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 adamınbiri said: bu fotoyu herhangi uzun saçlı bi erkekde çekebilir extra bişey yokki niye hit alsın? gerçekci olalım lütfen hiti cinsiyetten ötürü çekmeye çalışsaydım böyle saçma bi foto koyarmıydım aceba.saçmasapan bişey işte gerçekçi olalım=)
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 denizli zafer gazozunu içersen müdavimi olabilirsin.
moncici Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 sandalyede mevlana dönüşü yapan ilk insan
napae Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 cerebralis said: aman tanrım ilk defa bi fotomu arka sayfalardan alıp ilgi odağı haline getirmeye çalışıyorum neler oluyo bana:S ama böyle yaratıklı bi foto koyma cesaretini göstermişken gereken aşağılanmalar olmadan,misal kermit bi atar yapmadan bi başkası dalga geçmeden falan içim rahat etmiycek Ben de mi aynısını yapsam acaba, ilk defa bir fotoğrafım bu kadar az konuşuldu sdfg Şaka şaka.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 saçı sarılı kırmızılı bizim böyle öğretmenimiz olmadı.. olamadı lan bu dünyaya ya çok geç ya da ço kerken geldi,m bilemedim
xaty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 konuştuk işte daha ne istiosunuz, kaç kişi var zaten şurda.. konuşmamızı istediğinizi belirtmeseydiniz konuşmicaktık gerçi, başka dertlerimiz vardı
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 oha sdfg hit alamayınca üzülüyor insanlar
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 cerebralis said: adamınbiri said: bu fotoyu herhangi uzun saçlı bi erkekde çekebilir extra bişey yokki niye hit alsın? gerçekci olalım lütfen hiti cinsiyetten ötürü çekmeye çalışsaydım böyle saçma bi foto koyarmıydım aceba.saçmasapan bişey işte gerçekçi olalım=) kahve içerken konuşalım mı bunları? demek isterdim ama gerçekci olalım öyle bişey olmıyacak yazmıyorum yanlış anlaşılmasın
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 adamınbiri açım ben yemek var mı sende :D
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 erken geldin erken. bizim zamanımızın hocaları kocaman suratlı. yaşlı yaşlı tiplerdi. ama bi ingilizcecimiz vardı..... bana 35 vermişti konuştum diye. hala söverim sdfs
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 aşçıyız ulan restorant değiliz :D KB'nin mutfağı açıktır git orda ye:d
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 celeb istanbul dışında öğretmenlik yapıyordu galiba.. böyle batı karadeniz gibi
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 tamam yeter ayrıca BEILOW litfen hitten falan bahsetmeyelim tek seferde 54635467 foto koyarak altınvuruş yapan bi pati olarak:D
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 adamınbiri bir gün yemek yapıp pati toplantısı düzenlesene.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 @barbu erken gelmem belki de iyi oldu ya yoksa durduk yere burada liseli damgası da yiyebilirdim
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 asdhgf benim olayım hit değil yaw garip şeyler xD zaten alcağım hiti her zmn alıyorum kötü de olsa (H) shit
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 örtmensen saygımız sonsuz hocam kusuruma bakmayın hocam mutluluk sevinç senin keder hüzün benim olsun örtmenim
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 dasaaa said: muahahahahhaha ya suna lutfen haters gonna hate yazisi ekleyin. harikaymis ahahah.
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 BeIlow said: adamınbiri açım ben yemek var mı sende :D aynen ya bende feci aciktim. almanya/essen da yasayan biri varmi bana yemek pisirsin bu saatte.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 haha. o da var. ben lisedeyken de burdaydım ama hiç yemedim o damgayı gerçi. yeni nesil bir garip. ondan
Öne çıkan mesajlar