Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gay olmak güzel olurdu ya, en kafa arkadaşlarınla çatır çutur sevişiyosun daha güzeli var mı. Salak salak kız kaprisleri yok, niye sevgililer gününde hede hödö yok, ıyyy futbol maçı mı izlicez yok. En kralı.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

gay olmak güzel olurdu ya, en kafa arkadaşlarınla çatır çutur sevişiyosun daha güzeli var mı. Salak salak kız kaprisleri yok, niye sevgililer gününde hede hödö yok, ıyyy futbol maçı mı izlicez yok. En kralı.

vay anasını
Mesaj tarihi:
gerçeği açıklıyorum beyler, bayanlar;

bir erkek evli de olsa, sevgilisi de olsa cinsel hayatı çok aktif te olsa masturbasyon yapıyor.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

bi an ulann!? dedim ama sonra futbolla alakam olmadığını hatırladım
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

selam foto koymak istedim bir tane. ismi karşıdan karşıya geçerken sıvazlanan sakal.

http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/profil.png

herifi kaynatmışsınız arada lan,

karşıdan karşıya geçerken olmamış, bikinili falan olsa kaynamazdı arada ilevınşats!
Mesaj tarihi:
dylanN said:

Marty said:

hastane fotolarina kadar gittim de, yani o suratla o burunla manken olunuyo mu cidden?

bununla karsilastirma yapinca etrafimdaki etraftaki kizlarin 80%i manken gibi kizlar oluyo.

edt: shitstorm a maruz kalmayalim alakasiz yere

yani o suratla o burunla manken olunuyo,hatta italyan sevgilin bile oluyor,hatta porşen bile oluyor demiycem işte ozaman agro bana gelir
sdfdghfh

Ya sen ne şımarık, ne görgüsüz, ne gelişmemiş bir insansın anlamıyorum. Tutayım kendimi bişey demeyeyim diyorum ama çüş artık ya, şu laflara bak. Komik bile değil artık.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

dylanN said:

Marty said:

hastane fotolarina kadar gittim de, yani o suratla o burunla manken olunuyo mu cidden?

bununla karsilastirma yapinca etrafimdaki etraftaki kizlarin 80%i manken gibi kizlar oluyo.

edt: shitstorm a maruz kalmayalim alakasiz yere

yani o suratla o burunla manken olunuyo,hatta italyan sevgilin bile oluyor,hatta porşen bile oluyor demiycem işte ozaman agro bana gelir
sdfdghfh

Ya sen ne şımarık, ne görgüsüz, ne gelişmemiş bir insansın anlamıyorum. Tutayım kendimi bişey demeyeyim diyorum ama çüş artık ya, şu laflara bak. Komik bile değil artık.
patinin en kolay trollenen adamısın ya
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...