vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 kaslarinin ortasini almaya devam ediyo musun gökalp
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 vaniLLe said: kaslarinin ortasini almaya devam ediyo musun gökalp kaşlar ? götümü bile cımbızlıyorum artık sen ne diyosun
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 sipeyskeyk said: Ben alıyorum cımbız ile. haftada 1 kere alsan yetiyo zaten lan
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 napae said: Götün için epilasyona gitsene. götüm için nerelere gitmedim nerelerden döndürdüler götümü inanmazsın neyse ben yattım hadi bye
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 napae said: Götün için epilasyona gitsene. Ben gidicem krkuyorum :(:(
interperez Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 adam emaneti üzerinden dönebilecek esprileri yapıp gitti direk.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 napae said: Götün için epilasyona gitsene. mwhaha gözümde canlandirdim da.... gökalp epilasyona gidiyo. o degil de erkeklerin bacagina agda yapistirip/cekip kivranmalarini ve kiz gibi bagirislarini izlemek cok zevkli. bizim sinifta yapiyolardi ordan biliyorum.
napae Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Öyle salaklıklar yapardık biz de. Zorla adamların kollarına yapıştırırdık soğuk ağda bantlarını.
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Regalya said: şu fotoda daha acıklı bişey koltuk minderinden yastık yapılmış
interperez Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Kıl mevzusu açılmışken bundan 7-8 sene önce basketbol oynarken bizim telekomdaki gerzek koç "bacağınızdaki kıllar kaslarınızdaki enerjileri çalıyooooollaaaa" diyince bütün takım bacaklardaki kılları kesmişti bende dahil.Sonra ertesi gün babam " bizim oğlan gay mi olyolllaa " diye düşünüp beni odaya çekip konuşmuştu ahaha. Ergendik tabi o vakitler.Buda böyle bir anımdır...
xunn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Longshanks said: benjani said: abi göğüs ucu kıllı kızlar var ya
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 dilan foto koymayı bırakınca bazı abazanlar da buraya uğramaz olmuş lan hahahahah adamların mesajı yok daha sonra lllllloooooooooolllll isim vermiyorum onlar kendilerini biliyor.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 goldbären said: Regalya said: yaslayaslayasla fotosu var şu fotoda daha acıklı bişey koltuk minderinden yastık yapılmış sen endiyorsun.. rada mışıl mışıl uyuyan odumuz bana koltuk minderlerinden döşşek yapmıştı.. yanına da hayatımda gördüğüm ne içten ve samimi sevgi dolu notunu iliştirmişti.. kıyamams lan, bak aklıma geldi yine böyle garip bir mutluluk sardı benliğimi
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 goldbären said: dilan foto koymayı bırakınca bazı abazanlar da buraya uğramaz olmuş lan hahahahah adamların mesajı yok daha sonra lllllloooooooooolllll isim vermiyorum onlar kendilerini biliyor. yerinde bi tespit.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 O notu hala sakliyo olman en duygusal kismi hikayenin. Bi de ayni adam bana yatak verdi.
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ahmet'in resimlerini görünce... bir de kıl konsepti devam etsin: selam http://img51.imageshack.us/img51/9202/asduqb.jpg
Öne çıkan mesajlar