Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçen rüyamda gördüm seni zaten beni böyle kapadokya kafasında bir bölgece açk hava tiyatrosunda çok güzel hareketler bunları izletmeye götürmüştün de götüm dondu diye çok laf etmiştim sana.. mğersem yorgan açılmış ondan şümüşüm günahını aldım sori
Mesaj tarihi:
Yok artık. Ciddi misin?

Sen benden de betermişsin abi bilinçaltı konusunda. Gerçi ben geçen gün sınırları zorlayıp en yakın arkadaşlarımdan birini hastanede ameliyattan sonra beni ararken gördüm. "Birisi mideme cheddar dökmüş, yapışmıştı onu aldırdım" falan diyordu. Ama sen de çok başarılıymışsın gerçekten.
Mesaj tarihi:
valla arada gördğüm ilginç olanları gece uyanır uyanmaz yazıyorum ki sabaha ubutmayayım diye :P

bir keresinde de bahadır baruter bize gelmiş karikatürlerimi inceliyor tavsiyeler fln veriyor sorna evden çıkarken babam baruterin eline para sıkıştırıyodu özel ers hocası kafasında AHAHAHAHAHA

ama aynı performansı gerçek hayatta beklerim bababeyden
Mesaj tarihi:
Saka maka benim ciddi ciddi yekti. Eksi sulu garanti bankasi yesili bir tabak dolusu erik olucak.

http://3.bp.blogspot.com/_CQqJl9fSUdE/TECE-k0SFYI/AAAAAAAAAvY/ipbxiIvpTBU/s1600/erik-yesil2.jpg
Mesaj tarihi:
xunn said:

sesu said:

O değil de canım yeşil erik çekti şimdi.

Sesu hiç ayarın yok abi.

Niye öyle dedin lan :(
Doğru gerçi bir imbalance mevcut bende.

Ayrıca öldüm şu an o erik fotoğrafına. Öldüm bittim.
Mesaj tarihi:
çok acayip şeyler dönmüş burada

dylan eşe dosta ego dağıtmış ikram gibi, gazlayanlar destekleyenler falan olmuş (trollüyorum demiş ama aynı şeyi otuzbeş kere yazarsan yaşam tarzın oluyo genelde)

sonra koskoca adminler bu duruma atar yapmış, silah falan çekmişler, "yapamam, ben kanunum! lanet olsun seni banlayamam!" diyip vazgeçmişler.
Mesaj tarihi:
ben öyle garbıçlarda gezmiyorum sizin gibi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

post count olmuyor burada
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...