Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adamınbiri said:

bu fotoyu herhangi uzun saçlı bi erkekde çekebilir extra bişey yokki niye hit alsın?
gerçekci olalım lütfen

hiti cinsiyetten ötürü çekmeye çalışsaydım böyle saçma bi foto koyarmıydım aceba.saçmasapan bişey işte gerçekçi olalım=)
Mesaj tarihi:
cerebralis said:

aman tanrım ilk defa bi fotomu arka sayfalardan alıp ilgi odağı haline getirmeye çalışıyorum neler oluyo bana:S
ama böyle yaratıklı bi foto koyma cesaretini göstermişken gereken aşağılanmalar olmadan,misal kermit bi atar yapmadan bi başkası dalga geçmeden falan içim rahat etmiycek

Ben de mi aynısını yapsam acaba, ilk defa bir fotoğrafım bu kadar az konuşuldu sdfg

Şaka şaka.
Mesaj tarihi:
konuştuk işte daha ne istiosunuz, kaç kişi var zaten şurda.. konuşmamızı istediğinizi belirtmeseydiniz konuşmicaktık gerçi, başka dertlerimiz vardı
Mesaj tarihi:
cerebralis said:

adamınbiri said:

bu fotoyu herhangi uzun saçlı bi erkekde çekebilir extra bişey yokki niye hit alsın?
gerçekci olalım lütfen

hiti cinsiyetten ötürü çekmeye çalışsaydım böyle saçma bi foto koyarmıydım aceba.saçmasapan bişey işte gerçekçi olalım=)

kahve içerken konuşalım mı bunları? demek isterdim ama gerçekci olalım öyle bişey olmıyacak
yazmıyorum yanlış anlaşılmasın
Mesaj tarihi:
erken geldin erken. bizim zamanımızın hocaları kocaman suratlı. yaşlı yaşlı tiplerdi. ama bi ingilizcecimiz vardı.....

bana 35 vermişti konuştum diye. hala söverim sdfs
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...