adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 her sayfada bitane olsun istiyorum elimden geldiğince bu yardımı yapıcam size
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 gay olmak güzel olurdu ya, en kafa arkadaşlarınla çatır çutur sevişiyosun daha güzeli var mı. Salak salak kız kaprisleri yok, niye sevgililer gününde hede hödö yok, ıyyy futbol maçı mı izlicez yok. En kralı.
md5 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 sipeyskeyk said: gay olmak güzel olurdu ya, en kafa arkadaşlarınla çatır çutur sevişiyosun daha güzeli var mı. Salak salak kız kaprisleri yok, niye sevgililer gününde hede hödö yok, ıyyy futbol maçı mı izlicez yok. En kralı. vay anasını
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ıyy xunn çok çirkin görmeye tahammül edemiyorum spolier yapın abi daha kahvaltı yapmadım hede hödö böyle oluyordu sanırım
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 di mi, rakı içersin sonra sçma kusma olmadan sevişirsin de hayal etme bende buraya kadar, sonrası silik biraz.
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 O değilde ben açayım bu seneki sevgililer gününde yapılacaklar topicini
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 neyleyim sevgiler gününü benim yerim fener tribünü kalpli yastıklaar s*ktr b*ktan çiçekleeer gebersin bütün sevgililer x2 İNŞALLAAAH
md5 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 gerçeği açıklıyorum beyler, bayanlar; bir erkek evli de olsa, sevgilisi de olsa cinsel hayatı çok aktif te olsa masturbasyon yapıyor.
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 sipeyskeyk said: gay olmak güzel olurdu ya, en kafa arkadaşlarınla çatır çutur sevişiyosun daha güzeli var mı. Salak salak kız kaprisleri yok, niye sevgililer gününde hede hödö yok, ıyyy futbol maçı mı izlicez yok. En kralı. bi an ulann!? dedim ama sonra futbolla alakam olmadığını hatırladım
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 dylanN said: sevgilisi olmayanlara gelsin bu bide kaslarını gösterseydinde bone dışında herkes kussaydı
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Black-ice said: selam foto koymak istedim bir tane. ismi karşıdan karşıya geçerken sıvazlanan sakal. http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/profil.png herifi kaynatmışsınız arada lan, karşıdan karşıya geçerken olmamış, bikinili falan olsa kaynamazdı arada ilevınşats!
kermit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 salyalar tavan yapmış bi foto gelirse kaygan zemin uyarısını koyucam beyler. ha gayret elinize kolunuza kuvvet.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 dylanN said: Marty said: hastane fotolarina kadar gittim de, yani o suratla o burunla manken olunuyo mu cidden? bununla karsilastirma yapinca etrafimdaki etraftaki kizlarin 80%i manken gibi kizlar oluyo. edt: shitstorm a maruz kalmayalim alakasiz yere yani o suratla o burunla manken olunuyo,hatta italyan sevgilin bile oluyor,hatta porşen bile oluyor demiycem işte ozaman agro bana gelir sdfdghfh Ya sen ne şımarık, ne görgüsüz, ne gelişmemiş bir insansın anlamıyorum. Tutayım kendimi bişey demeyeyim diyorum ama çüş artık ya, şu laflara bak. Komik bile değil artık.
olitere Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Xaenin said: dylanN said: Marty said: hastane fotolarina kadar gittim de, yani o suratla o burunla manken olunuyo mu cidden? bununla karsilastirma yapinca etrafimdaki etraftaki kizlarin 80%i manken gibi kizlar oluyo. edt: shitstorm a maruz kalmayalim alakasiz yere yani o suratla o burunla manken olunuyo,hatta italyan sevgilin bile oluyor,hatta porşen bile oluyor demiycem işte ozaman agro bana gelir sdfdghfh Ya sen ne şımarık, ne görgüsüz, ne gelişmemiş bir insansın anlamıyorum. Tutayım kendimi bişey demeyeyim diyorum ama çüş artık ya, şu laflara bak. Komik bile değil artık.patinin en kolay trollenen adamısın ya
Öne çıkan mesajlar