sesu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 adssfg Neyse abi, en azından tanıdığa gitsin ne yapalım.
kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 izmir gevreği gibi çıtır çıtır izmir çiğdemi gibi çatır çutur izmir boyozu gibi şapır şupur izmir domatı gibi kırmızı kırmızı yedik kaanı
kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 sonrada izmir nohutu (beyaz leblebi) gibi yere düştü yuvarlandı tıkır tıkır
sesu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 O değil de canım yeşil erik çekti şimdi.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 kız aşeriyor olma? mehdi geliyor!
kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 sesu said: O değil de canım yeşil erik çekti şimdi. yazıyı okurken ağzım sulandı lan of
sesu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 BabacumMostors said: kız aşeriyor olma? mehdi geliyor! Ahahahahha.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 geçen rüyamda gördüm seni zaten beni böyle kapadokya kafasında bir bölgece açk hava tiyatrosunda çok güzel hareketler bunları izletmeye götürmüştün de götüm dondu diye çok laf etmiştim sana.. mğersem yorgan açılmış ondan şümüşüm günahını aldım sori
sesu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Yok artık. Ciddi misin? Sen benden de betermişsin abi bilinçaltı konusunda. Gerçi ben geçen gün sınırları zorlayıp en yakın arkadaşlarımdan birini hastanede ameliyattan sonra beni ararken gördüm. "Birisi mideme cheddar dökmüş, yapışmıştı onu aldırdım" falan diyordu. Ama sen de çok başarılıymışsın gerçekten.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 valla arada gördğüm ilginç olanları gece uyanır uyanmaz yazıyorum ki sabaha ubutmayayım diye :P bir keresinde de bahadır baruter bize gelmiş karikatürlerimi inceliyor tavsiyeler fln veriyor sorna evden çıkarken babam baruterin eline para sıkıştırıyodu özel ers hocası kafasında AHAHAHAHAHA ama aynı performansı gerçek hayatta beklerim bababeyden
xunn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 sesu said: O değil de canım yeşil erik çekti şimdi. Sesu hiç ayarın yok abi.
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Saka maka benim ciddi ciddi yekti. Eksi sulu garanti bankasi yesili bir tabak dolusu erik olucak. http://3.bp.blogspot.com/_CQqJl9fSUdE/TECE-k0SFYI/AAAAAAAAAvY/ipbxiIvpTBU/s1600/erik-yesil2.jpg
kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 inşallah hepinizin annesi ve babası ölür en yakın zamanda
sesu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 xunn said: sesu said: O değil de canım yeşil erik çekti şimdi. Sesu hiç ayarın yok abi. Niye öyle dedin lan :( Doğru gerçi bir imbalance mevcut bende. Ayrıca öldüm şu an o erik fotoğrafına. Öldüm bittim.
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 çok acayip şeyler dönmüş burada dylan eşe dosta ego dağıtmış ikram gibi, gazlayanlar destekleyenler falan olmuş (trollüyorum demiş ama aynı şeyi otuzbeş kere yazarsan yaşam tarzın oluyo genelde) sonra koskoca adminler bu duruma atar yapmış, silah falan çekmişler, "yapamam, ben kanunum! lanet olsun seni banlayamam!" diyip vazgeçmişler.
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ben öyle garbıçlarda gezmiyorum sizin gibi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! post count olmuyor burada
balon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 fetva verene bak, yılmaz özdil çakması.
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 m harfinin neden dikenleri var
Öne çıkan mesajlar